A következő személyek mit keresnek Kuu koncerten oO?
Ezek a japán gyerekek korán érnek. A második képen aranyos, ahogy integet a néninek.
Tetszett, az koncert eleje, ahol sok interakció volt a közönséggel, ráadásul pont az egyik legfülledtebb szám alatt dolgozták meg őket leginkább. Ahogy ment a kiválasztás, az nagyon izgalmas volt. Kumi kiküldte a vérebeit, veszélyes. o.o
Nem csodálom, hogy a lány nem bírta a feszültséget.

Komoly volt, de főleg akkor, amikor Kumi odamondta neki, hogy "YOU", ott már a csaj teljesen kész volt. jaj =D
Óriási, Kumi jól előadta magát (bár nem tudom, hogy minek kell angolul beszélni).
Érdekes egyébként, hogy ilyeneket is bevállalnak. Bár gondolom ki van találva, hogy a végső választás valamelyik lány lesz, kellemetlenségeket elkerülendő.
Tele van show-elemekkel a koncert, komoly, hogy ilyeneket is le tudnak nyomni, bár azért a DVD végén láthattunk bakikat. Azok poénosak voltak,
ha jól láttam, akkor misonóval újra is kellett kezdeni az It's all love-ot (?). Ezt a számot komázom. Az egyébként érdekes, hogy misono pont a DVD-s koncerten nem volt ott. Így furcsa volt Kumi egyedül.
Amikor sok volt a koreográfia, az nem tudott annyira lekötni. Voltak ilyen szempontból üresjáratok. Csomó háttér cucc is ment és zenészeknek nyomát sem láttam. Úgyhogy ez sem annyira tetszett, de gondolom a Kumi koncertek már csak ilyenek.