Kry-chan wrote:
Teljesen nem hülye lévén tisztában vagyok vele, hogy ez egy burkolt lehülyézés volt, de tőled nem veszem fel, igazad volt a melegségről! Én hálás, te kedves, mindketten elégedettek és boldogok!
egyrészt igazad van

de másrészt meg az a vicc hgy magamon is észrevettem hogy sok esetben jövök fel ide kunyerálni valami linket vagy zenét pedig csak be kéne pötyögnöm gúgliba vagy slskba és én is megtalnám elég hamar. Az igazság az jó ide járni és tök jó hogy ha kell egyetlen mp3 akkor pszabi vagy jigsaw 3 óra alatt a kérdéses zenekar teljes diszkográfiáját feltölti a hozzá tartozó dvdkkel

képeknél meg aztán teljes az elborultság. Ha kell egy kép haidóról ahol szarul néz ki, 5 perc múlva már vagy 10 kép figyel a topicban. Úgyhogy a burkolt hülyézés nekem is szólt mert a melegség része is tök igaz.
***lol látszik hogy bealudtam 3 órára, hogy ilyen "szívelcsöppenős" dolgokon agyalok***
Ja! amúgy meg ha már telepumpálta vérrel az agyamat ez a sok gondolat, eszembe jutott hogy lehet hogy jobban megéri elvinni egy japán étterembe vagy onnan rendelni. Egyrészt annyira nem drágák ezek a helyek másrészt meg szerintem a sok macera a miatt azonos áron jönne ki ha otthonra vennéd meg a hozzávalókat és biztos remekül főzöl de az étteremben biztos rutinosabban bánnak el a gonosz emberevő polipokkal rájákkal is

persze az is tény hogy az igaz ajándék az amit te csinálsz... na jó azért felvetettem mint alternatívát.. meg hogy berakhassam ezta szintén véres-verítékkel kikeresett linket
http://japanetterem.lap.hu/#b16837302