Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:35 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 10 Tue, 12:58 am 
Forum Fanatic

Végre megnéztem a Moont. Nagyon tetszett, szép volt, de valamennyire szomorú is. Nagyon jó volt a főszereplő (Sam Rockwell) meg Gerty, a robot is (hangja: Kevin Spacey :lol:). Ajánlom annak, aki szereti a hagyományosabb, intelligens, nem akció-orientált sci-fit. Random érdekesség: a film rendezője és a történet kiagyalója Duncan Jones, aki David Bowie fia. :)

Moon trailer@youtube

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 10 Tue, 1:45 am 
VIP Member

OMG! Ma akartunk írni a MOONról, hogy mekkora trágya :lol: Abban a másodpercben mikor Sam a homlokához kapott, hogy mennyire fáj a feje, akkor rájöttem és elmondtam minden csavart ami a filmben lesz. Ez az első 10perc környékén volt. Utánna erősen reménykedtünk, hogy "neee nem lehet ennyire egyszerű" "kell lennie még valami csavarnak" és nem volt. A tag viselkedése sokszor teljesen megalapozatlan volt, máskor pedig pofonegyszerű. Egyáltalán nem tűnt jónak a színészi játék, a robot meg totál felejthető, egy tetris több izgalmat tudott volna hozzátenni a filmhez mint Gerty. Volt rendesen hülyeség is a filmben. Volt amit csak azért raktak bele, hogy monumentálisabban lehessen a végkifejletet lezavarni vagy hogy látványosabban lehessen hallucinálni de értelme semmi nem volt. Ajánlanám a film készítői figyelmébe az alábbi könyvet: Astronomy for Dummies
Összesítve szerintünk egy pofonegyszerű, sokak által méltatlanul túlértékelt, rossz film volt. :thumbdown:

Viszont! A fimhez kapcsolódó egyetlen pozitívum a torrent kommentjei a MOONinován
"No Country For Old Moon" "Brokeback Moontain" "Alvin And The Chipmoons" :greengrin: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 10 Tue, 8:35 am 
Forum Fanatic

Batou wrote:
Volt amit csak azért raktak bele, hogy monumentálisabban lehessen a végkifejletet lezavarni vagy hogy látványosabban lehessen hallucinálni de értelme semmi nem volt.

*SPOILER* Dehát a főhős nem is hallucinált semmit, a film eleje fele kétszer a lányát kivéve. :lol: :lol: :lol: *SPOILER*

Na mindegy, nekem azért tetszett, jó volt végre egy ilyen viszonylag "nyugisabb" sci-fit látni a sok csillaghajós-halomralövős film között. Egyébként nekem még azért is tetszett, mert a trailer alapján totál mást vártam, hogy mi lesz a filmben (azt hittem, csak haluzni fog, nem pedig hogy klónok lesznek XD).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 10 Tue, 8:57 am 
VIP Member

Pont arra a halura gondoltam. Ki az az állat aki úgy tervez meg egy ásógépet, hogy azt csakis a megállás nélkül kirepülő méretes törmelék darabokon keresztül lehessen megközelíteni? :lol: Oké nem olyan erős a gravitáció de akkor is rövid időn belül szétbassza a terepjárót. :)

Persze más volt mint a többi, mi is vártuk, hogy mi lesz belőle. Csak túl egyszerű volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 10 Tue, 8:58 am 
Forum Fanatic

^ Ja oké, értem. Az télleg hülyeség volt úgy (mondjuk én még mindig hátulról közelíteném meg inkább, mint elölről...de le is lehetett volna állítani). xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 13 Fri, 9:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mindenkinek ajánlom a Vakság c. filmet.
Én most végeztem vele, nagyjából 2 perce. Nem szép film, nem szemetgyönyörködtető és hiába a kiírás hobon, nem romantikus.
Viszont maga teljességében mutatja meg, milyen is az ember...

"Az Orvos és a Felesége két hétköznapi ember, aki a káosz középpontjában találja magát. A véletlennek köszönhetően az asszony immunis a különös járványra, amelynek hatására egy egész város lakossága megvakul. A hatóságok karantént rendelnek el. Annak ellenére, hogy az asszony lát, vakságot színlel, hogy ne szakítsák el a férjétől. A maga számára is meglepő módon az elhagyott szanatórium rettenetes világában valódi vezérré válik, és arra ösztönzi az embereket, hogy tanuljanak meg a gyötrelmek és a bizonytalanság közepette életben maradni."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 15 Sun, 10:20 am 
Member

nemrég a Largo Winch-et láttam, francia, magyarul is kijött, tetszett. képregény alapján készült, van benne ilyen elnagyoltság, de jó az. a zene miatt találtam rá amúgy.. http://www.largowinch-lefilm.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 9:48 am 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztük tegnap a Pandorumot. Hát híjj... :lol: Ritka szar.
Trailer alapján én valami Event Horizon-féle ijesztgetésre számítottam, helyette kaptunk egy hóttzavaros sztorit, meg Nosferatu és Gollum szerelemgyerekeit, akiket mostanában túl sokat szerepeltetnek random horrorfilmekben, kár, hogy eddig sem tudtam őket a legkevésbé sem komolyan venni.
A történetnek se füle, se farka, az események gyakran minden következetesség nélkül zajlanak, ilyet már különben is ezerszer láttunk, csak sokkal jobb megvalósításban. A trailer és a plakátok erősen megtévesztőek, ebben a filmben az égegyadta világon semmi félelmetes nincs, de még csak feszültség sem érezhető alatta, egy másodpercre sem.
Jó nagy szar.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 12:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Megnéztük tegnap a Pandorumot. Hát híjj... :lol: Ritka szar.
Trailer alapján én valami Event Horizon-féle ijesztgetésre számítottam, helyette kaptunk egy hóttzavaros sztorit, meg Nosferatu és Gollum szerelemgyerekeit, akiket mostanában túl sokat szerepeltetnek random horrorfilmekben, kár, hogy eddig sem tudtam őket a legkevésbé sem komolyan venni.
A történetnek se füle, se farka, az események gyakran minden következetesség nélkül zajlanak, ilyet már különben is ezerszer láttunk, csak sokkal jobb megvalósításban. A trailer és a plakátok erősen megtévesztőek, ebben a filmben az égegyadta világon semmi félelmetes nincs, de még csak feszültség sem érezhető alatta, egy másodpercre sem.
Jó nagy szar.

... :(:( Én is új Event Horizon-t vártam tőle (ami azért szintén összelopkodás volt, de legalább marha klasszul lett megvalósítva a film).

SPOILEREZZÉL MÁR EGY KICSIT! :devil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 4:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
SPOILEREZZÉL MÁR EGY KICSIT! :devil:

Hát jó... de mi van akkor, ha valaki ennek ellenére is megnézné? XD
A lényeg, hogy a Föld lakhatatlanná válik, és ezért egy bazinagy űrhajóval expedíciót indítanak egy másik bolygóra, de persze valami balul sül el, és két ipse felébred a mélyálomból, és fingjuk sincs róla, hogy hol vannak, és miért. Aztán elkezdenek kerengeni a hajón, mint gólyafos a levegőben, aztán gyünnek az orkok, egyre több random ember bukkan fel itt-ott, hogy mi van, az kurvára nem derül ki, az se igazán, hogy a mutánsok honnan a búbánatból keveredtek oda, viszont a reaktort újra kell indítani, különben elpusztul a hajó. Baromira zavaros a sztori, és nagyon béna a kivitelezés.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 5:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Hát jó... de mi van akkor, ha valaki ennek ellenére is megnézné? XD
A lényeg, hogy a Föld lakhatatlanná válik, és ezért egy bazinagy űrhajóval expedíciót indítanak egy másik bolygóra, de persze valami balul sül el, és két ipse felébred a mélyálomból, és fingjuk sincs róla, hogy hol vannak, és miért. Aztán elkezdenek kerengeni a hajón, mint gólyafos a levegőben, aztán gyünnek az orkok, egyre több random ember bukkan fel itt-ott, hogy mi van, az kurvára nem derül ki, az se igazán, hogy a mutánsok honnan a búbánatból keveredtek oda, viszont a reaktort újra kell indítani, különben elpusztul a hajó. Baromira zavaros a sztori, és nagyon béna a kivitelezés.

XDDDD Nagyon szépen köszönöm. ^^ Ezek után ha kezembe akad, megnézem. :P De nem várok tőle sokat.

Pedig a trailer tényleg Event Horizon 2-nek tűnt... és le mertem volna fogadni hogy Dennis Quaid lesz ebben Sam Neill. Aztán úgy néz ki mégsem.

Amúgy a legfélelmetesebb poszt-apokaliptikus, Föld elhagyós film amit valaha láttam, az a Wall-e... :lol: Komolyan nincs annál félelmetesebb, minthogy egyedül vagy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 5:21 pm 
Forum Fanatic

Kb. 5 percig meg akartam nézni ezt a filmet, aztán felmentem imdb-re, és mindent úgy lespoilereztem magamnak, hogy mostmár nincs az az isten, hogy én ezt megtekintsem. :lol: :lol: :lol: Pedig leírva jónak tűnt (egy-két fura részletet kivéve xD).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 5:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Amúgy a legfélelmetesebb poszt-apokaliptikus, Föld elhagyós film amit valaha láttam, az a Wall-e... :lol: Komolyan nincs annál félelmetesebb, minthogy egyedül vagy.

A Wall-e az egy tündéri film, meg kéne nézni valamikor megint. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 18 Wed, 5:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Koga wrote:

A Wall-e az egy tündéri film, meg kéne nézni valamikor megint. XD

Szerintem is az, de az emberektől berezeltem hogy elfolynak XD

Amúgy a másik felem meg az elején félt a filmtől, merthogy egyedül van Wall-e, meg csak mocsok van körülötte. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 19 Thu, 11:15 am 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Amúgy a másik felem meg az elején félt a filmtől, merthogy egyedül van Wall-e, meg csak mocsok van körülötte. ^^

Egyébként az tényleg nyomasztó volt. o_O Ezért is szeretem ezt a filmet, mert hangulata van.

Töltöm a 9-et, sokat nem várok tőle, majd ha megnéztem, írok róla.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour