Mona wrote:
na meghallgattam... nekem bejön azt kaptam amire számítottam. a csajom kimásolta az mp3 playerére a kaktusz c. számot. És szoktuk egymásnak énekelni.. halál komoly... (főleg a macska vagy tapír részt próbáljuk a lehető legmagasabb legfülsértőbb módon spirázni

) monnyuk ő nagy ae. bizottság meg hasonló zenekarok rajongója szal érthető a rajongás. Szóval köszi.
mi köszönjük h meghallgattad és véleményeztél
Mona wrote:
kis izé: ne használjatok autotune-t (nálatok csak rontja az összhatást...ugyanis állandóan kiakad az AT..hallhatóan:D mondjuk az is nagy dolog hogy azt el tudjátok érni

)... és mehet egy kicsit (4-5 egységgel feljebb csak) feljebb a reverb. És használjatok kórust (úgy legyen beállítva hogy ne sokszorozza a hangot csak a meglévőt tegye kicsit vastagabbá..de ezt majd msn-en elmagyarázom
egyszer :) )
oki

az fl plugin mellett?

rendben, addig is lejegyzetelem ezeket. köv számnál kapóra fog jönni

Mona wrote:
szerintem esélyesek vgytok a 21. század legalternatívabb bandájának címre. az ilyenekre sokan mondják hogy szar a maradék rajongótábor meg isten üzenetét hallja ki belőle.

XD (ezen a mondaton 5 percig fennakadtam röhögés miatt)
Mona wrote:
szal csak így tovább.. és köszönöm hogy megtiszteltetek ..hogy meghallgathattam....
haha biztosíthatlak h lesz folytatás

(most már annyira benne vunk h ki sem tudnánk mászni onnan)