Jude wrote:
Request az továbbra sincs, de ha esetleg lemenne az Illmatic Baby, kéretik akkor adni, amikor Yuki még jelenvan, mert a conos aftert beleszámítva zsinórban négyszer maradt le róla, és ezt a helyzetet most már erõsen sérelmezi. :')
Ha Lyuki uraság nem kolbászolna el folyton haza idő előtt, akkor eddig sem maradt volna le.

De majd akkor gyüjjön oda, hogy "Hát, szépjóestét, akkor itten lennék kéremszépen és lekötelezne, ha mostanában valamikor sorra kerítené a Művészeti Iskolától a Betegmatikus Baba című örökbecsű, rongyrázós slágert. Köszönöm, további minden jót kívánok" és akkor lesz. xD
Sanshouo wrote:
ésésés... esetleg egy The GazettE - Before I decay? az új single-rõl... Épp azt hallgatom, és gondoltam felvetem.

az újdonság, meg különbenis, szóval nagyon esélyes.
(meg a többiek requestjeit is jegyzeteltem ^^)
jigsaw: oks, nyaggatom majd akkor Vivivivivivit és sajnálom, hogy mégsem jössz.. de majd novemberben úgyis.
Éééééééééééés.. a LÉNYEG!
A novemberi programok!
Először is, nov 13, pénteken (uuuu,spooky! xD) lesz az LD50.hu 8. szülinapi bulija, az egybenyitott Kék és Vörös Yukban, három teremben, egy rakat programmal, DJvel, plusz két koncerttel és mi lettünk meghívva, hogy gondoskodjuk a Vörös Yukas részről. ^^" Szóval, annak örömére, hogy sok év után újra az LD-sekkel közösen csinálunk bulit, elő lett szedve egy régi terv és próbáljuk majd kicsit visszahozni a régi-régi MPCs hangulatot, amit oly sokaknak hiányzik. Szóval... nagyrészt a régi zenék, az átlagnál több japcsi goth-industrial és ugye a megszokottnál kisebb hely, plusz ugye, az egybenyitásnak köszönhetően más, sokkal vegyesebb közönség. Ji-vel baromira készülünk a dologra, reméljük nagyon jól fog elsülni és tényleg rohadtul várjuk már, hogy annyi régi kedvencet szedhessünk elő újra, amennyit csak bírunk, szóval... kurvajó lesz.

Közben meg a Kékben LD-s DJk, industrial, EBM, goth, metal, stb. Két koncert (servo.hatred és first aid 4 souls) meg egy rakat kiegészítőprogram.
A másik meg a már korábban is elhintegetett hír, hogy november 27-én visszatér a
BLACK LOVE FANTOM, most már teljes felállásban, teljes koncerttel, csomó új számmal, meg persze előtte/utána bulival. A belépő még nincs véglegesítve, de nem lesz drága, max. 2000 ft lesz, de lehet, hogy kevesebb. Flyer hamarosan, legkésőbb péntekre.