Ilyen egy zavaros maszlagot, amit sikerült ma éjjel összeálmodni... O_O" Ráadásul ilyen jrock all-star izé volt. Kezdödött az egész úgy, hogy valami Yoshiki szervezte esemény volt, valami nagy, fura felépitésü hodályban (ilyen lépcsözetesen volt megoldva az egész, mint a kis klubok, de nem voltak székek, meg semmi, csak két vagy három szint, valami bordós anyaggal boritott padlóval és lent, középen volt egy kis szinpad), ami elvileg valami nagyszabású cucc volt, de eléggé lézengösen voltak az emberek. Yoshikinak ellenben innentöl kezdve nyoma nem volt, hanem lent valami DJ játszott és Sisen (vagy Sélia..? erre nem emlékszem pontosan) volt a müsorvezetö és hergelte az embereket, aztán voltak valami kisebb koncertek és végül Kenzo (gadget.) nyomott valami nagyon groovy gitárszólókat a maga cool stílusában, de kiderült, hogy ez csak felvezetö volt a föattrakcióhoz, mert egyszer csak hirtelen lehullott mögötte a hatalmas függöny (ami addig egy bazinagy fal volt xD), ami mögött egy nagyszínpad volt és azon meg... a Buck-Tick. és ráadásul valami Mona Lisa Overdrive idöszakos inkarnációban akkori számokkal... én valahol fent voltam a nézötéren oldalt és egyszer csak rájöttem, hogy hoppá, ez nagyon nem jó így, nekem a színpadon kellene lennem, merthogy...
én vagyok Imai... xDDDD Aztán ez már annyira abszurd volt, hogy felébredtem töle...