Mona wrote:
Akkor köszönjük megint a gratulációkat. Amúgy tényleg jól sikerültek a dolgok... fõleg a templomi után a polgárin voltak huncutságok...amikor bejöttünk elindult a szokványos amcsi filmekbõl ismert wedding zene...aztán a negyedik taktus után átváltott a
star wars-os imperial march-ba

aztán voltak még final fantasy-s és metal gear solidos zenék is...
sokan fetrengtek a röhögéstõl...fõleg a csóknál ahol megszólalt a Final Fantasy-k harc utáni gyõztes szignálja

én a gamer zenéket nem ismertem el, így csak a két Gackt, meg a Buck-Tick alatt vinnyogtam fel.

Egyébként én nagyon nem vagyok ugyebár esküvöpárti, de ez még így is jó volt, szóval köszi a meghívást.

(arra meg jól emlékszem, hogy arra a bizonyos animeconra elsösorban az after miatt jöttél el? xD)
Meg egyébként is jó volt a hétvége, megjártam Trollföldet is, meg ettem sok sütit, meg egész jó idö volt, meg tökre büszke vagyok még mindig a nászajándékra, amit csináltam, meg a maninblack egész jó kis film.

Aru wrote:
Az ügyfélszolgálatosok meg szerintem már a pokol kénköves fenekére kívánnak az állandó kérdéseimmel. X'D
Szerintem ha jön valami új Deg kiadvány, már elöre félnek, meg készítik a nyugtatókat.