Shizu wrote:
ONság: megyek tüdőgondozó, oh, juppi yeee.... a dokinak fogalma sincs mi bajom lehet... közölte, dohányzás szokott olyan tüneteket okozni, mint amim van.... nem röhögtem ki, de diszkréten hárítottam, hogy nem, nem dohányzom... életemben ha három slukkot szívtam, és ebből egyet tüdőztem le véletlenül... majdnem hánytam is tőle, szóval sztem a cigi felejtős nálam xD
Voltam két hete gasztroenterológusnál (remélem jól írtam), a tüdőm bal felének kapacitása már csak 40-es. Pedig sosem dohányoztam. Megkérdezte nincsenek e allergiás tüneteim a cigifüstre? Mondom: csak sírok tőle, meg néha már nehezen veszek levegőt. De hát a Nippon Shoxx-on is valahogy tűrnöm kell, igaz az első pár óra után már kidöglök az állott cigiszagtól.
Amúgy ha már gasztroenterológus. Kiderült, h a Gilbert-szindrómám miatt egyáltalán nem fogom túlhízni magam. Speciális tömegnövelőt kell szednem, és kerülnöm kell a futást (amit eddig is tudtam), mert óránként képes kilókat ledobni a szervezetem (elárulom, hogy a legutóbbi NS-t, amit végigtáncoltam - 2 kilóval hagytam el xD). Jah, meg a sok energiaitaltól az E-k szépen felgyülemlettek a belemben, és már a csontozatomat fenyegeti.
Faszántos.
Hamar elpatkolok. ^^