Jude wrote:
Milyen cuki pinky laptop! Mekkora? Picinek tûnik a kép alapján. iPhone meg... kíváncsi leszek, mi lesz róla a véleményed. Egyik barátomnak van, szintén ajándékba kapta, õ azt mondja, hogy tényleg annyira okos, mint egy darab kõ, de legalább kúlos vele mutatkozni. XD
Egyébként meg boldog születésnapot, ha tegnap volt. ^^
Először is, nagyon szépen kösziiii ^^
A laptop MSI Wind tehát egy kisebb noteszgép típus 10'-es a kijelzője, a klaviatúra meg kicsit kisebb csak mint egy normál laptopon, szóval kezelhető abszolút.De van benne minden ami számomra szükséges (webcam,wifi,bluethooth) és ami nagyon nagy előnye, hogy 1 kilós, tehát még a kistáskámban is tökéletesen elfér így a kutya se tudja rólam, hogy épp egy laptop van nálam

.
Iphoneról énis nagyon sok pro és kontrát hallottam, majd meglátjuk milyen. Eddig nagyon okosnak tűnik, csak majd arra kell rájönnöm, hogy egyéb alkalmazásokat hogyan lehet telepíteni meg letölteni az app storeból.. Még nem nagyon volt időm rá kikisérletezni de nem tűnik olyan bonyolultnak sem. Mutatkozás vele meg hát igen coolos (bár még nem próbáltam mert tölteni kellett) de tapasztaltam régi osztálytársakon anno. Nagyon kell majd rá vigyázni, meg kell neki egy tok de sztem jóóó lesz ^^ . Engem az zavar vele kapcsolatban csak, hogy állandóan felakar menni a 3g-re és hiába mondom neki, hogy nem akarok netezni, ő csakazértis. Mondjuk ha rá áll egy wifi hálózatra (pl. az itthonira) akkor nem akar átmenni a tmobilos 3gre csak én meg nem tudom neki biztosítani, hogy bárhová megyek lesz wifi :/ . De amúgy hihetetlen gyors és könnyen kezelhető is

.