Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 12:43 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 194  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 12:47 pm 
Elite Member

Ayumi wrote:

X''D ez nagyon tetszik :lol:
Más...úgy látszik koreában megindult az új csapatok nagyüzemű gyártása mert egy új boyband alakult Shu-I (So Hot Union of Idols) néven...az első számuk a Bomb Bomb Bomb
Nekem különösebben ők sem tetszenek...bár az első számuk sztem vmivel jobb lett mint mondjuk az f(x) száma...nah mondjuk ez nem nehéz mert az az én tetszésem egyáltalán nem nyerte el *de ez egyéni szoc problem* XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 17 Thu, 2:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Igazából nem tudom hova rakjam, ezért marad a kpop topic. Fire.... kicsit máshogy. :'DDD

húanyám X"DDDD

Asuka.chan wrote:
egy új boyband alakult Shu-I (So Hot Union of Idols) néven...az első számuk a Bomb Bomb Bomb
Nekem különösebben ők sem tetszenek...

hmm, ez nekem se tetszik annyira. o..o

más:

ez most nagyon tetszik :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=m024TsMiyZo

egyébként a "srác" ex-H.O.T tag és ő volt a legnépszerűtlenebb közülük sajna. a számai aranyosak szvsz és valahogy kissé pöfe a csávó.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 18 Fri, 9:29 am 
Site Admin

Asuka.chan wrote:
egy új boyband alakult Shu-I (So Hot Union of Idols) néven...

ez a név azért... @____@"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 9:37 pm 
Elite Member

Epik High új albummal jött elő. [e] címen fut a dolog. Ha érdekelne valakit: CD1 és CD2

credit: lj.

Valamint, Wannabe klippje, akit érdekel. Valami iszonyat beteg a dolog XD Tablo és a lézerkad. *meghót tőle* Néha elgondolkozom rajta, hogy ez a férfi hogy szerezhetett diplomát a Standfordon..... XD márcsak poén kedvéért is érdemes megnézni szerintem. XD akár még a WTF topicba is simán beleférne ez a klipp. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:15 pm 
VIP Member

Quote:
Sony is accusing G-Dragon that his song Heartbreaker sounds like Flo-Rida’s Right Round. G Dragon’s Butterfly is being accused that it sounds too similar to She’s Electric by Oasis as well. This is not all. 2NE1’s I Don’t Care is also being accused of plagiarism. Their song seems to be too close to Lionel Richie’s Just Go.

Ééérdekes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ajjajj. o__o" mondjuk a koreai idoloknál már valamilyen szinten hozzászoktam az ilyenhez... :beaten:

Last edited by Alcsi on 2009 Sep 26 Sat, 8:23 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jaj de hát ezt mindenki tudja! XDD
Lehet GD elfelejtette megkérdezni, "hello, bocs tetszik a zenéd, újra mixelhetem?"
Így járás, sztem! de elsősorban a YG szív, ha konkrétan megbirságolják... aztán áthárítják GDre! XD GD meg majd lehet nem tud kutyakaját venni... hmm...
Azért remélhetőleg nem lesz ilyenre példa...
Hyorit is megvádolták, azt nem tom, h konkrétan térítenie kellett e Britney felé. o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Doll wrote:
Hyorit is megvádolták, azt nem tom, h konkrétan térítenie kellett e Britney felé. o.O

Nem csodálkoznék, mert a Get Ya' egy az egyben Do Somethin', bár engem aztán nem zavar, mindkét számot szeretem. XDDDD
Kpop berkekben meg szeretnek lopni. Egyébként nekem a Heartbreakerről a Womanizer ugrott be. XDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jaja! én nagyot röhögtem mikor láttam, h Britneyé az eredeti! XDDD

Persze, ez már nekem is feltűnt, amúgy meg az összes pop-boybandet ugyanazzal a stílussal indítják útnak...
először rock zenét játszatnak velük aztán nyálpoppot, aztán utána már változhatnak a dolgok, de az SM-nél az összesnél megfigyelhető ez a tendencia!
Még a DBSK koppincs SS501 is ezt csinálta, csak sajna nekik nem jött be a biznisz! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:35 pm 
VIP Member

Akkor ezek szerint egy vérmes Kpop rajongó az ilyenekre már fel sem kapja igazán a fejét :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

de én azon haltam be hogy Lee Sooman most már megveszi a számok jogait amiket lekoppint, de kicsit régebben ezt nemes egyszerűséggel nem tette meg :beaten: (khmm H.O.T és NRG khmm, mondjuk az NRG-ről sose tudom eldönteni hogy SM-e vagy nem) így pl. az H.O.T debütáló számát, a Warrior's Descendant-ot is szépen betiltották (még jó hogy a későbbi albumaikon a főbb számokat, így pl. az Outside Castle-t, a Git It Up-ot meg az Iyah-t Heejun írta XDDD), mondjuk azóta SM bácsi valszeg megvette a jogokat :lol: az NRG az jobban járt, náluk asszem csak jóval később fedezték fel hogy a korai albumaikon európai elektro-számokat másoltak. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:40 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Doll wrote:
Persze, ez már nekem is feltűnt, amúgy meg az összes pop-boybandet ugyanazzal a stílussal indítják útnak...

Ezt a tendenciát már én is megfigyeltem. XD De a csajbandákkal ugyanez a helyzet. Egyébként alapból nem lehet a kpop iparra nagy általánosságban az innovatív jelzőt használni.
De nem zavar a dolog, mert ha valami tetszik, akkor nem nagyon izgat, hogy mennyire ~egyediművészikülönlegeselvont~, akár klisés is lehet, amíg élvezem, hol érdekel? XD

D1zzy: Hát szerintem nem nagyon... XD Mindenki tisztában van itt szerintem azzal, hogy mi a dörgés arrafelé.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tényleg? a csajbandák "irányelveihez" még nem volt szerencsém! XDD

SM bácsi már biztos jóóóóó sok mindent lezsírozhatott! Van ott lóvé bőven, nem kell félteni őket! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:45 pm 
VIP Member

Jude wrote:
D1zzy: Hát szerintem nem nagyon... XD Mindenki tisztában van itt szerintem azzal, hogy mi a dörgés arrafelé.

Na most már én is :lol: Mondjuk engem nem zavarnak meg nagyon nem is ismerem fel az ilyesfajta turpisságokat mert nem hallgatok nyugati r'n'b-t. Óh boldog tudatlanság :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 8:49 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Doll wrote:
Tényleg? a csajbandák "irányelveihez" még nem volt szerencsém! XDD

Dettó ugyanez. 2NE1 és 4minute egykaptafa. XDDD

D1zzy wrote:
Mondjuk engem nem zavarnak meg nagyon nem is ismerem fel az ilyesfajta turpisságokat mert nem hallgatok nyugati r'n'b-t.

Mostani dolgokat nem is érdemes, a nyugati r'n'b a késő 90-es, korai 2000-es években volt nagyon jó, megragadtam ott, az új zenékből meg inkább hallgatom a koreai koppincs verziókat. XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour