Az, hogy idegen nyelven, más fórumokon erről ki mennyit beszélt, az egy dolog. Amennyi ember van a földön, garantálom nektek, hogy nincs egy olyan téma, amit mások még nem veséztek ki 1000-szer. Legyen az bármelyik másik együttesről bármilyen más téma. Ezen a fórumon, mi, az itteni tagok, magyar nyelven először beszéltünk (volna) róla. De ha már külföldi fórumokról esett szó, 2 helyen olvastam eddig erről véleményeket. Az egyik helyen a mod, egy Danny nevezetű nagyon hardcore X Japan fan srác véleménye az volt, hogy "Egy igazi X Japan fan tudja, hogy baleset volt". Na ilyenkor már eleve nem írod oda a véleményed, ha ezzel nem egyezik, mert annyit valóban nem ér meg a dolog, hogy kibannoltatsd magad. De azért jó, mikor mások a saját meglátásuk alapján megmondják, hogy ki az igazi és ki nem. A másik helyen egy nő, viszonylag idősebb, talán Yoshikival egykorú, mert már 20 éve X Japan rajongó és japán, teljesen értelmes formában kábé egy oldalban megindokolta, hogy az előtte elhangzott 23 véleménnyel szemben szerinte öngyilkosság volt, és akkora flame áradatot kapott, hogy csak na. Szóval igazándiból beszélni erről nem lehet, csak vagy egyetérteni azzal, hogy baleset volt, ami annyiból áll, hogy "I agree." vagy mást nem, mert más lehetőség nincsen.
Ha te tiszteletlennek és embertelennek tartod, hogy a halálodról beszélgessünk, akkor megígérem, hogy a tiédről nem fogok. Én például nem tartom annak, sőt épp ellenkezőleg, számomra ez megtisztelő lenne, az egyémről nyugodtan lehet majd, bárki, bármennyit. Engem ezzel nem alázol meg, nem csinálsz semmi olyat, ami nem méltó hozzám. Hide meg erről nem végrendelkezett, úgyhogy annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy nem nyilvános helyen válaszolok, hogy senkinek ne nyíljon ki a bicska a zsebében. Egyébént sem én hoztam fel a témát. Elég ideje írok már a fórumra ahhoz, hogy ha fel akartam volna hozni, felhozhattam volna már ezeleőtt, de nem. Viszont kérdeztek.
Najó, befejezem.

Sok a beszéd és kevés az alja. Hehe. Több, nap, mint kolbász.

Addig jár a korsó a kútra....

Úgy alszik, mint a füles tallér.
Jigsaw: Én ismerem és nagyon tetszik.
És ezt olvastátok? Annyira szép. Van hozzá egy fotósorozat is, az "Embrace of the Fallen Angel".
Fallen Angel...
have you ever been tempted?
Tempted to fall?
To fall from grace?
May your fall end in heaven!
Have you ever tasted?
Bitter sweet skin?
Have you ever felt?
Pain and pleasure?
Have you ever thought?
Of the life hereafter?
Have you ever been dreaming?