Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 29 Tue, 8:00 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 615 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 15 Tue, 7:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A Surrogates c. Bruce Willis film kapcsán kezdődnek az aggályaim. IMDB szerint 88 perces... ebben egy normális történetet nem igazán lehet kibontani, főleg ha az akciók számát tekintjük. :( Ez igy marha rosszul hangzik. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 3:22 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ez nem biztos.a ghost in the shellnek is annyi kb a játékideje és abban azért ott egy szép kerek sztori és akció is van benne bőven.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 9:14 am 
Site Admin

Koga wrote:
A Surrogates c. Bruce Willis film kapcsán kezdõdnek az aggályaim. IMDB szerint 88 perces... ebben egy normális történetet nem igazán lehet kibontani, fõleg ha az akciók számát tekintjük. :( Ez igy marha rosszul hangzik. :(
A '30-as, '40-es években a B kategóriás filmeknek 60 perc körül volt a játékideje és egészen szenzációs kis sztorikat sikerült annyiba is belesüriteniük, egy átlag nagymozi meg akkor is 90 perc körül volt, ez csak sokkal késöbb tolódott kis 110-120 percre, ami meg szerintem az esetek többségében túlzás, szóval ez a 88 perces játékidö nálam inkább pozittvum. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 10:26 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Veletek álljon le vitázni az ember :beee2: Én jobb szeretem a három órás, gigahosszúságú vontatott filmeket. ^^
Remélem nem vagdostak ki a kész filmből kb. annyi anyagot, mint a Babylon AD-ből. Ott állítólag egy órás cucc landolt a kukában.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 11:55 am 
Site Admin

Persze, de van amihez kell is az a hosszúság, mittomén, egy Lord Of The Ring fura is lett volna másfél órában, de egy akciófilmnek pont, hogy nagy elöny lehet ha tömény, pörgös és nincsenek benne üresjáratok, szóval.. jó lesz ez. xD Jah, meg már megy a District 9.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 2:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Persze, de van amihez kell is az a hosszúság, mittomén, egy Lord Of The Ring fura is lett volna másfél órában, de egy akciófilmnek pont, hogy nagy elöny lehet ha tömény, pörgös és nincsenek benne üresjáratok, szóval.. jó lesz ez. xD Jah, meg már megy a District 9.

Hűű, a District 9... arra is be kellene ülni - csakhogy asszonyka ilyenre nem vevő :(

Meg a Jude által ajánlott Pandorum-ra is. *.* Meg később az Avatar-ra. Túl sci-fi-s lesz ez a pár hónap, és öröm, hogy egyik sem folytatásfilm. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 4:22 pm 
Site Admin

hát elözetesek alapján az Avatart én bottal sem piszkálnám. Ránézésre tocsogós giccs sci-fi, olyan CGvel ami már évekkel ezelött is ciki lett volna. Egyszerüen nem értem mi ez a giga hype körülötte. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 4:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Az Avataron én is elcsodálkoztam, mert elképesztően szörnyen néz ki a trailer. o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 4:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na már! :) Ne vegyétek el a kedvem! Tény, hogy az idegen lények szerintem is iszonyat szörnyűek... de talán 3D-ben jobban ütnek. Mindenesetre én beülök rá, legfeljebb megbánom. >_>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 5:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Igen. Az Avatar a 3D miatt lesz jó. A trailerből is jól látszik, hogy mindig belóg valami a képbe az előtérből, 3D-s kivetítőn vizsgálják az agyat, nagy tereket mutogatnak, szóval a látványra hajtanak. Kicsit csilivili, de kidolgozott, és végre tényleg jön egy nagy költségvetésű film 3D-re.

Egyébként a District 9-nak sokkal életűbb a CGI-ja, bár szerintem nem lesz benne sok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 5:43 pm 
Site Admin

foodlfg wrote:
Az Avatar a 3D miatt lesz jó.
Már ha jó lesz. xD De azért eléggé siralmas, ha egy filmet csak annyival akarnak elpasszolni, hogy "OMFG 3D! OoO!!!"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 6:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
foodlfg wrote:
Már ha jó lesz. xD De azért eléggé siralmas, ha egy filmet csak annyival akarnak elpasszolni, hogy "OMFG 3D! OoO!!!"

Meg Sigourney Weaver-rel ^^ Az Aliens-et anno egész jóra összehozták. Szerintem az a film tényleg korszakalkotó volt: azután egyre-másra jöttek az űrkommandós sci-fik moziba és VHS-re egyaránt.

Amint látom az új Star Trek Uhurájából nem sokat fogunk látni az Avatarban: van egy olyan sejtésem, hogy ő az a CGI-s csajszi :?

Mindenesetre nem sok nem számítógéppel generált hátteret láttam. Ennyi erőből nem kellettek volna ehhez a filmhez élő szereplők sem... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 6:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
foodlfg wrote:

Jamer te úgy vagy vele, hogy csak az lehet jó film, aminek jó a története, meg szórakoztató, meg mitomén. Szerintem úgy is lehet jó film valami, ha "csak" látványos. Én a látvány miatt biztos, hogy ott leszek, a többit pedig majd meglátjuk. Lehet, hogy jó lesz más szempontból is, de ezt még nem tudhatjuk. Egyébként egy teljes hosszúságú trailer sem jött még ki a filmből, így mi mást is demózhatnának két percben, mint a látványt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 6:34 pm 
Site Admin

Nem az a baj, hogy látványos, az a baj, hogy nem az, csak a 3D miatt. Nekem egy ilyet ne próbáljanak filmnek eladni, ahol csak valami ocsmány karakterdesign-t, meg tocsogós sztorit adnak köritésnek (mert az előzetesből nagyon ez jött le) és tényleg azzal akarják az egészet elpasszolni, hogy háromdében van.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 22 Tue, 9:20 am 
oshare booty
oshare booty

no volt szerencsém tennap meglesni a final destination 4et némethon egyik (gyakorlatilag 50 kmes körzetben egyetlen) mozijában
cool volt. xD jót röhögtünk, de és ennyi.
kicsit itt-ott értelmetlen volt, mert robbanások közt nem artikulálnak annyira, de az utána jövő sikítások alaoján leszűrtem h mit is akarhatott mondani..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 615 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  Next

All times are UTC + 1 hour