^ Az enyémben is szerepeltél...
Aruval voltam egy olyan plázában, ami tulajdonképpen egy túlméretezett DM volt. o_O... Minden kis szarnak volt külön boltja, mit tudom én, rúzs bolt, sampon bolt, műköröm bolt, pillanatragasztó bolt... o_o" Na szóval... sétáltunk ebben a bizonyos plázában, és hirtelen a semmiből megjelent egy nagyon kigyúrt, kopasz pali, mögötte pedig vagy 20 teljesen ugyanúgy kinéző japán férfi, akik szürke öltönyt viseltek, rózsaszín nyakkendővel. Kicsit olyan klónok támadása feeling volt XD A kopasz kigyúrt pasi mint kiderült egy testőr volt, aki közölte velünk, illetve hát velem, hogy el kell mennem valahová. Jó, vittem
Arut is, merthogy én ezekkel sehová nem megyek egyedül o_O...
Megérkeztünk valami világvégén lévő ilyen földalatti bunkerszerűségbe, és ott egy nagyon hosszú folyosón mentünk keresztül, aminek a végén volt egy szoba, és páncélajtóktól kezdve mindenféle hiperszuper biztonsági rendszerrel volt védve... plusz persze a kihagyhatatlan kopasz kigyúrt ürgék...
Na... bementünk, és ott ült bent
Toshiya és valami nagyon trú metálos pali, aki fogalmam sincs ki lehetett, nem is volt jelentősége igazából xD... Én persze köpni nyelni nem tudok, nem értem mit keresek itt, mit keres itt
Toshiya, erre
Tosh feláll, és közli, hogy az APÁM X.O...
Aztán még a kopaszkigyúrt pasik szervezkedtek ott valamit, én meg ledermedve, nagyokat pislogva néztem ki a fejemből, és
Aru kezdett el lökdösni, hogy csináljak már valamit... xDDD
EDIT: Jaaaj, meg még a hajam beakadt a csapba, amikor a plázában kezet mostunk... O_O"...
Aztán nem emlékszem mi volt :'D Ennyit tudtam anyunak reggel elmesélni, mert sietett dolgozni XD
Amúgy tegnap STAR WARSt néztem, szóval lehet az tett be :')