pszabi wrote:
hm.. itt nincs ien a boltokban

*sírva vesz egy animaniat* ...
hm.. megnézem am ezt a mondo fórumot, annyian említitek. én meg tudatlan vok!!
*sisak fel, és el!*
edit: vazz és azt a helyet h látja át bárki is?

egy csoportba odahányva az összes téma.. ühm.. lol..
am meg furi h hivatalos magazin fóruma, de lehet linkelni kópirájt cuccokat? o.o;
Én csak a zene részben jártam, de azt jól átláttam. Nem túl bonyolult, egymás alatt vannak az előadók. De, mire gondolsz ?
Mellesleg pár kritikát ezzel a fórummal kapcsolatban is meg lehetne fogalmazni. Én errefelé is átszerveznék egy-két dolgot.
Egyébként azzal a fórummal kapcsolatban sokkal nagyobb probléma, hogy egy profitérdekelt társasághoz tartozik, ami miatt kevésbé rugalmas.
Persze arra jó, hogy a mondo minden csatornán jelen legyen és magához tudja kötni a közösséget. Láthatóan megpróbálják kiépíteni maguknak a saját kis közönségüket. Erre szolgál a animecon koppintásuk is.
A másik probléma pedig, hogy nem tudni milyen fórummotort használnak, mert ha ez ilyen kis dzsunka házi tákolmány, akkor nem bíznék annyira a biztonságosságában. Persze ezt erről a fórumról is el lehetne mondani, ami ugyan nem házi tákolmány, de mindenképpen elavult. A phpBB 2.x-nek ebben az évben teljesen
megszűnt a támogatása a készítők részéről. Úgyhogy ha eddig frissítve is volt a fórum, ezek után már biztos nem lesz.