Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 9:41 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 08 Tue, 4:14 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Valószínűleg nem tetszett a végeredmény és újra kezdik az elejétől. Dozing Green-el is ez volt. 2007 tavasszal már kész volt (az a before construction version) aztán nyáron, turnék közben átdolgozták és végül 2007 október közepén adták ki.

Másik meg: nem kukacoskodásként mondom, de utálom ezt h "már ideje lett volna" meg stb. Mióta az URO kijött, gyakorlatilag megállás nélkül mást se csinálnak csak turnéznak. Kiadtak 4 DVD-t, közben stúdióznak, Kyo beteg volt...ah mindegy, hagyjuk is. Túl vannak hajtva, ők is lehetnek fáradtak. Akármilyen hihetetlen, ők is emberek.
Ami késik, nem múlik úgyh türelem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 08 Tue, 4:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem nem azzal van bajom, h fáradtak és pihennek. Tudom, h azok, tudom, h sűrű volt ez az év.
De nem szeretem mikor ígérnek valamit, célozgatnak és jóval később lesz belőle valami és addig az ember vár, idegbajt kap, h nah most akkor mi van.
Akkor maradjanak csendben, meg se említették volna a singlet és dolgozhatnának anélkül, h bárki is szólna érte, h elnapolták.
Nem kellett volna szóba hozni, h lesz single, amikor elkészülnek vele vagy már nagyon a végén járnak bejelentik, h na hülyék ekkor meg ekkor kaptok egy singlet és kész. És az ember addig nem emésztődik, h mi a jóélet van már.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 08 Tue, 5:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Az hiszem ez már tőlük megszokott. Nagyon nem a tagok mondják ki az utolsó szót, gyakorlatilag semmiben, szóval sanszos h ez megint valami DT-féle belenyúlás.
Aláírom h idegtépő a várakozás, és folyton jönnek ezekkel a "nagy bejelentésekkel" de nem igazán tudunk ellene tenni. Vagy hozzászokik az ember vagy sem. Hisztizni meg földhöz verni magunkat emiatt meg végképp nem érdemes.
A kiborulásért meg bocs, csak elegem van abból h akárhol nézem, akármilyen Diru közösségben, az utóbbi időben senkinek nem jó semmi és mindenkinek sír valamiért a szája. Ócsárolják a PV DVD-t, vinnyognak az amcsi turnéért, követelik az új megjelenést, stb. Más zenekaroknál éveket kell várni mire egyáltalán kiadnak valamit, szóval nem értem h mi alapján ítélkeznek.
Vártam én is a single-t, igen, mert úgy gondoltam, belefér az idejükbe. De ha úgy érzik, ezt így nem lehet kiadni, azt is megértem.
Egyébként egyáltalán nem 100% h nem lesz single, csak a dal live bemutatásától léptek vissza. Az meg a másik h automatice mindenki, engem is beleértve, úgy gondolta, single következik, pedig csak arról volt szó h elvileg van egy új dal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 12:25 pm 
oshare booty
oshare booty

aru! az uroboros óta 1 dvdt adtak ki! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 2:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Az nagy tévedés. Volt az AKNOT OF februárban, volt a TRTA április 29-el, most adták ki (a héten gyakorlatilag) a FEAST OF V SENSES aknot only-t, és október közepén jön az Average Blasphemy. Ha róluk van szó csak tudom h miről beszélek. :sweatdrop:

Mellesleg találtam egy új rip-et a "male only" live-ról, remélem ez már hallgatható és dalokra is van szedve:

MF

Setlist:

Quote:
03/18/2009 IMP HALL – Osaka, Japan

Set 1:

* SA BIR
* VINUSHKA
* RED SOIL
* Agitated Screams of Maggots
* STUCK MAN
* GRIEF
* DOUKOKU TO SARINU
* DOZING GREEN
* WARE, YAMI TOTE…
* TOGURO
* GLASS SKIN
* INCONVENIENT IDEAL
* HYDRA –666–
* BUGABOO
* REPETITION OF HATRED
* REIKETSU NARISEBA
* CLEVER SLEAZOID

Encore:

* G.D.S.
* CHILD PREY
* GAIKA, CHINMOKU GA NEMURU KORO
* –saku–
* RASETSUKOKU
* –ZAN–

Credit: JRock4U

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 2:27 pm 
oshare booty
oshare booty

én a fenklábokat nem számolom :) úgy más zenekarokat is lehetne sajnálni/tisztelni. a tokio hetente ad ki magukról ökörködős videót.. :D

széles körben egy volt és egy lesz októberben

de mind1, azzal egyet értek h a dozingnak is jól esett az a pár hónap. ettől függ örültem volna egy újdonságnak még idén!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 3:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ha a fenklubosat nem számoljuk, akkor is 2 volt és 1 lesz októberben, ha már szőrszálhasogatunk. Az AKNOT OF nem fenklubos, hanem korábbi zártkörű kiadványokról lett összeollózva az anyag. Jó oké, legyen neked igazad és egy koncert DVD-t adtak ki, h a régebbi koncertanyagot ne vegyük újnak, és egy PV gyűjtemény lesz.

Még mindig frusztrál h mindenkinek egekig érő elvárásai vannak velük szemben. Ezt most ne vedd magadra, csak felidegesít amit ez az úgynevezett "rajongótábor" művel nagyjából az európai turné vége, azaz július óta. Komolyan mondom, hányni tudnék attól ami zajlik. Talán a gyalázat a legjobb szó erre.

Más zenekarokat meg nem fogok sajnálni. A Diru legalább nem ad ki szart a keze közül, nem úgy mint más "nagy nevek" akik gyakorlatilag minden hónapban piacra dobnak egy kislemezt, hogy milyen zenei színvonalon azt meg jobb ha nem is emlegetjük.

Ettől függetlenül rabü & :hippy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 3:20 pm 
oshare booty
oshare booty

haha rem ismersz annyira hogy tudd, nem a dirut pécéz(t)em ki személyesen.
ugyanúgy osztanék más zenekart is ha ennyi ideig állna.
max mivel láttam őket élőben, igen szeretem őket és emiatt lehet magasabbra dobom náluk a lécet

mivel te benne vagy ezekben a fenkörökben, amikből én régen kiszálltam minden téren, így gondolom szakadt a cérna.

nem vettem magamra, csak válaszoltam arra a részre, ami hozzám is szólhatott

a live-okat azért nem veszem sosem annyira komolyan (még ha szeretem is azokat) mert kreativitás, mind munka tekintetében nem sok munkája van benne a zenekarnak. kvázi ezt aláteszik a segédek, majd összevágják. nekik ez egy koncert mint a többi (ha hosszabb is vmivel a pontosabb hangolások miatt ugye) :) persze sarkítva az egészet. tudom, hogy minden zenekar jobban odateszi magát ilyenkor!

no mind1, nem vitatkozni akarok. ettől még nem lesz új single :D meg értelme sincs, csak a véleményemet írtam le ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 3:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

pszabi wrote:
haha rem ismersz annyira hogy tudd, nem a dirut pécéz(t)em ki személyesen.

Perszehogy. Nem is vettem személyes támadásnak meg semmi ilyesmi. Csak pontosan az van, amit te is írtál, hogy szakadt a cérna. Tudom h mindig rossz helyen talál magának utat a vernyákolásom, de fenkörökben már nem merem mondani mert sajnos nem kulturáltak eléggé ahhoz h felfogják, miről osztom az észt. Több személyes támadást meg nem vagyok hajlandó elviselni, elég sarat kaptam már idén. *rinocéroszbőre van* :roll:

Bevallom h az én csőrömet is piszkálja h semmi zenei újdonság, egyelőre, de tudomásul veszem ha úgy döntenek, pihenőre van szükségük. Jobb mintha átmennének abba h a végén az idegtől már egymást marják a tagok, mert annak csak rossz vége lehetne, de ezt tudod te is.

A menedzsmentjükben se vagyok benne - addig a jó szerintem :beaten: - de valóban minimális magának a zenekarnak a döntési területe. A marketingjük meg eléggé szar, más csapatokhoz hasonlítva meg főleg.

Egyébként náluk a pihenés sosem pihenés. Nem tudnak nyugton maradni ha épp nem koncerteznek se. Talán épp ezért várom rendületlenül a beígért bejelentést (15-én elvileg).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 10 Thu, 2:52 pm 
Forum Addict

A knot DVD-ből részlet:

Vinushka

http://www.youtube.com/watch?v=Zxum2XHcK14

*_______________* *Fangörcs*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 10 Thu, 2:54 pm 
oshare booty
oshare booty

köszi, erre rálesek! az egyik legerősebb dal a lemezről!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 10 Thu, 5:48 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én lehúztam YT-ról RealPlayer-rel, de még nem néztem meg.
És van audio rip is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 11 Fri, 9:55 am 
oshare booty
oshare booty

Aru wrote:
Én lehúztam YT-ról RealPlayer-rel, de még nem néztem meg.
És van audio rip is.

miért vesződsz reállal, ha van firefox youtube video download add-on (mp4be leszedi :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 11 Fri, 11:37 am 
Forum Expert
Forum Expert

^Mert nem tudtam h van ilyen add-on, ez az egyik *letölti gyorsított eljárásban*, a másik meg h mp4-et nekem még konvertálnom kell mert megrekedtem az mp3 korszakban :lol: Bár mondjuk a videófájl típusa mindegy csak játssza valamelyik lejátszóm a sok közül. /off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 11 Fri, 12:11 pm 
oshare booty
oshare booty

a 2. miatt szóltam! :D mp4et könnyebb mp3ba tenni rvmb(xprdjadsfga) vagy mien fájlokkal szemben xD *me hates real*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour