Jude: anyucinak mondsza meg, hogy boldogszülinapt!
Aru wrote:
Ma suliban kérdezte egyik ismerõsöm h nem láttam-e szombaton a tv-ben. Diplomatikusan közöltem vele h nem nézek tv-t, erre õ vidáman "pedig a melegfelvonuláson összevertek a Deákon és ott volt minden csatorna."

OMFG micsoda arcok vesznek körül! Néha, amikor feleszmélek a saját ks világomból, komolyan megijedek. (Nem attól h leszbikus, ez engem nem zavar, hanem attól h még élvezte is h verték - mondjuk tudtam eddig is h bolond.)
A Blahán történt (gondolom ugyanarról van szó, amennyire tudom egy ilyen eset volt csak) és hát nem igaz, ez a csaj mindenhol ott van!? xDDD Mint kiderült LD-n is (tele is rakta a profilját az eset utáni képekkel), meg van egy raklap blogja, ott is ezzel van tele minden. Iszonyat tahóság ami történt, node miután kiderült, hogy kiröl van szó, azért örültem, hogy nem valami normális,ártalmatlan ember volt az áldozat, hanem ez a pszichotikus eset, akinek az egész életét az tölti ki, hogy ő máááááás és, hogy ő így kvázi háborúban áll a Nagy Gonosz Világgal. o_O" Mondjuk remélem azért gyorsan elkapják azokat a faszogányokat akik csinálták és tényleg lecsukják őket a francba évekre.