Jude wrote:
Az a vicces egyébként, hogy napiszarra kerültek már fel máskor is teljesen normális emberek, akik sose ártottak senkinek semmivel, csak bizonyos szubkultúrához tartoztak, és emiatt másképp néztek ki, mint amit az odajáró színvonalas tábor gyomra elbír. ^^ Mellesleg gyakran a kommentelők nagyobb sutyerák szarparasztok, mint azok, akiket kifigurázni szeretnének. Epic fail, de mindegy, sokaknak van erre igénye. XD
Hát igen, külön tetszettek azok akik kész élettörténeteket írtak le arról hogy az "ilyenek" hogy élnek mert miért öltöznek így. Jah, mert ők annyira tudják. xD
Tokubei wrote:
hmmm...ez célzás lenne?

.kicsit nyers voltam, de attól még szerintem elég gázul festenek.amúgy én vagyok az utolsó ember aki meg akarja mondani, hogy hogy öltözzenek (vagy éppen vetközzenek) de akkor fel kell készülniük arra, hogy nemtetsző kritikát is kapnak az arcukba.és ha még valakinek nem deformálódott el itt az esztétikai érzéke (sokan vannak itt, hohoo még mennyien, valakinek nem is volt soha) akkor eléggé sokkoló az a kép elsőre.

Nem az volt. xD Nem mondtál véleményt hanem megállapítottál egy tényt a képen szereplő egyénekről anélkül hogy ismernéd őket és mivel én ismerem őket (sőt egyikőjükkel több mint egy éve együtt lakom xD) megállapítottam hogy ez nem fedi a valóságot. A mondat második fele nem rád vonatkozott, legközelebb majd egyértelműbben fogalmazok.