Otsuka Ai - Shabondama - LOVE IS BORN ~5th Anniversary 2008~ (2009.02.25)
Otuska Ai - Haneari Tamago 1 - LOVE COOK Tour 2006 (2006.07.26)
Otsuka Ai - Haneari Tamago 2 - LOVE COOK Tour 2006 (2006.07.26)
vlc player jól lejátssza
Igen, letöltések.

Az első már egy régebbi darab, még a jpop.hu-ra akartam eredetileg linkelni, csak aztán elmaradt. Ai 5. évfordulós koncertjéből a Shabondama című dal. Ai a születésnapján mindig tart ilyen pár állomásos koncertsorozatot, amit aztán a következő év elején kiadnak LOVE IS BORN ~xth Anniversary címen. Eddig 3 Anniversary koncert (3. 4. 5.) jelent meg Ai-tól. A hatodik koncertet pár nap múlva tartják majd asszem tizedikén. Ugye Ai szeptember 9-én született..
A Shabondama azért volt jó ezen a koncerten, mert itt igazán kijön, hogy annak ellenére, hogy Ainál vannak szebb hangú énekesnők is, annak ellenére szépen énekel és itt hallatszik is, hogy milyen sok színt bele tud vinni a dallamba. Ai és csak a zongora, nagyon jó. ^^
Do a második videó itt a lényeg. És ha már szerelmes dalokról volt szó, akkor ez már nem annyira az
(bár ki mit lát bele). Mindenesetre Ai következő válogatás albumán nem lesz rajta a Haneari Tamago, ami egyébként Ai egyik legszebb dala szerintem.
A második videó itt igazából nem maga dal, hanem annak egy ötperces felvezetője Ai love cook koncertjén. Ez a koncert egyébként is a legfantasztikusabb tőle, de már egyedül ez a felvezető elvinné a hátán. Ennyire szép felvezetőt még sehol sem halottam, nagyon sokat hozzátettek a Haneari Tamago eredeti dallamához, és ami a legjobb, hogy már az első egy percben vonóshangszer túladagolást szenvedtem, amitől már akkor ki is feküdtem. Illetve meghóttam
A harmadik videó maga a fellépés, szintén vonóshangszerekkel megtámogatva. A koncert hátralévő fele egyébként a Neko ni Fuusennel és a Love Music-al óriási. >.<
Haneari Tamago dalszöveg.
Akik pedig még nem ismernék:
Daisuki da yo. PV. Szomorú dal. Van egyébként Ainak a Kingyo Hanabihoz egy kisfilmje is, majd megpróbálom valahol beszerezni. Az is nagyon szuper.
Quote:
A Daisuki da yo! szép dallamra, énekhangra, tetszik és még sem az esetem a romantika-utálatom miatt... de ez van.
Ando_Tenshinek szeretettel:
HY - Anata