Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 03 Sun, 2:59 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7689 posts ]  Go to page Previous  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 513  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

o.O ehhez inkább nem szólok hozzá. Tudod, Batou, pont az ilyen felfogás miatt van az, hogy Európában gyakorlatilag egyedül van a magyar a piercing, és tetkóundorával...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:33 pm 
VIP Member

Szerintem nem estem át a kerítésen és a stílus vagy talán a szövegem nagyrészének az értelme elveszik abból adódóan, hogy csak írott szöveg.
De abból, hogy kedvelsz azt vonom le, hogy eddig értetted amiket írok :D a mostani sem volt különb csak lefelejtettem a cukormázat amiben általában úszok :D

Shizu: igazad van. lehet, hogy egyedüliként állok itt a fórumon de én ilyen véleménnyel vagyok az életben. Mindig is egyetértettem a kinézet alapú diszkriminációval ha munkáról van szó. Erre próbáltam kihegyezni az előbbi bekérdezést, hogy megértsem mások mit gondolnak. Lehet, hogy kurva rosszul fogalmazok vagy feleslegesen ellenségeskedőnek tűnik a hozzáállásom de nem fogom jobban megválogatni a szavaimat, mert elveszteném a lényegem :lol:
Én nem sértegetni járok ide, csak érdekelnek a vélemények, reakciók.
A fórum lényege a vélemény megosztás meg a tapasztalat szerzés. Amiből itt lehet kapni bőven :D

Last edited by Batou on 2009 Aug 27 Thu, 11:47 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Cukormáz? XD nem találkoztam még olyan hozzászólásoddal, amire ez jellemző lett volna!
De ez nem változtat azon, h bírom humorod! :D
Amúgy meg tény, h egyes munkáknál óvatosan kell bánni a piercing témával. ezért nem is gondolok arra, h bárhol is kilyuggaljam az arcom amíg, ebben a fostos iskolában tanulok/szakmában dolgozom! :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Most is felfogtam, baszdki, de úgy tűnik, vénségemre érzékenyebb lett a lelkem. :lol: Szerintem néha vissza kéne venni, de ez csak az én véleményem, ergo nem mérvadó.
Na mindegy, a lényeg az, hogy valaki tele van pakolva vasakkal, az egyszer úgyis rákényszerül hogy kiszedje, ha olyan munkahelyre pályázik, ami ezt megköveteli, addig meg másnak minek fáj az adott egyén fémtartalma?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Cukormáz? XD nem találkoztam még olyan hozzászólásoddal, amire ez jellemzõ lett volna!
De ez nem változtat azon, h bírom humorod! :D
Amúgy meg tény, h egyes munkáknál óvatosan kell bánni a piercing témával. ezért nem is gondolok arra, h bárhol is kilyuggaljam az arcom amíg, ebben a fostos iskolában tanulok/szakmában dolgozom! :pinky2:

Batou az egyik legjobb arc fórumon, egy - kettőn azért tessék - lássék volt cukormáz, de ha kicsit okosabb vagy, rögtön átláttál rajta.
Piercingem meg nincs, nem is akarok, szóval a téma nem igazán az én asztalom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Bíborhold wrote:
Batou az egyik legjobb arc fórumon, egy - kettőn azért tessék - lássék volt cukormáz, de ha kicsit okosabb vagy, rögtön átláttál rajta.

Most komolyan nem értem ezt a hozzászólásodat... és nem értem, h miért kell piszkálni... attól, h most magad alatt vagy még nem kell az első szembejövőbe belekötni...
amúgy meg nem kell hülyének nézni, mert értem a humort és szeretem is. kösz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:48 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
De szerintem ő nem piszkált téged. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Bíborhold wrote:
Batou az egyik legjobb arc fórumon, egy - kettõn azért tessék - lássék volt cukormáz, de ha kicsit okosabb vagy, rögtön átláttál rajta.

Most komolyan nem értem ezt a hozzászólásodat... és nem értem, h miért kell piszkálni... attól, h most magad alatt vagy még nem kell az elsõ szembejövõbe belekötni...
amúgy meg nem kell hülyének nézni, mert értem a humort és szeretem is. kösz.

Bocsánat, ezt általánosságban akartam írni, no offense, nem ellened irányult, sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mivel, h az én postomat szúrtad ki, másrészt, meg a "...ha kicsit okosabb vagy..." téma kicsit bezavarja az embert, ha nem lát hozzá mimikát és hanglejtés, szal... jah... kicsit félreérhető volt.
de akkor sorry.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:57 pm 
VIP Member

Na látjátok máris milyen építő jellegű hozzászólások vannak. :D
Én így születtem, nőttem fel és érzem jól magam a kissé 'vaskalapos' értékrendemmel. Volt egyszer réges régen egy posztom amiben kifejtettem, hogy azok voltak számomra a régi szép idők mikor a férfiak igazi gladiátorok voltak a nők meg igazi nők :lol: vagy valami hasonló.
A fostos iskolára kitérve meg :D én közgazdász egyetemre járok és teljesen jól érzem magam, meg szeretem, azzal a részével együtt, hogy be van határolva a kinézet, mert eddig is teljesen hasonultam a dologgal és jól érzem magam így. :D
Én nem hajtom a világot előrébb a "nedvzöld csodahippirét" (by Jigsaw) felé hanem próbálok boldogulni a csúf pénzközpontú világban, de ettől még érdekel más meglátású emberek véleménye a dolgokról.
És mielőtt valaki fönnakad a hippi szón, ne tegye plz :lol:

Last edited by Batou on 2009 Aug 28 Fri, 12:00 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
mivel, h az én postomat szúrtad ki, másrészt, meg a "...ha kicsit okosabb vagy..." téma kicsit bezavarja az embert, ha nem lát hozzá mimikát és hanglejtés, szal... jah... kicsit félreérhetõ volt.
de akkor sorry.^^

Semmi baj, a te helyedben lehet én is magamra vettem volna, mégegyszer bocsánat miatta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 11:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
Na látjátok máris milyen építő jellegű hozzászólások vannak. :D
Én így születtem, nőttem fel és érzem jól magam a kissé 'vaskalapos' értékrendemmel. Volt egyszer réges régen egy posztom amiben kifejtettem, hogy azok voltak számomra a régi szép idők mikor a férfiak igazi gladiátorok voltak a nők meg igazi nők :lol:

...és az emberek még mamutokra vadásztak? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 12:09 am 
VIP Member

És, hogy ne offoljam hígfossá a képek topicot itt egy kép:
Image
Ezt a betonrakást fogom pár nap múlva egy nagy kalapáccsal széjjelverni és elhordani. És baromira élvezni fogom :D
Sokkal jobb lesz mint telehányni a dühőngő topicot :lol:
Klippet is kéne forgatni belőle valami "robotok lebontanak egy vasöntödét" stílusú zenével alatta. :greengrin:

És mielőtt valaki megkérdezné miért van ott. Hát az alá vannak temetve a más városokból szegedre jött friss egyetemisták :greengrin: j/k

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 12:19 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
És mielőtt valaki megkérdezné miért van ott. Hát az alá vannak temetve a más városokból szegedre jött friss egyetemisták :greengrin: j/k

cöcöcö : DDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 7:13 am 
Elite Member

*sok mindenről lemaradt* Öm,Sakura,nem volt rózsaszínben,csak ilyenben...a rózsaszínre várni kell még sztemxD Amúgy meg így vissza olvasgatva,egyetértek avval,hogy aki olyan munkát választ,annak télleg nem áll jól,sőt,nem is kell neki a vasbeültetés. És avval is egyetértek,hogy Batou-t bírjuk :greengrin: nah,most én is kioffoltam magamat egy életre...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7689 posts ]  Go to page Previous  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 513  Next

All times are UTC + 1 hour