Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 3:17 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 315  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 15 Mon, 12:00 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nos most készülök beavatni egy új arcot a visual világba. És ajánlanék neki vmi mp3-as, vagy PV-s oldalt, ahonnan szedhet Malice Mizert, DEG-et.
Amúgy Nagy Vagy Case, a Boku Boku -ra jót zúztam itthon, csak úgy gondoltam vmi lágyabbat mutatnék a srácnak. MutatnNÉK, de halott oldalakkal találkoztam sajna. Van vmi ötletetek, pl. a Le Ciel leszedhetö vhonnan?
A "lágyabb" persze elég szubjektív. Nekem a Deges 1 sad sexually, 2 sad sexually is lágyabbnak számít, nem tudom miért. :shock:
Nah, végülis írhatnék neki cd-t, de így egyszerübb lenne. Meg a Malice M. Gardenia képileg bejött neki, azt már biztosan állíthatom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 15 Mon, 12:28 am 
VIP Member

azon gondolkodám már egy ideje hogy omnyuza mp3-ra hol lehet lelni... ebben kérném valaki segítségét 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 15 Mon, 1:19 am 
Site Admin

jójójójó, érteeem.. ^^
holnap (izé, az ma, csak késö van) majd rakok fel ezt-azt.. ^^ umm.. akko' Onmyoza, merveilles megföleg D :heart:
megmégamieszembejut o_o/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 15 Mon, 1:45 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
Nekem a Deges 1 sad sexually, 2 sad sexually is lágyabbnak számít, nem tudom miért. :shock:

Szőrszálhasogatás következik: Az a Deg dal a Tsumi to batsu/Mitsu to tsuba. Két címe van, lahet használni, amelyik tetszik :D .

Locdog_Mc wrote:
zon gondolkodám már egy ideje hogy omnyuza mp3-ra hol lehet lelni... ebben kérném valaki segítségét 8)

Holnap adok Életem! Van egy pár albumom, és nekem az a CD mostanság úgyse nagyon kell.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 15 Mon, 2:01 am 
VIP Member

most kicsit zavarban vagyok, nem tudom hogy kinek mondjak köszönetet, ezért inkább mindenkinek köszönöm a segítséget, case-samanak, amiért gondolt rám :idol: és persze jrock mentoromnak, Séf néninek amiért ellát minden földi jóval :smile3: :master:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 16 Tue, 11:37 am 
Site Admin

bylon wrote:
Nos most készülök beavatni egy új arcot a visual világba.

hajra! xD

Meg akko' felpakoltam requestbe requestbe a Malice merveilles albumát amin ugye Le Ciel is van. ^^

Meg, felpakoltam egyik v-kei indies kedvencemet az utóbbi idökböl, a többek közt két ex-Syndrome tagból álló D Paradox címü mini-albumát. Amennyire semmi-különös volt a tavalyi elsö kiadványuk, annyira jó lett ez, meg Asagi hangja azé' nagyon nem gyenge. ^^
Ha valaki szereti a régi Laruku dolgokat (vannak itt olyanok, akik szeretik ezen zenekart..? xDDD) annak is érdemes meghallgatni, me' finoman szólva erösen érezhetö a Dune/Tierra hatás :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 16 Tue, 4:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case: :D :D :D Annyira very happy vagyok. Nagyon köszönöm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 16 Tue, 4:45 pm 
Senior Member

Case wrote:
Meg, felpakoltam egyik v-kei indies kedvencemet az utóbbi idökböl, a többek közt két ex-Syndrome tagból álló D Paradox címü mini-albumát. Amennyire semmi-különös volt a tavalyi elsö kiadványuk, annyira jó lett ez, meg Asagi hangja azé' nagyon nem gyenge. ^^
Ha valaki szereti a régi Laruku dolgokat (vannak itt olyanok, akik szeretik ezen zenekart..? xDDD) annak is érdemes meghallgatni, me' finoman szólva erösen érezhetö a Dune/Tierra hatás :heart:

Tényleg van benne Laruku beütés. Amikor az éneket meghallottam, Hyde jutott eszembe... Valahogy, hasonlít a stílus. Én is köszönöm!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 16 Tue, 7:29 pm 
Site Admin

Aaaaah, na még egy, most éppen rnb..! Nem tudtam megállni, hogy felrakjam az új Namie Amuro kislemezt, me' annyira zseniális darab :heart: (na jó, a cw nem annyira, de az Alarm nagyon nagyon :heart: )
Az "Uh Uh" óta a legeltaláltabb Namie szám, félelmetesen jó alapokkal (ajánlatos valami olyan helyen hallgatni, ahol ki lehet emelni a basszust :heart: )

Ahh, hát hiába.. Namie... xD :heart: :heart: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 16 Tue, 10:11 pm 
Elite Member

StabWest wrote:
Tényleg van benne Laruku beütés. Amikor az éneket meghallottam, Hyde jutott eszembe...

Egyetértek.
D-Paradox - Face : tiszta Hyde az ének, csak a zene üt el néhol (kicsit rockosabb), de a refrénnél megint Laruku-s lesz :)
Nagyon tetszik.
Kiyoharu kicsit lágyabb zene. Ez nem tetszik annyira :(

Én is köszönöm a jó kis zenét Case. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 18 Thu, 5:04 pm 
Senior Member

Case: Az utóbbi pár napban sikerült leszednem 3 Penicillin albumot.
Limelight (1997. 07. 02.)
Ultimate Velocity (1998. 10. 21.) - Itt az első dalnak furcsa a vége... Több forrást is meghallgattam, de mindegyiknél ugyanaz volt.
No. 53 (2002. 10. 30)
Ha érdekelnek, megértekezhetjük, hogy passzoljam át őket Neked.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 18 Thu, 6:24 pm 
Site Admin

StabWest wrote:
Case: Az utóbbi pár napban sikerült leszednem 3 Penicillin albumot.
Limelight (1997. 07. 02.)
Ultimate Velocity (1998. 10. 21.) - Itt az elsõ dalnak furcsa a vége... Több forrást is meghallgattam, de mindegyiknél ugyanaz volt.
No. 53 (2002. 10. 30)
Ha érdekelnek, megértekezhetjük, hogy passzoljam át õket Neked.

wohooo! hogyne érdekelnének! ^__^
és majd kérném öket valamikor, ha nem gond, de majd inkább valamikor április közepe fele, me' másfél hét mulva utazok el két hétre és addig most már iszonyat komplikált az életem O_O/

Erisz: Kiyoharu az kicsit komplikált eset. ^^ Umm.. majd rakok fel valamikor valami Sads albumot (Sads ugye Kiyoharu elözö zenekara), az szerintem tetszeni fog. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 18 Thu, 6:35 pm 
Senior Member

:D :D :D Még 2 album (pontosabban 3)!!!!
Union Jap (2000. 05. 24)
This is Penicillin 1994-1999 2CD (1999. 10. 06.)
Akkor, ha aktuális lesz, küldj légyszi egy privit :) !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 19 Fri, 4:47 pm 
Elite Member

Hm, ez a D dolog nekem nagyon bejon ugy egeszeben... huh, vegre vmi uj visual dolog, ami nagyon bejon. o_o (Jo, a Night Ship 'D' nem volt semmi kulonos, de a tobbi *_*)

Az enekes hangja meg NAGYON Haidos.... elsore akar ossze is lehetne teveszteni vele, hal'istennek Hyde hangja kevesbe kifinomult, ugyhogy azert hallatszik a kulonbseg. ^^;; A zeneben meg idonkent telleg nagyon erezheto a Larukus hatas (azert egy jo adag heavenly is van ottan), neha mar szinte zavart, hogy nem hallottam azt a tipikus Ken-fele gitardallamot (foleg az Angelic Blue-ban...). ^^;;
________
VAPORIZER WIKI

Last edited by mufurc on 2011 Feb 26 Sat, 2:24 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 19 Fri, 6:25 pm 
Site Admin

waaahh, még ilyet! mufinak is tetszik!! xD

és ja, naaagyon jók ^^ Ha össze tudnak hozni még 1-2 ilyen szinvonalú cuccot, akkor nálam bekerülnek a Deadman/Merry/emmurée/Vidoll féle vkei elitbe.. xD~

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 315  Next

All times are UTC + 1 hour