Beszámolok akkor én is:
A pénteki nap a barátaim nélkül eléggé satnya lett volna. Számomra hihetetlen h a kajáldákon kívül az egyedüli értelmes az esti koto koncert volt. Az összes többi program egy az egyben a Tavaszi Fesztivál Japán Napról lett átvéve, semmi újdonság. Az ikebana előadásból semmit nem lehetett látni és dög unalmas is volt, pedig érdekelt volna.
Azért szegény Karin-nak egy tolmácsot igazán biztosíthattak volna a tisztelt szervezők, nem igaz ha Japán Alapítványnál nem akadt olyan, aki beszélné a nyelvet.

Hallottam olyan kósza híreket is h nem volt semmi ötletük h milyen programokat lehetett volna még csinálni, ezért kezdődött csak 2-kor.
Azért
Sayakáékkal a közös fotózás/ökörködés a parkban nagyon trúra sikeredett. Visszanézve a képeket még most is elkap a röhögés. XDXD
Szombaton ismét a "barátokkal kint a parkban" program volt a legjobb. Miután megvettem amit arra érdemesnek találtam (CD, kitűzők, egyetlen egy manga) távoztam is a tömegből. Nagyon jó napom volt, még azt a bizonyos mélypontot leszámítva is (nem írom le, akik tudják, értik). Végre megnézhettem az AMV versenyt...és hát...ilyen satnya felhozatalt!

És pont a legrosszabb lett közönségdíjas (Killaboy 3000). Sajnáltam
Case-t h neki ezeket végig kellett mind néznie és válogatnia.
Az esti afteron a vihar érdekelt engem a legkevésbé. Végre kitombolhattam magam. Köszi a jó zenéket - és jé, ki lehet mégis nyitni az oldalajtókat! Így azért egy fokkal elviselhetőbb volt.
Mondjuk az esőben sétálgatást az éjszakai buszhoz kihagytam volna...
A vasárnap viszont tömör pangás volt. Ha
Risa nem lett volna segítő, én el is jöttem volna. Meglepődtem h a SOJ pultnál mennyi minden megmaradt és egész sokáig ki is volt pakolva. Kevesebb ember volt mint szokott o.O?
A Samurai 7-t igazán leadhatták volna végig és nem csak két részt. Az "ANIMECON" vonatozók pedig ismét remekeltek.
Röviden ennyi. Összességében elmondható h teljesen felesleges 3 napos Con-t rendezni, legalábbis amíg az Alapítvány csak bohóckodni tud "matsuri" címén.
Köszönet mindenkinek akivel találkoztam, jó volt újra látni a társaságot, még ha nem is volt ott mindenki hiánytalanul.
Most regenerálódom és NS-en találkozunk.