Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 2:43 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 9:31 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Shizu wrote:
Köszi az infót.
A személyzet meg... na igen.... egyedül a pultos csajtól kaptam némi emberi hozzámállást az előző bulin.
A bejáratnál mikor kinyitotta a száját a két csávó, azt hittem hogy menten visszakérem a pénzem és hátraarc.
Itt mi vagyunk a fizető vendég, és azért fizetünk hogy ő abból majd megkapja a kis havi fizetését. Szóval, azért kicsit vegyen már vissza az arcából, szvsz....

Ez igaz...
Pultosokkal nekem se volt eddig bajom, kedvesek voltak, viszont előző bulin kaptam egy tüneményes beszólást az egyik biztonsági majomembertől. Gondolta, nem fogom meghallani, de elcsíptem. Mondjuk parasztokkal nem állok le, úgyhogy hagytam a fenébe, végülis őt minősítette csak a dolog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 9:32 pm 
Senior Member

Egyébként - mivel nem egy példa volt arra, hogy vidékre kellett hazamenni - simán megoldás ilyenkor, ha a különböző pályaudvarra vándorlók együtt maradnak. Barátnőmmel érdiek vagyunk, és bár minket kocsival vittek haza, öt előtt nem tudtak értünk jönni, addig pesten mászkáltunk. Kerestünk éjjel-nappalit, megkajáltunk, vártunk. Nem feltétlenül muszáj ilyenkor egyedül bóklászni a naagy és féélelmetes fővárosban, csak át kell gondolni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 9:32 pm 
Site Admin

22 wrote:
Shizu wrote:
Valaki regélje már el légyszi, hogy mi volt ez az idõ elõtt zárás, vagy mi?

az, h nem alkesz a társaság és állítólag nem fogyasztottunk eleget... :?
Amibe azért erősen közrejátszottak a finoman szólva is meredek árak... A Yukban soha nem volt ilyesmivel gond, még akkor sem, ha nem volt annyira tömeg. De jövő nyárra meg ezek után természetesen próbálunk majd valami más helyet keresni, kérdés, hogy mik lesznek majd az alternatívák. o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 9:33 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
pocketlawyer wrote:
ez komoly volt, nagyon-nagyon régen nem dobtak ki buliról...

és ez a kalandos hazajövetel...

kb. még azt sem tudom, milyen szmájlit használjak.

Azt szabad tudni h miért lettél kipaterolva? o.O?

:) kicsit félreérthető voltam... a kidobás alatt ezt a korai zárás dolgot értettem.

Valahol megértem az A38-asokat is, nem pont ez a fiatal réteg a célcsoportjuk, hanem inkább a jólfizető harmincasok, ettől függetlenül tényleg pofátlan módon csinálták. Csak azért, mert a társaság nagyobb része fiatal és egész konkrétan nincs pénze csak egy sörre mondjuk, nem kell így kezelni őket/minket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 9:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Mondjuk parasztokkal nem állok le, úgyhogy hagytam a fenébe, végülis õt minõsítette csak a dolog.

Én is úgy voltam vele, hogy baszki egy-két fasz miatt nem fogok kihagyni egy bulit...
(Tényleg fogok csinálni egy pólót basszus, amin ez lesz a felirat: "Igen, színes a hajam... igen, piercingem van... de ez nem az én IQ-mat csökkenti... " vagy valami hasonlót... xD)

Ely-chan: ilyet mi is csináltunk, anno. Még nem volt vonatunk mikor egy bulinak vége lett, betáboroztunk kajával a nyugatiba és nagyon jól szórakoztunk :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 9:49 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Risával sajnálattal halljuk/olvassuk h ilyen tréül sikerült ez a buli.
Ha szabad megjegyeznem, az árak már tavaly is meredekek voltak, gondolom azóta csak rosszabbodott ilyen téren a helyzet.
A személyzetre meg tényleg no comment - remélem, lesz más lehetőség/helyszín ahol jövőre NG-t lehet tartani.

A szervezőket ócsároló commentre nem kívánok reagálni, nem lenne most szalonképes. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 10:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

az egy dolog, hogy drága volt a pia, de a mi társaságunkból többeknek nem is adtak kupont, úgyhogy továbbra is fenntartom a hajnali véleményemet, miszerint leszophatnak keresztbe'.
még szerencse, hogy indult négykor vonatom, agyfaszt kaptam volna, mire megvárom az első metrót vagy trolit @_@

egyébként jó buli volt, köszönöm szépen mindenkinek, aki kibírt, akit meg véletlenül megbántottam vagy hanyagoltam vagy fárasztottam, attól szíves elnézését kérem. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 10:08 pm 
Site Admin

Aru wrote:
Risával sajnálattal halljuk/olvassuk h ilyen tréül sikerült ez a buli.

Nem sikerült tréül, csak a vége lett ilyen izé. :beee2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 10:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru a végére célzott ezzel, nem a zenére. :3 Most én válaszolok, én vagyok gépnél. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 10:34 pm 
Newbie

(nem szoktam fórumozni, és a nickem is kicsit inaktívvá vált...de gondoltam ideje végre használni =D)
tavaly kihagytam, és idén ez volt az első nippongroovom:)
igazat megvallva szerintem nem sok emberről mondható el hogy egyből kb nyitástól a tánctéren ropta... pedig a régi slágerek igenis tökjók!!! (ezúton is tényleg köszi a kuroneko no tango-t :) annál nincs is jobb^^)
onnantól kezdve hajnali 1-fél2ig max összesen fél órára hagytam el összesen a terepet, ami jelzi számomra hogy valójában mennyire jó volt a buli :)

tény hogy a pultos csajok szerintem buták voltak mint a segg és legszivesebben az összes bőrt lehúzták volna rólunk amikor fizettünk... jó példa, hogy ezressel fizettem egy üveg vízért és visszakaptam 250 forintot.... amikor meg szóltam a csajnak hogy kicsit elszámolta, jó hogy a szemeimet nem kaparta ki....

a buli végefelénél belém is belémkötöttek a kedves BANK menekültek, de csak mosolyogtam rájuk és további kellemes estét kívántam nekik =D néztek is egy nagyot aztán tovább szapultak =D

mindenesetre tényleg köszönöm, számomra egyik legemlékezetesebb és legjobb buli volt :) a szervezők meg nem tehetnek arról hogy az A38 egy ganyé hely =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 18 Tue, 2:03 pm 
Member

liache wrote:

mindenesetre tényleg köszönöm, számomra egyik legemlékezetesebb és legjobb buli volt :) a szervezők meg nem tehetnek arról hogy az A38 egy ganyé hely =D

Nem rossz hely.Gyönyörű kilátás,nyitott térnek köszönhetően levegő is volt.Szval maga a helyszín nagyon jó lett volna,ha a talulajdonosok nem lennének ilyen...hagyjuk
A mi kis csapatunk felkészült a kifizethetetlen árakra és még előtte vettünk egy üveg vodkát narancsal.Bár személyszerint ezzel nemspóroltam túlsokat.Felét fizettem,de mielőtt még meghúzhattam volna,körülrajzottak minket és elvitték minden (akkor annak számító) értékünket.
A zenék nagyonjók voltak.Az emberek jóarcok,habár sokan nemjöttek el,akikre szükség lett volna.Személyzettel igazán nemvolt túlsok gondom egészen addig,amíg nem zavartak ki minket :?
Ji & Case the best

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 18 Tue, 2:31 pm 
Member

Sztem jó buli volt. Nagyon. Élveztem a zenéket és iszonyat jót táncoltunk, szóval a hangulat kritizálása nálam elmarad, szerintem ami itt Case-éken múlt, az nagyon is jó volt De ezt már sztem mondtam is ott neki buli után... és nyugi, nem voltál bunkó utána ^^
Iszonyatosan hangulatos az a hajó, gyönyörű volt, de jaja, a személyzet... a kék likban nekem volt egy kellemetlen tapasztalatom, rögtön a belépésnél volt egy izgalmas conversation köztem meg Mr. Godzilla közt (közismertebb nevén biztonsági alkalmazott) egy üres (!) fél literes üveget illetően (leírni is nevetséges), így mikor itt nem volt már a belépésnél gáz, tisztára üdvözült hangulatban léptem a buliba. Addig a percig tartott ez, amíg ki nem derült, hogy a nekem járó kupon valahogy lemaradt (igen, Sakurával voltam bulizni XD). Aztán állatira jól éreztem magam, rengeteget táncoltam, sok új, kedves embert ismertem meg és jó volt találkozni a régiekkel... aztán jöttek a wtf-arcok, igen, Győzi engem is lenyűgözött, meg bájos társai is.
És akkora zárás. Szegény Case arca számomra jelen pillanatig definiálhatatlan, amit akkor vágott, és teljesen megértettem... és elkezdtünk pakolni nagy keservesen, és erre odajött az egyik latin szerető-ábrázatú és hajzatú széle-hossza-egy úriember, hogy jó lenne, ha lépnénk, mert buli vége... jelezném, a hajó még teli volt velünk, az egyik csajnak majdnem a kezébe nyomta a táskáját, de a lányzó még előtte idegesen felkapta a székről...
Az indok: nem fogyasztunk eleget. Hát ikszdélol. Bocsássa meg az ég, hogy önálló kereset nélküli kezdő egyetemistaként nem duzzad a zsebem annyira, hogy simán kidobjak egy rakás lét teszem azt limbóra, amiből 550 volt egy pohárral és még csak nem is olyan bazi nagy adag. Én kérek elnézést, hogy úgy szeretnék bulizni, hogy közben nem jutok anyagi csődbe... hogy az eddig pedzegetett idő előtti zárás vidékieknek okozott nehézségeiről ne is beszéljünk, de hála nagylelkű barátnőimnek, akikkel voltam, és Case-nek és Ji-nek és Jude-nak, akik szintén próbáltak nekünk segíteni, megoldódott a dolog.
Ettől függetlenül én úgy voltam/vagyok vele, hogy ez marhára nem Case és a többiek hibája, ismétlem, ami rajtuk múlt, szerintem nagyon-nagyon jó volt, jól is éreztem magam, szóval puszi nektek, ezeket a taplókat meg nem kell figyelembe venni. Végső soron mind túléltük. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 18 Tue, 4:34 pm 
Senior Member

Bocs... a szervezés alatt a helyszínre gondoltam. Nem csak a Groove szervezőit értettem ez alatt, hanem az A38-as embereket. Ha már a múltkor is tréül beszéltek az ottaniak, miért nem lehetett más helyszínt keresni? Tudom, nem lett volna egyszerű, de talán nem ez a vége... Mi Shoxxra alapból nem nagyon járunk a sok vk zene miatt. Groove... hát ha nem az A38-on lesz, kaphat egy esélyt. Case bocsi, ha bántó volt amit írtam, nem ellened szólt. Veled tényleg semmi problémám nincs. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 18 Tue, 4:38 pm 
Member

^ szvsz azért, mert a múltkori hangyafasznyi problémák miatt kevés party keres magának új helyet, mivel az, hogy néhány kidobóembernek az agya helyén kutyaszar van, meg hogy a pultoslányok olyan hülyék mint a segg, nem befolyásolnak minket az önfeledt bulizásban. viszont a fene se gondolta volna, hogy a köv. bulin az éjszaka közepén bejelentik, hogy szájonárá.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 18 Tue, 4:48 pm 
Forum Addict

ayumu wrote:
Ha már a múltkor is tréül beszéltek az ottaniak, miért nem lehetett más helyszínt keresni? Tudom, nem lett volna egyszerű, de talán nem ez a vége...
hát szerintem sem lehet valami egyszerű, mivel(gondolom) már hónapokkal azelőtt le kell foglalni a helyet a nyárra. Így kb. semmi esély nem lett volna rá, hogy így pikk-pakk egy hónap alatt valami új helyre kerüljön a buli..
de javítsatok ki ha nem így van :roll:
De majd jövőre biztosan, ha Case-ék találnak valami jobb helyet. Mármint most sem a hellyel volt a probléma(én szeretem az A38.at^^), hanem a tulajjal.. vagy ki rakott ki minket a hajóról...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour