|
Sztem jó buli volt. Nagyon. Élveztem a zenéket és iszonyat jót táncoltunk, szóval a hangulat kritizálása nálam elmarad, szerintem ami itt Case-éken múlt, az nagyon is jó volt De ezt már sztem mondtam is ott neki buli után... és nyugi, nem voltál bunkó utána ^^
Iszonyatosan hangulatos az a hajó, gyönyörű volt, de jaja, a személyzet... a kék likban nekem volt egy kellemetlen tapasztalatom, rögtön a belépésnél volt egy izgalmas conversation köztem meg Mr. Godzilla közt (közismertebb nevén biztonsági alkalmazott) egy üres (!) fél literes üveget illetően (leírni is nevetséges), így mikor itt nem volt már a belépésnél gáz, tisztára üdvözült hangulatban léptem a buliba. Addig a percig tartott ez, amíg ki nem derült, hogy a nekem járó kupon valahogy lemaradt (igen, Sakurával voltam bulizni XD). Aztán állatira jól éreztem magam, rengeteget táncoltam, sok új, kedves embert ismertem meg és jó volt találkozni a régiekkel... aztán jöttek a wtf-arcok, igen, Győzi engem is lenyűgözött, meg bájos társai is.
És akkora zárás. Szegény Case arca számomra jelen pillanatig definiálhatatlan, amit akkor vágott, és teljesen megértettem... és elkezdtünk pakolni nagy keservesen, és erre odajött az egyik latin szerető-ábrázatú és hajzatú széle-hossza-egy úriember, hogy jó lenne, ha lépnénk, mert buli vége... jelezném, a hajó még teli volt velünk, az egyik csajnak majdnem a kezébe nyomta a táskáját, de a lányzó még előtte idegesen felkapta a székről...
Az indok: nem fogyasztunk eleget. Hát ikszdélol. Bocsássa meg az ég, hogy önálló kereset nélküli kezdő egyetemistaként nem duzzad a zsebem annyira, hogy simán kidobjak egy rakás lét teszem azt limbóra, amiből 550 volt egy pohárral és még csak nem is olyan bazi nagy adag. Én kérek elnézést, hogy úgy szeretnék bulizni, hogy közben nem jutok anyagi csődbe... hogy az eddig pedzegetett idő előtti zárás vidékieknek okozott nehézségeiről ne is beszéljünk, de hála nagylelkű barátnőimnek, akikkel voltam, és Case-nek és Ji-nek és Jude-nak, akik szintén próbáltak nekünk segíteni, megoldódott a dolog.
Ettől függetlenül én úgy voltam/vagyok vele, hogy ez marhára nem Case és a többiek hibája, ismétlem, ami rajtuk múlt, szerintem nagyon-nagyon jó volt, jól is éreztem magam, szóval puszi nektek, ezeket a taplókat meg nem kell figyelembe venni. Végső soron mind túléltük. ^^
|