Hű, hát... először is üdv mindenkinek. Nem is igazán tudom, hogy én mit írhatnék így első hozzászólás-ként. Az előző hozzászólásokból visszaolvasva talán nekem is úgy kéne kezdenem, hogy hogyan kerültem ide... Hát lássuk. Zenék... az egész körülbelül 5-6 éves korom tájékán kezdődött, amikor ott vinnyogtam a Sailor Moon openingjét, természetesen a szöveget halandzsázva. Aztán persze anyukám eltiltott tőle, akkoriban még nem is sejtette, hogy serdülőkorom idején ez csak rosszabb lesz, és tudni fogom a szöveget is. : D 9. osztály év elején kezdődött ez el újra, amikor egyik osztálytársam elkezdett szépen bevezetni a dolgokba... Kezdődött azzal, hogy zenéket mutatott nekem [Így szerettem meg akkoriban az An Cafe-t], a későbbiekben pedig már mangákat is mutogatott, linkelt msnen, ésatöbbiésatöbbi... Az első manga amit láttam, az konkrétan egy cenzúrázatlan hard-yaoi részlet volt, és kicsit ki is akadtam. Aztán elszoktam az iskolától [szó szerint], elkezdtem Deákra járni, és megismertem Mitsukot, aki aztán további információkkal látott el, és egyre okosabb lettem... [túlzok] Aztán eljött talán az első 2009-es Nippon Shoxx buli, ahova Oro csábított le, és szépen ki is bővítgettem az ismeretségi körömet, illetve zeneileg is elég sok előadót megismertem... Mostanra azonban már megint csak j-popot, illetve k-popot hallgatok.
Egyébként 17 éves leszek szeptemberben, és jelenleg érdi lakos vagyok... Zeneileg mostanság elég erősen rákaptam a 2NE1-ra illetve a Big Bang-re... Ennyi lenne, és ez túl hoszsúra sikeredett azt hiszem.