Tokubei wrote:
pár napja szinkronanimén megtaláltam a dragon ball és dragon ball z sorozatokat szinkronnal/cenzúrázatlanul.gondoltam megnézem az eslő dbz részt.most töltöm a 75.-et

.amúgy fantasztikus egy rajzfilm, toriyamának eszelős karakterei és világa van.a mostani sok gyönge shonen cucc még csak meg sem közelíti ennek a sorozatnak az egyediségét és ötleteit.
Ezzel így itt teljesen egyetértek...ő sztem az igényes shounen animék egyik atyja,számomra is teljesen összehasonlíthatatlan minden egyéb mostanában közkedvelt shounen fight-tal,mint Naruto,Bleach,meg ilyesmik,dehát,persze mindenkinek más az ízlése,tudom,hogy sokan meg ezt épp ellenkezőleg látják..XD
Én jelenleg kevés animét nézek,de az új DBZ,a Kai,ami az eredeti sorozat feldolgozása,nagyon jó,pontosan arra ,hogy ha az ember már anno látta a majd' 300 részt,fel tudja rövidebben eleveníteni^^
Case wrote:
ha már DB.. ha jól tudom akkor a Dragon Ball GT is lesz végre majd magyarul valamikor. o_O/
Na,én erről még nem is hallottam,bármennyire is nem áll hozzám közel az a sorozat,azért ennek örülök,én vevő vagyok rá XDD