ja tényleg amikor a haverokkal néztük a Terminatort és az első tíz percben folyamatosan arról beszéltek a film alatt, hogy
"Nézd! nézd! Ott van a 4wf34eakárki a Szökésből! o.o úúúú"..
A Szökés valami sorozat. Jó, hogy egy több millió dollárból készült akció film közben is ez jut az eszükbe.

Elvoltak, láthatóan lekötötte őket is a film XD
Jó, mondjuk mi mindannyian ilyen retardak vagyunk, mindegyikünknek van valami beütése. :Đ
Bezzeg a Lostot nem is ismerik Oo', de mondták, hogy majd menjek Harry Potterre. Ennek hatására megnéztem a hármat, hogy behozzam a lemaradásom, de nem igazán kötött le.
A világ, amit odafirkantottak a képernyőre nem rossz, de hogy a harmadik részben is az legyen a csavar, hogy valamelyik tanár a rossz és akkor kiderül hogy nem is ő, hanem egy másik valaki, már kicsit unalmas. Közben "óriási" meglepetések érik a nézőket.. Az ilyen nyomozgatós sztorik egyébként sem tudnak lekötni annyira.
pszabi wrote:
hátakkor a zene miatt nédd meg a másodikat is

linkin rox

Ok vettem. Bár nem vagyok nagy Linkin Park fan.
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0Nem az a baj, hogy nem tetszik, csak valahogy nem fog meg a szám egyik része sem.
Doll wrote:
mondjuk néha voltak ilyen belassulós részek, amiknek abszolút semmi értelme nem volt, max, h húzzák az ember agyát...
meg akkor legalább láttad, h most ki is ütött meg kit!
Hát igen. El tudom képzelni.. XD
Quote:
nekem az a cica robot teccett!

Ez aranyos. xD