|
Na akkor megpróbálom elmesélni, mit sikerült megint összeálmodni. XD
Bekerültem egy nagy leánykollégiumba, ami elég lepukkant volt, és a régi általános iskolámra emlékeztetett. Ott aztán lett nyolc szobatársam (random fórumosok, és teljesen ismeretlen emberek o_O). Soha nem hagyhattuk el az épületet, viszont lassan elkezdett fogyni a létszám. Végül kiderítettük, hogy ez nem is kolesz, hanem konkrétan élelemraktár, és fokozatosan felzabáltatnak bennünket Alien-szerű szörnyekkel, akik a fürdőszobákban laknak. o_o" Aztán hogy, hogy nem, egyedül maradtam. Beléptem a szobánkba, és láttam, hogy töküres, akkor ráébredtem, hogy mindenkit megzabáltak a szörnyek, és én leszek a következő. Nyomorult mód beparáztam, és az egyik ócska kanapé mögé kuporodtam (mellesleg teljesen pucér voltam, ez csak növelte a kiszolgáltatottság érzését -_-"), és rettegtem, mint az állat. o_o" Én ilyen ébren soha nem éreztem, az is biztos. XD Aztán hallottam, hogy nyílik az ajtó, próbáltam magam összehúzni egész kicsire, és levegőt se venni, talán nem vesznek észre. Persze mégis megtalált egy mosolygós, fehérköpenyes úriember, fekete henteskesztyűben. Arra emlékszem, hogy próbálta bennem kelteni a hamis reményeket, hogy ugyan, nem lesz semmi baj... o_O Aztán innentől kezdve nem tudom, mi történt, mert a másik jelenetben már a folyosón ücsörögtem két régi barátommal (egyikkel sem tartom már a kapcsolatot egyébként, azt se tudom, élnek vagy halnak), valami party lehetett, mert ckáztak a diszkófények. Arról beszélgettünk, hogy ki mikor megy majd Japánba, és miért (ez vicces, mert egy fikarcnyit se érdekelte Japán egyiket se soha XD). Aztán eldöntöttük, hogy ideje lenne innen lépni, ezért átmentünk a sarki kisboltba, aminek a teraszán valami presszószerűség működött, ott beszélgettünk tovább, de bennem egész végig volt valami feszültség. Egyébként meg este lehetett, mert töksötét volt. Aztán ott megjelentek gyanús, fekete öltönyös emberek, és mindenkit igazoltattak, minket is, erre az egyik barátom (a fiú) mondta, hogy inkább menjünk innen, kísérjük haza egymást. Így hát elindultunk, gondoltuk, akkor először hazakísérjük őt, és öreganyámék utcáján mentünk végig, amikor egyszercsak eltűnt. o_O" De igazából nem foglalkoztunk vele sokat, a lánybarátommal mentünk tovább, mikor végül a másik is előbukkant, mondta, hogy csak poénból ugrott be rejtőzködni egy ott parkoló autóba... a résnyire nyitott ablakon keresztül. o_O Akkor mondtam neki, hogy úristen, ilyet már én is csináltam, amikor a nyomomban voltak (kik? o_o"), akkor bekúsztam egy Volkswagen bogárba az alig letekert ablakon, és nem vettek észre (mondom, az egész álomnak valami iszonyat paranoid jellege volt, végig szőrszálfelállító feszkó). Mentünk tovább, mikor a kereszteződésben egyszercsak szembejött... valami. o_O" Istenbizony nem tudom, mi volt, úgy nézett ki, mint egy nagy mézeskalácsfigura, kifejezéstelen szoborarccal, kerekeken gurult, és egyenesen jött felém, valami volt a kezében, viszont én undorodtam tőle, és egy bottal elhessegettem "Visszamenjél!" felkiáltással. Vissza is ment. XDDD De barátnőm meg odament hozzá, azzal, hogy "úgyis fesztivál van, ilyenkor ez természetes" és elvette tőle a cuccokat, amiket kínálgatott. Kiderült, hogy rémesen gusztustalan ízű süti volt. Aztán már sok minden nem történt, az izé tovagurult, mi meg a nyomában sétáltunk tovább. o_O
Öööö... Igen, ez nálam egy átlagos álom, csak nem mindig emlékszem rájuk ilyen részletesen. XD És most nem volt Riki. :'C Pedig ő sűrű vendég szokott lenni, életemben nem álmodtam még ennyit "híres" emberrel, mint vele mostanában. XD
|