Jude wrote:
Az alkoholtilalom ellen nem tüntetnek valamikor? o_O Engem az érdekelne... XD
Mint kiderült az már egy közösnevezős megoldás ami most van, mert eredetileg (most tessék figyelni) azt akarták elérni, hogy minden bolt bezárjon tízkor a kerületben. o_O
Egyébként a mostani döntést meg olyan pofátlan hazugságokkal akarják indokolni, hogy pofámleszakad. Egyik, hogy a kerület 42ezer lakója van itt az ezer szórakozó ellen... közben meg a kerület egy kis részét (innen a király utcig, a hajós ucca és a körút közt) érinti ez az egész, azt is csak részben és ott is az emberek töredékének jelent ez az egész gondot (nekem pl. baromira nem, pedig hát itt lakok ugye... engem miért nem képviselnek? xD) Másik meg, hogy ez az egész az idősek és nyugdíjasok érdekében van. wtf? Itt a házban lakik ha jól számolom 3 darab nyugdíjas és ez errefele az általános. Meg, hogy ne jöjjön senki azzal, hogy ez hagyományosan szórakozónegyed, mert az idősek előbb voltak itt (micsoda indok már!!! xD). Ehhez meg annyit, hogy a pesti Moulin Rouge, ami az itteni klasszikus vigalmi negyed egyik központja volt mindig is, 1898-ban nyílt. Ennyire vannak képben és ezek akarnak itt döntéseket hozni. o_O"
Jahmeg:
ez kürály. xD