Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:38 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 15 Wed, 5:56 pm 
VIP Member

Yu~ki wrote:
Jude wrote:
*iromány*

Én mondjuk személy szerint szeretem az Elfen Lied-t is,de ezt már megbeszéltük egyszer szerintem,úgy hogy ne is menjünk bele,nagyon megoszlik róla a vélemény,nekem sem a kedvencem,de azokkal sem értek egyet,akik leszarozzák o_o

Így vagyok vele, egyszer megnéztem, akkor tetszett, de mégegyszer nem fogom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 16 Thu, 6:32 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ez mekkora királyság máá: nyomozz te is! :)

edit: jelentkezés: KLIKK

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 16 Thu, 4:02 pm 
Elite Member

foodlfg wrote:
Hú a Fate/Stay Night nekem nem jött be.. >.<

Van igazság abban, amit leírtál. Nekem az elsők közt szerepelt, amiket megnéztem, így nem céloztam be ennyire a véleményezést. Engem agyoncsapott a dolog, hogy Artúr király egy nő, s a lovagjai is azok... (OMFG... - gondoltam akkor) De mondjuk a misztikája és a mitológiai utalgatások tetszettek meg, s semmi egyéb a kivitelezés mellett.
A nyitózenében igazad volt, teljes mértékben. De hát akarjon valaki tökéleteset alkotni folytatás/változtatás terén 44% sem az esélye, hogy sikerül.

Most a Shikabane Hime Aka esetében: az első évad nehézkesen indul kissé, majd belódul és túlpörög, annyira, hogy a dübörgő motor a Kuro-sorozatfélre füstbe ment. De ahogy mondani szokás: ízlések és ficamok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 17 Fri, 10:06 am 
Forum Addict

Tegnap végignéztük az Axis Powers Hetalia anime összes részét, amihez van már angol felirat. 25x5 perc fárasztó, tömény hülyeség a lehető legjobb értelemben, állandó történelmi utalásokkal és az egyes nemzetekhez kapcsolódó sztereotípiákkal. A japánok magukat sem kímélik, és a főszereplő néhány országon kívül néha kitérnek másokra is (pl. Sealand, eddig nem is tudtam erről az országról).
Szerintem érdemes vele próbálkozni, az első pár ötperces rész után úgyis el lehet dönteni, hogy bejön-e vagy sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 22 Wed, 11:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ez csak ilyen rövid? akkor lehet, hogy most próbát teszek vele, köszi : D

on. xxxHolic Shunmuki ova 2. rész kivégezve... remélem, hamar csinálnak valami folytatást >_<"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 23 Thu, 7:22 am 
Forum Addict

^Most már van plusz egy rész, meg majd jön a második sorozat, de az még odébb van. Ugyanúgy ötpercesek.

Hogy a Hetaliát ellensúlyozzam, megnézem a Mononokét (belekezdte már, csak valahogy abbamaradt). Meg elkezdtem a Monstert is, mert jókat hallottam róla, de az a 74 rész elriasztott, ilyen hosszú animével nem kezdek. Nagyon jónak tűnt, de tudom magamról, hogy nem bírom végignézni. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 23 Thu, 8:26 am 
Forum Fanatic

Amane wrote:
az a 74 rész elriasztott, ilyen hosszú animével nem kezdek. Nagyon jónak tűnt, de tudom magamról, hogy nem bírom végignézni. :D

Nálam is ez a helyzet. :lol: Pedig annyira megnézném, annó 17 részig jutottam (akkor még csak addig jelent meg xD).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 25 Sat, 1:35 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann movie Gurren-hen fejezetét. Nem volt rossz, mivel TTGL, csak igazából értelme nem volt túl sok (mondjuk nagyjából egy recap film volt, úgyhogy azért nem voltak akkora elvárásaim). XD Aki nem látta a sorozatot, az ne ezzel kezdje, mert egy csomó nagyszerű pillanatból kimarad. Akik viszont látták, azoknak max nosztalgiázásképp ajánlom, hogy felfrissítsék, mennyire EPIC a sorozat, és esetleg újranézzék. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 28 Tue, 5:02 pm 
Elite Member

Elkezdem a K-ON!-t. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 29 Wed, 1:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Tengen Toppa Gurren Lagann

már szemezek vele egy ideje.mármint a sorozattal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 31 Fri, 2:50 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
Megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann movie Gurren-hen fejezetét.

Uh, nah azt is nézni kéne. o_o" Mármint moviet meg specialöket, da majd egyszer. xD Asszem kissé le vagyok maradva, a hetente frissülő sorozatokon kívül nemigen haladok semmivel. ^^" Pedig conig be kell puszilni a Majin Tantei Nougami Neuro animet és mangát ha már két karaktert is cosplayelek belőle. Szóval totál képben vagyok, de oda se neki. xD

Megnéztem a Kaiba című csodás művet nemrég, csak ajánlani tudom mindenkinek aki valami másféle dologra vágyik, nem a szokásos tucat-animekre (ilyen szempontból azok után hogy a Hakaba Kitaro a nagy kedvencen, attól tartok egyre inkább facsarodik az ízlésem xD). 12 résszel nemigen megerőltető mennyiség, a sztori jó és izgalmas egy olyan világról ahol chipekbe lehet zárni az emberek lelkét, bárki testet és emlékeket cserélhet, mármint a gazdagok. A szegények főleg eladni tudják a testüket és az emlékeiket az igen kegyetlen piacon. Különböző eszmék és rétegek állnak harcban, a világ lassan a végéhez közeleg. Rajzolásilag egy nagyon elvont nagyon régi egyértelműen gyerekeknek készült rajzfilmre emlékezetet (pár résznél néha mintha egy óvodás csoport rajzolta volna xD), néha nem tudom miért, olyan Mézga család fíílingem volt. Ez persze érdekes kontraszt a sztorival szemben, de ettől különleges az egész. Aki nem ragaszkodik a tucat anime-stílushoz az lásson hozzá!
http://myanimelist.net/anime/3701/Kaiba

(Külön ajánlom Romi Pakku kedvelőknek, aki itt az egyik negatív/vagymi/ főszereplő hangját kölcsönzi és ugye annyira azért nem gyakori negatív szerepekben. Bár a karakterrel névileg és frizurailag is rendesen elbántak, mondjuk máshogy is. ^^")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 01 Sat, 8:07 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Na ez az, amit már egy jó ideje meg akarok nézni, csak mindig elfelejtem, hogy ez a cím ehhez a sztorihoz tartozik, és folyton összekeverem valami tökmással. o_O"
Köszi, hogy belinkelted, így legalább emlékezni fogok rá. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 01 Sat, 2:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

kaibát énis kismilliszor említettem itt yuasa kapcsán.amúgy EZ nagyon ígéretes az op alapján*_____________*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 04 Tue, 11:40 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tudja valaki honnan tudnam letolteni a red gardent? mert nem talalom. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 09 Sun, 4:12 pm 
Forum Addict

nem vagyok egy nagy animés, de ez - Kurozuka - most felkeltette az érdeklődésem az ismertető elolvasása után

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour