Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 7:23 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 18 Sat, 6:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én biztos, hogy nem megyek...
Egyrészt nem szeretem az ilyen stílusú zenéket, sokszor még NS-en is zavaró, másrészt hétfőn dolgozom és az elmúlt egy hétben napi 3-4 órákat aludtam... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 18 Sat, 8:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mi elvileg megyünk Ayumival :D És nagyon remélem, hogy egy bizonyos illető nem lesz ott, mert beborítom a Dunába, de előtte még meg is alázom mindenki előtt. szeretet és béka :pinky2:

Kaphatok egy abingdon boys school - Strength-et? *-* légysziiiii

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 18 Sat, 10:12 pm 
Member

nyáá remélem h holnap este nem ilyen lesz az idö:S az szivás lenne föleg h eddig dögmeleg vot... meghá ilyen idöben befagy a seggünk a partiszerkóban-.-' ugyh vki monnya azt h holnap este meleg lesz!! v ha nem akko addig ropjuk amíg fel nem melegszünk:P ugyh csak jo zenét ér nyomni:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 18 Sat, 11:07 pm 
Elite Member

Egy kérdésem lenne: A38-ról kiengednek úgy hogy vissza is lehessen menni? Mert úgy tudom pl. Kék Yukba nem engednek vissza...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 19 Sun, 12:38 am 
Elite Member

Shizu wrote:
Kaphatok egy abingdon boys school - Strength-et? *-* légysziiiii

wii támogatom :D nah mi is megyünk :D csak még nemtudom felvegyem-e a vattacukor parókát xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 19 Sun, 11:19 am 
Site Admin

Nagato Yumi wrote:
Egy kérdésem lenne: A38-ról kiengednek úgy hogy vissza is lehessen menni? Mert úgy tudom pl. Kék Yukba nem engednek vissza...

Jajah, ha nem változott tavaly óta, akkor ha valaki lemegy a tetőteraszról, akkor kap egy karszalagot (főleg, h a wc is a lenti szinten van). De miért akarna bárki kimenni bárhova a hajón kivülre? xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 19 Sun, 11:36 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Alapból kap mindenki karszalagot, és azzal úgy mászkál a szintek között, ahogy akar, tavaly is így volt. De szerintem ha valaki lelép a hajóról, azt nem engedik utána vissza ugyanazzal a szalaggal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 19 Sun, 11:40 am 
Elite Member

Case wrote:
De miért akarna bárki kimenni bárhova a hajón kivülre? xD

Izéé...az itallap miatt...x''D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 19 Sun, 12:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ha vlki nem keresett volna rá:
Image
gondolom a tegnapi eső miatt olyan rohadt meleg nem lesz, de legalább talán megfagyni se fogunk...
*hoz magával pulcsit, mert megfagyós*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 19 Sun, 1:01 pm 
Site Admin

Pont most kaptam üzenetet a hajóról, hogy egyrészt, ha az elöttünk levő koncert előbb befejeződik, akkor lehet, hogy már fél11 körültől lehet bemenni, másrészt meg ha esetleg nagyon rossz (esős és/vagy hideg) idő lenne, akkor lehet, hogy lekerül az egész program a hajó nagytermébe, szóval odafagyni nem fogunk. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 19 Sun, 3:09 pm 
Forum Addict

mennyire kell ahhoz hidegnek lennie hogy lenn legyen?..fuh, remélem nem lesz olyan rossz idő^^ azért viszek pulcsit...*fázós*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 20 Mon, 1:18 am 
Newbie

Áááá nem hiszem el...
húzom halasztom hogy megnézzem mikor van erre feljövök és azt látom hogy épp m*o*s*t ??!@ ...gnnnnnnmmrrrbzzzrgr ( a hang amit a macska ad ha kiakad )

háromszor voltam ezen a héten a hajón és csak MA nem... és még mehetnék is ha van még ...és ...... . .. . . .. (katt)
és sírok... lecserélem az életem egy olyanra amiben nem kell dolgozni vasárnapéjjel:P pffft.

edit: uh... na és mikor lesz legközelebb? :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 20 Mon, 8:39 am 
Senior Member

tsunten wrote:
edit: uh... na és mikor lesz legközelebb? :cry:

Augusztus 16án azt hiszem...de a flyeren rajta van.

Hát most hogy így felkeltem....nézegetem a lábam....megfogadtam hogy soha többet nem veszek fel magassarkút és nem dnbzek mezítláb....szóval mindezek után
nekem végülis tetszett. Kb ismertem minden 4. sőt inkább csak minden . számot de azért jól éreztem magam. Mókás egy buli volt egy csomó olyan emberkével találkoztam akit már tök rég nem láttam köreinkben.
Tetszett nagyon a hajó is. Vicces volt táncikálni úgy hogy már teljesen világos volt.
Mondjuk más volt mint amire számítottam. A szilveszterhez képest elég más volt.
No mind1. Jó volt. megyek augusztusban is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 20 Mon, 11:42 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Hát kedvesem, egy váltócipőt igazán hozhattál volna, rossz volt nézni, milyen állapotban volt a lábad. o_O Jobbulást neki!

Az én lábam is fáj, de nem baj, abszolút megérte, ez a buli most zsírkirályság volt. Korrekt volt a zenei felhozatal, csillagos ötös a társaság (csak azt sajnálom, hogy bulikban mindig rohangászok egyik ismerőstől a másikig, és nem tudok mindenkivel ugyanannyit társalogni), és még a klíma se volt annyira sarkvidéki, mint amire számítottunk. Az meg külön jó, hogy a hajó nyitott, nem lettem a végére ordenáré kocsmaszagú, mint az a Yukban mindig megtörténik.
Tehát én jól éreztem magam, ráztam a rongyot, ahogy aztat köll, jókat beszélgettem (még gyorstalpaló haladó káromkodástanfolyamon is részt vettem :'DDD), iszogattam (de minek? végig színjózan voltam XD), meg menekültem a bepróbálkozó pasik elől (én ehhez nem vagyok hozzászokva, mégis milyen feromonokat bocsáthattam ki az éjjel? :'D).
Jaaaaj, és képzeld, Yuki! Az Illmatic Baby kb háromnegyed öt felé került lejátszásra. XDDDDDD Miyokoval kellemeset bootyshakeltünk rá. XD

Remélem, az augusztusi party is lesz legalább ennyire jó! ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 20 Mon, 12:38 pm 
Elite Member

Nah ez igazán jó volt,imádom az A38-as bulikat meg az ottani hangulat teljesen más.Mondjuk elég sokat is ittam,de végig nyomtam azokra a zenékre is amikről amúgy fogalmam sem volt =D

Mindenkinek köszönöm aki hozzásegített a boldog estéhez,az új arcoknak akiket nagyon jó volt megismerni,meg persze a régi barátoknak h eljöttek :heart:
Külön köszönet Casenek a kis plusz törődésért (vízért xD)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour