[Sakura.] wrote:
Jude wrote:
Sakura: Ezt meg kéne filmesíteni, micsoda road movie kerekedne belõle! :'DDDD
aha, Shizuval is pont ezt beszéltük, hogy mi minden volt benne... a Cobra11-tõl a Star Warsig kábé minden. XD
on. nagyon fááááájok... a hülye mélnyövésû francia fengörlöktõl annyi gyomrost kaptam, hogy a lépem is rácsúszott a májamra, majd' megdöglök éhen, de két falat kaja után úgy elkezdenek tiltakozni a szerveim, hogy egyszerûen nem bírok többet enni o_o ráadásul akkorára puffadt a hasam, mint egy éhezõ etióp kisgyereknek, hogy fogok így rendbejönni vasárnapig? o__O
Lenne mit dokumentálni az úton, az biztos! Mondjuk a sérülések nagy részét tényleg a koncerten sikerült begyűjteni. Egyrészt igyekeztem pajzsként szolgálni, másrészt pedig nem panaszkodhatok, mert többet adtam mint kaptam. XD Pofánkönyököltem pár túl közel kerülő embert.

Ahhoz képest, hogy szarul voltam és nehezen viseltem a meleget, király kis zúzás volt. Azért lassan a helyére kerül a vesém. (Ja, meg mi ugye Arianával késésben voltunk, mert elforraltuk az olajat és szerezni kellett, a rohanás után meg utolért hogy nem kajáltam.) Vasárnapig regenerálódok én is. Hétfőn ugyan melózok.... de lehet hogy a buliról jövök majd be dolgozni. XD (De szar volt egyedül ébredni reggel! Hozzászoktam, hogy együtt a banda.)
Egyébként tényleg életmentő volt amikor hoztak vizet a népnek! Shizu legyezője is életét adta értünk. Emlékezzünk meg róla egy perces néma csenddel!
Az acélbetétest meg a csomagtartóban felejtettem. XD A vezetős cipőmben mentem be, mert mi ugye Arianával késésben voltunk (elforraltuk az olajat és szerezni kellett) és futottunk, tehát sikeresen elfelejtettem átvenni a nagy sietségben.