Üdv itthon Case! Még csak az első napot olvastam el. Jó, hogy ilyen sokat írtál. Mondjuk ez mindig jó..

A különböző fellépőkről szóló részeket nem tudtam értékelni, mert fogalmam nem volt, hogy kik azok, de a többi érdekes volt. Mikor mész újra? =D
Quote:
Hiába nah, nagyon erősen előtört belőlem a klubok iránti korlátlan rajongásom és számomra ez, a Loft padlója, amit annyi képen és koncertvideón láttam már, volt az egyik legfontosabb "must see" látnivaló Tokióban, amihez képest egy Tokyo Tower, vagy egy császári palota teljesen a háttérbe szorul.
A tokió "copy" tóver engem se nagyon érdekelne, de hogy egy kockás padlóra gerjedsz.. XD Persze értem én..
A belga turista meg jó arc volt. A mindenféle japán fiatalokat én is mindig nőknek nézem, úgyhogy most már nagyon óvatos is vagyok.. Melegek minden sarkon! xD Persze gondolom élőben ez könnyebben megy, mert ha kawaii hangja van akkor lány, egyébként meg valami más.
Quote:
Ahhoz képest, hogy többek előzetes állítása szerint az egy kis reptér, a kisebbfajta plázára emlékeztető transzfer részben lenyomott hosszas gyaloglás után még egy kis földalatti vonattal is kellett menni pár percet
De most miért nem kérdeztél meg valakit ? Vagy nem tévedtél el, csak sokat kellett gyalogolni
Mindenesetre ez most pont ide vág, szóval elmondom.
Én Budapest -> Frankfurt -> Washington DC (Dulles airport) útvonalon utaztam egyszer (oda-vissza) egyedül, ahol nem nagyon volt problémám.
Viszont visszafelé a Dulles airporton nem találtam az American Airlines pultját.
A Dulles airport az egy ilyen egy-két, vagy mitoménmennyi kilométer, mindenesetre
jó hosszú épülettel rendelkezik, ahol be lehet jelentkezni az utazáshoz. Ez tele van a légitársaságok pult-szerűségeivel több sorban. Na szóval, engem valahol az egyik végében raktak le és fogalmam sem volt, hogy hova kéne mennem. Nem nagyon volt infó kiírva és tele volt emberekkel, úgyhogy megfogtam és kiszúrtam az egyik legközelebbi, szimpatikus légitársaság, a Lufthansa business class sorát, ahol senki sem állt. Simán bekanyarogtam oda a cuccommal és az ott lévő két méter magas, szőke, hásszelhoff kinézetű, jó kiállású arctól megkérdeztem, hogy hol van az American Airlines. És elmondta, innen pedig már könnyű volt megtalálni.
Amikor pedig megérkeztem Washingtonba, akkor pedig egy csomót kellett várnom a csomagokra, akkor is kérdezgettem az ottlévőket, hogy biztosan jó helyen vagyok-e. Általában tudtak értelmes infóval szolgálni, bár volt, aki inkább arrébb ment. Biztos valami hülye illegális bevándorló volt, nem akart feltűnést. XD
Jaés szerencsére az amerikaiak elég sok kaját osztottak a repülőn, szóval olyan problémám nem volt, mint Case-nek. Szóval mindenki utazzon amerikába és onnan Japánba amerikai légitársasággal. xP