Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 5:23 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 04 Sat, 6:47 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Risa: Elloran fenykepezett es van Die is itt

Sayaka: En ellenben orulnek ha rajta lennek. Emlek. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 04 Sat, 6:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Köszi, de ezeket én is megtaláltam. ^^ Jó képek, csak sajnos pont az homályos, amit én nagyon szeretnék látni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 04 Sat, 6:56 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ertem. Nem nagyon ertem ra szetnezni, majd otthonrol. Ha talalok valamit, ugyis lementem. :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 04 Sat, 7:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Oki^^ Majd, ha hazajöttél megosztom mit látok (legalábbis sztem) az egyik képen. *reménykedik* XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 04 Sat, 7:14 pm 
Forum Expert
Forum Expert

*remenykedik veled*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 2:22 pm 
Forum Addict

Risa, ha esetleg még kell, akkor Berlines képek: http://www.flickr.com/photos/ayafujimiy ... 976953572/

Kaorunak milyen jól áll a fehér trikó*.*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 4:38 pm 
Newbie

Hááááj!

Kérdésem lenne, ha itt nem tud válaszolni egy elvetemült Diru fan sem, akkor sehol. :P
Kyo-nak mikor készült a tigrises tetoválása? 2007 vége, 2008 eleje, eddig eljutottunk, de valaki tudna esetleg ennél pontosabb dátumot? vagy egyáltalán nem lehet tudni róla semmit?!
Baromi színvonalas külföldi fórumokról azt már tudjuk, hogy az A9-es Tora iránti szerelmét fejezte ki vele. Nos, nyilván... Mindegy, ha valaki tudna segíteni, azt megköszönnénk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 5:05 pm 
Mumus

kunzb wrote:
Hááááj!

Kérdésem lenne, ha itt nem tud válaszolni egy elvetemült Diru fan sem, akkor sehol. :P
Kyo-nak mikor készült a tigrises tetoválása? 2007 vége, 2008 eleje, eddig eljutottunk, de valaki tudna esetleg ennél pontosabb dátumot? vagy egyáltalán nem lehet tudni róla semmit?!
Baromi színvonalas külföldi fórumokról azt már tudjuk, hogy az A9-es Tora iránti szerelmét fejezte ki vele. Nos, nyilván... Mindegy, ha valaki tudna segíteni, azt megköszönnénk!

Azt hiszem túl sok yaoit olvastál édesem!! Kyonak semmi köze nincs Torához! És a tetkó 100as hogy nem azért csinálta mert ezzel fejezi ki a szerelmét iránta!! marhára színvonalasak lehettek azok a fórumok amikem voltál ha ezt elhiszed!! Már bocs!! Aru majd fog válaszolni neked arra a kérdésedre hogy mikor keletkezett a tetkó, de ha vissza olvasol akkor lehet meg is találod!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 5:15 pm 
Newbie

Ahh, ezért utálom az írásbeli kommunikációt, soha nem ér át az irónia, pedig szóban ezt még pesten is érezték volna. :D
Nem vagyok ám ennyire sötét, bármennyire is hihetetlen. :) Vágom, hogy nem emiatt csináltatta, mert ez a legbanálisabb magyarázat, amit valaha hallottam...
Ennek ellenére kíváncsi lennék, a dátumért meg akkor elkezdek visszaolvasgatni.
Azért köszi a választ. ^^

Ji-chan wrote:

Azt hiszem túl sok yaoit olvastál édesem!! Kyonak semmi köze nincs Torához! És a tetkó 100as hogy nem azért csinálta mert ezzel fejezi ki a szerelmét iránta!! marhára színvonalasak lehettek azok a fórumok amikem voltál ha ezt elhiszed!! Már bocs!! Aru majd fog válaszolni neked arra a kérdésedre hogy mikor keletkezett a tetkó, de ha vissza olvasol akkor lehet meg is találod!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 5:33 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Datum: 2007 december es 2008 marcius kb. Pontosan senki sem tudja, de a tavaly majusi hide memorial summiton mar ra volt varrva es gyogyult volt.
Kesobbi tetkoi a jobb karjan ill. kezen tavaly novemberiek. Ezektol ujabb nincs legjobb tudasom szerint.
Nem tudok rola h A9-hez es annak barmely tagjahoz a Dirunak vagy barmely tagjanak, de legfokepp Kyonak koze lenne, nagyon nem egy zenei korben mozognak - es meg finoman fogalmaztam. xD Bar az ironai nalam atjott azert es inkabb nem akarom tudni hol olvastad ezt a baromsagot h Kyo es Tora es h a kettonek barmi koze lenne egymashoz *sirvarohog*

Jah...h mi miatt csinaltatta...lovesem sincs, nem tarta sosem a nagykozonseg ele h melyik tetkoja miert lett, de sejteseim szerint (es remelem nem fogok nagyon melle, Kyo-tol itt is elnezest kerek ha igen) de ez a kinai mitologiabol ismert es Japanban is tisztelt Byakko. Azert gondolom h Byakko, mert a mitologiai allatok kozul van mar sarkanya es fonixe a bal karjan. Mar csak a teknos hianyzik a negy egtaj allatai kozul. Keress ra, multhavi MONDO-ban vagy az azelottiben volt errol szo, de a google is a baratod ezen a teren.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 5:46 pm 
Newbie

Aru wrote:
Datum: 2007 december es 2008 marcius kb. Pontosan senki sem tudja, de a tavaly majusi hide memorial summiton mar ra volt varrva es gyogyult volt.
Kesobbi tetkoi a jobb karjan ill. kezen tavaly novemberiek. Ezektol ujabb nincs legjobb tudasom szerint.

Köszi, ez több, mint elég. :)
a magyarázat logikusnak tűnik, de majd kiderült, ha megcsináltatja a teknőcöt. Mondjuk az szép lenne, örülök, hogy ő nem az a divattetováló, aki minden szart magára aggat.
A fórumra pedig tényleg ne legyél kíváncsi, szerintem Ti az első oldalon agyfaszt kapnátok, és menekülnétek. x"D Beteg... nagggyon beteg... -_-"
A választ még egyszer, köszönjük!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 5:51 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Nagyon szivesen., orulok ha tudok segiteni. 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 6:30 pm 
Forum Addict

kunzb wrote:
Baromi színvonalas külföldi fórumokról azt már tudjuk, hogy az A9-es Tora iránti szerelmét fejezte ki vele.
hát ezt sem hallottam még :lol: hihetetlen egyeseknek milyen fantáziája van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 09 Thu, 8:05 pm 
Elite Member

Én ismerem azt a bizonyos fanfictionnnek nevezett izét és nem kommentálom. A vérnyomásom így is az egekben van :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 10 Fri, 3:01 pm 
Forum Addict

^ csak nem a csodálatos, mindenki által nagyra becsült Nanami Belle ficije? Bár végül is mindegy, tényleg baromság o_o"
Nagyon színvonalas fórum lehet, bár megmondom őszintén van egy tippem melyik.......................

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour