Nos, úgy néz ki, hogy a fangörlitiszhez még mindig nem vagyok elég öreg, legalábbis sikerült Rikivel álmodni, ami végülis ildomos volt már, na de nekem nem szokásom az ilyesmi. XD De semmi szaftos részlet nem fog elhangzani, mivel az égvilágon nem történt semmi, azt leszámítva, hogy fogtam a kezét. Azt meg teljesen jogosan tettem, hiszen álmomban mi már egy ideje járunk. XDDDD Legalábbis jó múltkorjában a bandaháborús álmomban összejöttünk. :'D Ellenséges csapathoz tartoztunk, ahogy Kagero barátném is, de én folyamatosan haverkodtam vele, ezért engem mindig eltángáltak. XDDD De engem se kellett félteni, nagyon stramm kis streetfighter csaj voltam, és én is rendesen elkalapáltam az ellent. Aztán annak az álomnak a végén Riki közölte velem, hogy ő már nagyon régóta szeretne velem járni, de eddig nem mert próbálkozni, mert volt pasim (mi ez a múltidő úgy egyébként? o_O XD). Én meg azt mondtam, hogy hát jó.
Aztán az aktuális álmomban exemnél voltunk, aki valami nagy maffia boss volt, és a villájában vendégeskedtünk, és kijelentette, hogy elmegyünk korcsolyázni. Riki meg odasúgta nekem, hogy ő nem is tud korcsolyázni, mondom, én sem, max görkorcsolyázni, és egyébként sincs kedvem, haza akarok menni aludni (ennek az égvilágon semmi értelme, de sebaj XD). De aztán megbeszéltük egymás közt, hogy mégse kéne visszautasítani az ajánlatot, mert befolyásos bandavezérrel van dolgunk, és a vége úgyis az lenne, hogy engem megint megvernének. :'DDD Tehát kimentem az erkélyre emózni, és gyönyörködtem a kilátásban, ami a maffiafőnökök lakónegyedére nyílt, jó kis luxuskérók, kellemes nyári meleg, naplemente. Ugyanakkor a ház másik oldala meg valami lepukkant ipari negyedre nézett, ott meg akkor kelt fel a nap, és ráadásul tél volt, nekem meg minden bajom volt, hogy ki kell menni, és le fog fagyni a kezem. o_o
Egyébként Riki úgy volt felöltözve, mint L a Death Note-ból, de levágtam, hogy ez tök logikus, mert az valójában R lett volna, csak a japánok ezt is elbaszták.
Öhm... na igen.