Köszi
Tachi az update-et!
Höjj, gyerekek...beszarás jó volt ez az 50 perc!!!
Igaz h előtte vígasztalanul szakadt az eső, volt vagy 10°C, de Kyo "elénekelte" a szar időt. Köszi neki utólag is.
Beszámoló-írást
Sayakára bíztam, mivel gyakorlatilag egyik lábam itt a másik már lassan Varsóban.
És bár széttört a fényképezőm a korláttal való szerencsétlen találkozás nyomán, ezért van pár rövid vidi meg néhány kép (telefonnal is aktívkodtam), gyorsan megpróbálom feldobálni nektek valahova.
A Dir en grey előtt le a kalappal mert a fesztiválon magasan az egyik legjobb koncertet adták.
Igaz h kb. 200 bőrig ázott és átfagyott emberke állt csak a kordonok mögött, de talán épp ezért nagyon közeli és családias volt az egész, töretlen jó hangulattal, kevés taposással/lökdösődéssel, sok énekléssel.
Nem tudom, előfordult-e már egyáltalán h Diru koncerten, az első sor közepén testi sérülés nélkül lehetett élvezni a fellépést.
Sajnos azért voltak akik azt hitték magukról h Kyo azért mantrázik h ők belesikítsanak, de ez legyen a legkisebb gond.
Van viszonyítási alapom, ezért azt hiszem nyugodt lélekkel jelenthetem ki h a két évvel ezelőtti one man koncertet simán lekörözte ez a Nova Rock-os fellépés. Úgy odatették magukat h szóhoz se jutok, még így 2 nappal utána sem.