Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 9:18 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 27 Fri, 5:56 pm 
Elite Member

StabWest wrote:
Van valami hír arról a "kívánság-teljesítésről"? Kíváncsi vagyok, mit kellett megtennie Gackt-nek :) .

Én nem hallottam semmit. A sorsolás elvileg már lezajlott, de "the name, photo/likeness and address of the winner will NOT be published or given to any third party" Nem tudom, lesz-e valami is nyilvánosságra hozva.

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 27 Fri, 6:19 pm 
Senior Member

mana wrote:
StabWest wrote:
Van valami hír arról a "kívánság-teljesítésről"? Kíváncsi vagyok, mit kellett megtennie Gackt-nek :) .

Én nem hallottam semmit. A sorsolás elvileg már lezajlott, de "the name, photo/likeness and address of the winner will NOT be published or given to any third party" Nem tudom, lesz-e valami is nyilvánosságra hozva.

Az természetes, hogy a nyertes nevét stb-t nem tárják nyilvánosság elé. Hogy széttépnék a fangirl-ök :P ! Remélem, a szerencsés illető elég kreativitással rendelkezett és megizzasztotta Gackt-et :) !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 27 Fri, 6:48 pm 
Elite Member

StabWest wrote:
Az természetes, hogy a nyertes nevét stb-t nem tárják nyilvánosság elé. Hogy széttépnék a fangirl-ök :P ! Remélem, a szerencsés illető elég kreativitással rendelkezett és megizzasztotta Gackt-et :) !

Azért annyit elárulhatnának, hogy mi volt a kívánság. Abból nem lehet baja senkinek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 27 Fri, 7:02 pm 
Site Admin

mira wrote:
Ezt a reklámot nem töltenéd fel? :puppydogeyes: Kíváncsi vagyok, mi olyan rettenetes. :smile2:

Máris fent van a requestek között. ^^
Különben nekem is ugyanaz a 10+ Mbs verzio van mint Mana-nak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 27 Fri, 7:39 pm 
Senior Member

mira wrote:
Azért annyit elárulhatnának, hogy mi volt a kívánság. Abból nem lehet baja senkinek.

Abban valóban nem lenne semmi, ha megmondanák, mi volt a kívánság. Aztán lehet, hogy túl égő, vagy árt az "image-nek" :) .
Reklám: :shock: Kicsit túlzás... De legalább lehet örülni, hogy Gackt nincs elhízva és jó kondícióban van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 28 Sat, 10:31 am 
Elite Member

Nekkid CM folyt köv.!
Letölthető innen.
:twisted:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 28 Sat, 10:40 am 
Elite Member

Sixth Day single collection valakinek? Mármint az igazi... Mondjuk most van egy link, ami elvileg jó. Az eddig terjengő számok ugyanis a singlek eredeti verziói voltak (ezt igazolhatom, mert én letöltöttem már egy ilyen hamisítványt :drop: ). Referenciaként ajánlom ismét gakuhait.

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 28 Sat, 12:01 pm 
Elite Member

mana wrote:
Sixth Day single collection valakinek? Mármint az igazi... Mondjuk most van egy link, ami elvileg jó. Az eddig terjengő számok ugyanis a singlek eredeti verziói voltak (ezt igazolhatom, mert én letöltöttem már egy ilyen hamisítványt :drop: ). Referenciaként ajánlom ismét gakuhait.

Na ez az a hely, ahonnan febr. 23-ai HeyHeyHey!-t is lehetett volna letölteni, de a fene tudja, nekem állandóan csak valami torrent dokumentum jön le. Mit csinálok rosszul?

A reklámok meg... hát, nem semmik :lol: (Köszi a feltöltést, Case és köszi a linket, Mana.) Az első -állítólag- azt parodizálja, hogy 50 év múlva, mikor Gackt rajongói már 70-80 évesek lesznek, őt pedig kiállítják a placcon, még mindig mindenki ugyanúgy oda lesz érte. Naigen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 28 Sat, 3:38 pm 
Elite Member

mira wrote:
Na ez az a hely, ahonnan febr. 23-ai HeyHeyHey!-t is lehetett volna letölteni, de a fene tudja, nekem állandóan csak valami torrent dokumentum jön le. Mit csinálok rosszul?

BitTorrent kliens kell hozzá. Elöször a BT-t kell telepíteni. Ezután klikk az akármi.akármi.torrent (második akármi az eredeti kiterjesztés, ebben a formátumban fogja letölteni a cuccost) linkre, megjelenik a BT ablak, kiválasztod hova akarod menteni és hajrá.

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 29 Sun, 11:24 pm 
Elite Member

mana wrote:
BitTorrent kliens kell hozzá. Elöször a BT-t kell telepíteni. Ezután klikk az akármi.akármi.torrent (második akármi az eredeti kiterjesztés, ebben a formátumban fogja letölteni a cuccost) linkre, megjelenik a BT ablak, kiválasztod hova akarod menteni és hajrá.

Szellemileg frissebb pillanataimban így fogok tenni, köszi a felvilágosítást. :smile1:

Apropó, gackt megy vissza visualba.

Image

Image

Gigantikus hajnövesztések vannak folyamatban. Már bánja hogy levágta. (Én megmondtam, Gackt, de sosem hallgatsz az okosabbra :twisted:)

Valamint oricon Daily Charton No.1 lett a SIXTH DAY a megjelenés napján. :bday:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 02 Tue, 9:06 am 
Elite Member

Ki csinálja a GaKuTo-t???

Csak most néztem be a Linkek közé... se név, se nickname... ki szerkeszti azt az oldalt?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 02 Tue, 10:41 am 
Site Admin

mira wrote:
Ki csinálja a GaKuTo-t???

Csak most néztem be a Linkek közé... se név, se nickname... ki szerkeszti azt az oldalt?

Egy Beru~chan nevezetü leányzó (itt is tag a fórumon, csak még soha nem írt semmit.. ^^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 02 Tue, 3:06 pm 
Elite Member

Case wrote:
Egy Beru~chan nevezetü leányzó (itt is tag a fórumon, csak még soha nem írt semmit.. ^^)

Na ez érdekes :D Hát ha ő nem ír ide, akkor majd én írok neki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 04 Thu, 1:44 am 
Elite Member

nah :smile2: Remek háttérképet készítettem, gondoltam megörvendeztetlek vele benneteket is.

Image

(ez itten egy Madagaszkáron élő gyűrűsfarkú maki vagy latin nevén lemur. volt eredetileg.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Mar 04 Thu, 10:14 am 
Elite Member

Épp most olvastam egy terjengö pletykát, miszerint Gakkun 3 (azaz három) albumot tervezne kiadni ebben az évben...

Huh. :shock:

Hát nem tudom. 6ht Day az elsö, addig oké, elvégre ez csak egy remix album, nem kellett új dalokat írni, csak újra felvenni öket. Ezután nem hiszem, hogy lenne még egy remix album :? De az is nehezen hihetö, hogy még idén kijön mittomén 2x11=21 új dal :roll:

Szóval...
A) az egész csak kitaláció, pletyka, vicc
B) remixremixremix (???)
C) igaz (Ezt pedig képtelen vagyok elhinni)

Vélemény?
Vagy egyéb variációk?

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour