Jude wrote:
Felõlem... Beszólok én bármelyiknek. XDDD
Egyébként úgy értettem, hogy a kiadónak nem lenne akkora érvágás, ha Ayumi lelépne, mert vannak már bõven olyan nevek ott, akik szintén csinos összegeket termelnek ki. Mondjuk nyilván nem érdeke az Avexnek elhagyni Ayut a balszélen, de ha hisztizne, valószínû, hogy egy határ után két lábbal rúgnák ki a bánatba. XD
És igen, még mindig szeretem a nõt, de ettõl függetlenül szerintem mocskosul túlértékelt.
Ennek némiképpen ellentmond egyrészt az, hogy a kb két évvel ezelötti, avex-en belüli hatalmi vitában az döntött végül, hogy Ayumi kijelentette, hogy ha Max Matsuura lelép, akkor ö is.

Ezek után a régi, az újabb emberek szerint már nem eléggé haladó szemléletü fövezés leköszönt. A másik meg ehhez köthetö, hogy Matsuura még fontosabb szerepet tölt be most az avex vezetöségében, mint korábban, így Ayumi akkor is be van biztosítva, ha már nem olyan népszerü, mint pár évvel korábban. Szóval mivel a producere is házon belül van, nem pedig valami külsös cég képviseli (mint pl. a Johnny's elöadóknál, stb), ezért gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy megváljanak egymástól az avex-el. Umm.. jah. xD