Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 24 Sat, 9:50 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 230  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 3:50 pm 
Elite Member

Ihletet kaptam, és Hide&Yoshiki inkább hide fanvidit csináltam.

http://www.youtube.com/watch?v=l6J3oMU4hNo

Nem lett egy Steven Spielberg film, meg hát Windows Movie Makerrel csináltam, de azért remélem nem lett annyira rossz. :oops:

Egyébként, a Hide tribute Spirit albumon a Tell Me-t, Kyo a Dir en Grey énekese énekli???? mert csak annyit ír, hogy Kyo and Tetsu, igazság szerint Tetsu nem tudom ki lehet...szánom-bánom de passzolok, aztán, azért kételkedek abban a "Kyo"-ban mert olyan más a hangja ehhez képest.. szóval tiszta káosz :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 4:16 pm 
Elite Member

Grail wrote:
Ihletet kaptam, és Hide&Yoshiki inkább hide fanvidit csináltam.

http://www.youtube.com/watch?v=l6J3oMU4hNo

Nem lett egy Steven Spielberg film, meg hát Windows Movie Makerrel csináltam, de azért remélem nem lett annyira rossz. :oops:

Egyébként, a Hide tribute Spirit albumon a Tell Me-t, Kyo a Dir en Grey énekese énekli???? mert csak annyit ír, hogy Kyo and Tetsu, igazság szerint Tetsu nem tudom ki lehet...szánom-bánom de passzolok, aztán, azért kételkedek abban a "Kyo"-ban mert olyan más a hangja ehhez képest.. szóval tiszta káosz :shock:

A fanvid-et megnézem mindjárt, biztos jó lett! (hát ha már csak a szereplőit nézzük...akkor is :)). Kyo nem a Diru énekese, hanem a D'Erlanger-é, még a Yokosuka Saver Tiger-ben zenélt együtt hidével. Azóta már nem tudom, mit csinál... énekel itt-ott gondolom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 4:25 pm 
Elite Member

Köszi!

Erre sosem jöttem rá, mondjuk azért mert ezeket az együtteseket nem is ismerem szóval esélytelen voltam...Grail most nagyon szégyelli magát :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 4:58 pm 
Elite Member

Grail wrote:
Köszi!

Erre sosem jöttem rá, mondjuk azért mert ezeket az együtteseket nem is ismerem szóval esélytelen voltam...Grail most nagyon szégyelli magát :oops:

Ugyan, sose érezd emiatt rosszul magad, nem ismerhet mindenki mindent. Én is csak azért néztem utána, mert hidével zenélt....nem ismerek minden 80-as évek közepén féldemót kiadott bandát. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 5:42 pm 
Elite Member

Valaki tudja mi a pontos címe az Xjapan filmnek? És hogy hol találhatom meg? Mert van belőle egy rakás képem de azon túl kicsi a szöveg vagy én nem is tudom, kezdem feladni, mert akárhogy tekerem a szavakat sehol semmi. :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 5:58 pm 
Elite Member

Grail wrote:
Valaki tudja mi a pontos címe az Xjapan filmnek? És hogy hol találhatom meg? Mert van belőle egy rakás képem de azon túl kicsi a szöveg vagy én nem is tudom, kezdem feladni, mert akárhogy tekerem a szavakat sehol semmi. :cry:

Arra gondolsz, mikor egy mozifilmben szerepelnek? Az a TokyoPop, de csak kábé fél percig láthatóak benne. Ha gondolod, feltöltöm. Csak nem vagyok benne biztos, hogy erre gondolsz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 6:12 pm 
Elite Member

Megingott a bizalmam a dologban, ha nincs film akkor ezek milyen képek?? Mert én már kezdem elveszteni a fonalat :cry:

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060819/ ... es.hu_.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 6:22 pm 
Elite Member

Grail wrote:
Megingott a bizalmam a dologban, ha nincs film akkor ezek milyen képek?? Mert én már kezdem elveszteni a fonalat :cry:

Neeeem... ezek nem filmből vannak. Gondolom a Film Gig miatt gondolod. De megmondom őszintén, hogy ezek a felvételek nekem nincsenek meg. Esetleg Djinnek, bár az ő listáján sem látom konkrétan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 6:42 pm 
Elite Member

Igen amiatt gondoltam, hát akkor nem. Kár pedig nagyon szeretem őket, és tök jó lett volna ha van vmi filmük. Na nem baj. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 6:51 pm 
Elite Member

Grail wrote:
Igen amiatt gondoltam, hát akkor nem. Kár pedig nagyon szeretem őket, és tök jó lett volna ha van vmi filmük. Na nem baj. :wink:

Milyen videóid vannak tőlük? Csakmert van egy csomó más videójuk, ami jópofa (még ha nem is film...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 7:22 pm 
Forum Addict

Grail wrote:

Nem vagyok biztos benne, de szerintem ezek "csak" képek, és nem egy videóból vanak. Talán egy photobook-ból vagy vmi hasonlóból...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 7:34 pm 
Elite Member

Djinn wrote:
Grail wrote:

Nem vagyok biztos benne, de szerintem ezek "csak" képek, és nem egy videóból vanak. Talán egy photobook-ból vagy vmi hasonlóból...

Ja, az lehet, csak mégis fura hogy akkor miért van ráírva hogy FilmGig...mit jelent az egyáltalán, hogy film-koncert?^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 7:58 pm 
Forum Addict

mira wrote:
Ja, az lehet, csak mégis fura hogy akkor miért van ráírva hogy FilmGig...mit jelent az egyáltalán, hogy film-koncert?^^

Szerintem ez DVD megjelenés/népszerűsítés/stb lehet csak ilyen extrán van elnevezve. ^^
2002-ben is volt X Japan FilmGig. The Last Live DVD végén van egy felvétel, mikor Yoshiki Koreába megy az ottani FilmGig-re. A reptéren majd széttépi a sikoltozó tömeg... :sweatdrop:

Van egy két videóm erről, (Yoshiki részlegben kell keresni...) , feltöltöm ha érdekel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 9:35 pm 
Elite Member

Djinn wrote:
mira wrote:

Szerintem ez DVD megjelenés/népszerűsítés/stb lehet csak ilyen extrán van elnevezve. ^^
2002-ben is volt X Japan FilmGig. The Last Live DVD végén van egy felvétel, mikor Yoshiki Koreába megy az ottani FilmGig-re. A reptéren majd széttépi a sikoltozó tömeg... :sweatdrop:

Van egy két videóm erről, (Yoshiki részlegben kell keresni...) , feltöltöm ha érdekel.

Ja, azt én is láttam, csak nem emlékeztem, hogy filmgig...., de amúgy nem semmi, ahogy a koreaiak visítanak^^ Állítólag ők a japánokat is felülmúlják, elképesztó micsoda hangzavart képesek generálni.... valami Gackt-liveot láttam egyszer, és majdnemhogy nem lehettet tőlük hallani az éneket! Említett filmgig messageben volt az a rész, hogy kérdezték Yoshikit, mit szól a fogadtatáshoz:
-Thay are very passionate... I like it :) Mondjuk a helyében nekem is tetszene, hogy annyi év alatt nem felejtettek el.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 9:37 pm 
oshare booty
oshare booty

köszönöm mira! pf.. most elláttatok hallgatnivalóbal... még a v-uk-val sem tudtam végezni... nem nagyon voltam otthon ^_^; igyexem behozni. apropó, 1 hozzáfűznivaló: én yoshinál nem a maxot hiszem a piano soloban, csupán arra próbáltam rámutatni h ott technikailag többet mutat fel.. sokkal mint a többi számban amit eddig hallgattam. még hallgatok /meg töltögetek/ dolgokat...;) de álláspontot eddig sem foglaltam h ki a jobb, ezután sem hiszem h fogok.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 230  Next

All times are UTC + 1 hour