Jaaaaaajistenem, Gackt-fanok azért kitesznek magukért. (már néha nem is tudom, hogy melyik topic-ba írjam. Mi lesz, ha ezek ketten tényleg elkezdenek együtt zenélni, öszegyűrjuk a 2 topic-ot?^^) Mindegy, lényeg, hogy ott rinyálnak LJ-on, hogy ŐK EZT NEM AKARJÁÁÁÁÁK!!! >O< Cuki, és ha eljutnak egy olyan szintre, hogy ki is ábrándulnak emiatt Gacktból, akkor annak meg külön fogok örülni^^ Komolyan mondom, X-Japan fandomban fele ennyi hülyével nem találkoztam, mint Gackt háza táján.
Némelyik így lazán benyögi, hogy ő utálja Yoshikit, utálja az X Japant és hogy Gackt nélküle jobban boldogulna.
LÁMÁK!!!!

Nem, nem azt mondom, hogy mindenkinek szeretnie kell, de miért kell valakit utálni egyáltalán? Én pl. nem utálok senkit

(csak esetleg olyanokat, akiket személyesen ismerek, és mondjuk tényleg nagyon kiállhatatlanok) Nade, vannak mellette (szépszerivel) olyan megjegyzések is, hogy
"Miért nem Gackt zongorázik, hisz ő sokkal jobb abban (is), mint Yoshiki??"
ÉS -kérdem én- MIÓTA??!!

Ezt még ők sem gondolhatják komolyan... hát Gackt szinte *dobpergés* ismétlem szinte SEMMIT nem írt zongrára, amit meg írt, az kábé... jó nem mondok durvát, nehogy aztán megbantsak valakit, de Gacktféle zongoradarabok nem egy kiugró dolgok. Azok a Gackt-fanok semmit nem hallhattak Yoshikitől (Eternal Melody I-II-t, pl), ha úgy gondolják, hogy Gackt jobb zongorista. Én éppenséggel mindkettőjük teljes repertoárját hallottam (ami Gackt oldalról mondjuk fél órányi zene, annak is a 3/4-e live, Yoshiki részéről pedig többórányi stúdiófelvétel), és hadd ne hasonlítsam össze....
Az, hogy Gackt énekel, Yoshiki pedig zongorázik és dobol, igenis teljesen reális, mindenki csinálja azt, amihez jobban ért. Meg amit szeret. Yoshiki imádja a zongorát, él-hal érte, még a doboknál is jobban szereti. De azt mondjuk el tudnám képzelni, hogy duettet játsszanak.