Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 2:02 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646 ... 1610  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayaka wrote:

Örülök, hogy nekem nincs szemöldök szedési problémám XD

mér? o_O mármint nem miért örülsz, hanem miért nincs...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:47 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Shizu wrote:
Utáljatok, de valahogy nem tud érdekelni, hogy milyen szépen kilakkozott körmökkel öntözök vagy ganéjozom a növényeket... :dead:

Miért utálna ezért bárki? XD Otthon, ha nem megyek sehova, én is bőségesen leszarom, hogy milyen a körömlakkom állapota, illetve amikor 12 óráztam, és hazaestem este fél nyolc tájékán, nem az volt az első dolgom, hogy nekiestem a lepattogzott körmeimnek. Csak azt szóljuk meg, akiben annyi igényesség sincs, hogy alkalomra rendbehozza magát, illetve akkor sem foglalkozik magával, ha van rá ideje.

Érdekes, nekem bulikban soha nem folyik le a sminkem, max a szemceruza jön le a belső peremről. Bár nem spórolok a pofámba fújt hajlakkal, és minden sminkcuccom márkás. A Lancôme szemfesték hajlakk nélkül se mászik le, bár ezt már el is várom egy 8200 forintos cucctól. :lol:

Aru: Velem is megesik néha, hogy beleszedek a szemöldököm formájába, amíg újra ki nem nő, addig szemceruzával töltöm ki a rést.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:

Érdekes, nekem bulikban soha nem folyik le a sminkem, max a szemceruza jön le a belsõ peremrõl. Bár nem spórolok a pofámba fújt hajlakkal, és minden sminkcuccom márkás. A Lancôme szemfesték hajlakk nélkül se mászik le, bár ezt már el is várom egy 8200 forintos cucctól. :lol:

Úgy érzem, mi a cosplay mellett nem engedhetjük meg magunknak ezt a luxus... xD
Már potyognak a könnyeim amúgyis az elkövetkezendő cosplayek miatt.... a nyári meglesz max 15-20 ezerből, de a többi... *zokog*
És a legszörnyűbb, hogy nemtom hová rakjam a cosplayeket xD nem férek a szobámban xDDDDDDD

szemöldök: nekem alapjáraton foghíjasan nő.. xD mióta felszakítottam a bőrt, ott nem nő szemöldök xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:55 pm 
Forum Addict

Shizu wrote:

mér? o_O mármint nem miért örülsz, hanem miért nincs...

Azért, mert gyantával leszedem az egészet, osztán vízálló szemöldökcerka, és jó esetben három napig úgy marad. o_O"
Lusta vagyok egyenként szedegetni, meg nekem alapjáraton nagyon csúnya szemöldököm volt @_@

Jude wrote:
Csak azt szóljuk meg, akiben annyi igényesség sincs, hogy alkalomra rendbehozza magát, illetve akkor sem foglalkozik magával, ha van rá ideje.

:yes1: *egyetért*

Last edited by Sayaka on 2009 Jun 06 Sat, 5:56 pm, edited 3 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Shizu wrote:
Már potyognak a könnyeim amúgyis az elkövetkezendő cosplayek miatt.... a nyári meglesz max 15-20 ezerből, de a többi... *zokog*
És a legszörnyűbb, hogy nemtom hová rakjam a cosplayeket xD nem férek a szobámban xDDDDDDD

De hát szeretitek csinálni, meg mindig a tökéletességre törekedtek, szóval nem sajnállak benneteket, inkább azt mondom, hajrá, csak így tovább! XD

Sayaka: Kozmetikai szemöldök tetoválásra nem gondoltál még? Láttam nagyon szépeket. o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:57 pm 
Forum Addict

Jude wrote:

Sayaka: Kozmetikai szemöldök tetoválásra nem gondoltál még? Láttam nagyon szépeket. o_O

Én is láttam már nagyon szépeket, de az túl marandandó... O.o így meg ha van kedvem egyik nap fekete szemöldök, másik nap sötét barna és így tovább.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
De hát szeretitek csinálni, meg mindig a tökéletességre törekedtek, szóval nem sajnállak benneteket, inkább azt mondom, hajrá, csak így tovább! XD

Imádjuk csinálni *_____* legalább 10 cucc be van még tervezve és mind olyan nagyon könnyezős xD
Igyekszünk nem csalódást okozni ^^

Sayaka: Jude kozmetikai szemöldök ötlete jó, nekem is van munkatársam is, akinek az van, meg nagynénémnek is, és szép :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:59 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jude: Hát az lesz. Bár most nem annyira feltűnő mint legutóbb volt. :lol:
És 8200 az szép summa, de a márka is nagyon jó, szóval érthető.
Nekem mondjuk az olcsó se folyik le, hajlakk nélkül sem. Nem tudom hogyan csinálom xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 6:01 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Sayaka wrote:
Én is láttam már nagyon szépeket, de az túl marandandó... O.o így meg ha van kedvem egyik nap fekete szemöldök, másik nap sötét barna és így tovább.

Ja, értem. ^^ Bár annyira nem maradandó, olyan két-három éven belül elkezd kopni.

Shizu wrote:
Imádjuk csinálni *_____* legalább 10 cucc be van még tervezve és mind olyan nagyon könnyezős xD
Igyekszünk nem csalódást okozni ^^

Látom, titeket se kell félteni. XD Nem hinném, hogy csalódást okoznátok, eddig még nem sikerült.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 6:03 pm 
Forum Addict

Jude wrote:

Ja, értem. ^^ Bár annyira nem maradandó, olyan két-három éven belül elkezd kopni.

jaaah, azt hittem, hogy olyan mint az igazi tetkó Oo
ha az lekopna pár éven belül a hátamról, agyfaszt kapnék azt hiszem Oo"""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 6:06 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Aru: Gyanítom, bőrtípustól is függ, hogy kin hogy marad meg a smink.

Sayaka wrote:
jaaah, azt hittem, hogy olyan mint az igazi tetkó Oo
ha az lekopna pár éven belül a hátamról, agyfaszt kapnék azt hiszem Oo"""

Áhh, a kozmetikainak az a lényege, hogy elvileg eltűnik egy idő után, aztán gyakorlatilag meg nem szokott teljesen kikopni... és igen, azt hiszem, én is sikítanék, ha elkezdenének lepattogni a tetkóim. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 6:15 pm 
Forum Addict

én mikor jártam még smink órákra a színm. suliban. Ott mondták létezik sminkrögzítő, olyan mint a hajlakk, csak a sminket rögzíti.(piszok dárga dolog..) Úgy belénk verte a tanár, hogy hajlakkot soha ne a sminkre.. hogy ihaj X__X Mert szerinte rettenetesen károsítja és öregíti a bőrt..(mintha mindenki minden nap hajlakkal lefújt sminkkel rohangálna xD)
A kozmetikai tetoválás meg.. munkatársam a szemhéját tetováltatta ki, két hét múlva vissza kellett mennie újra tetováltatni, mert kikopott, amúgy én is azt hallottam nem tűnik el teljesen, hanem így kizöldül vagy mi a szösz o.O
Sayaka milyen tetoválásod van?(:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 6:24 pm 
Forum Expert
Forum Expert

miyoko wrote:
én mikor jártam még smink órákra a színm. suliban. Ott mondták létezik sminkrögzítő, olyan mint a hajlakk, csak a sminket rögzíti.(piszok dárga dolog..) Úgy belénk verte a tanár, hogy hajlakkot soha ne a sminkre.. hogy ihaj X__X Mert szerinte rettenetesen károsítja és öregíti a bőrt..(mintha mindenki minden nap hajlakkal lefújt sminkkel rohangálna xD)
A kozmetikai tetoválás meg.. munkatársam a szemhéját tetováltatta ki, két hét múlva vissza kellett mennie újra tetováltatni, mert kikopott, amúgy én is azt hallottam nem tűnik el teljesen, hanem így kizöldül vagy mi a szösz o.O

Az biztos igaz, hogy a sminkfixáló jobb ilyen célra, egyszer majd kipróbálom. ^^ De csak akkor van rá szükség, ha sokáig tartania kell a festéknek, arra meg a hajlakk is megteszi. A bőrnek az éjszakázás, piálás, bagózás, rendszertelen étkezés se tesz jót, aztán mindet űzöm sajnos, úgyhogy ebből a szempontból mindegy. XD
Jaja, a sminktetkó meg halványul, meg foltosan kopik, úgyhogy egy idő után mindenképp újra kell csináltatni... Meg úgy tudom, alapból sem árt kétszer átüttetni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 6:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu wrote:

Nekem az egész cp-mben a piercingek kerültek a legtöbbe... Az anyagoknál mindig szerencsém van, mondjuk a szegély is elég drága volt. Gondoltam rá eladom Győzikének, azt mondom az egész szegély aranyból van és a bizánci korból való és jó sok pénzt keresek vele... :lol: :lol: :lol:
Amúgy nekem is teli van a szekrényem cp-vel, még a Star Wars korszakból is... a húgomé szintén. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 7:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pink Spider wrote:
Nekem az egész cp-mben a piercingek kerültek a legtöbbe... Az anyagoknál mindig szerencsém van, mondjuk a szegély is elég drága volt. Gondoltam rá eladom Gyõzikének, azt mondom az egész szegély aranyból van és a bizánci korból való és jó sok pénzt keresek vele... :lol: :lol: :lol:
Amúgy nekem is teli van a szekrényem cp-vel, még a Star Wars korszakból is... a húgomé szintén. :D

Miénk is... megszámoltam, összesen 24 doboz van a szobámban cosplayes holmikkal telepakolva... jah, meg egy fadoboz, selyempapírral kibélelve :D abban van a kimonóm ^^ Akarok még *_* már ki is néztem kettőt, amit meg fogok csinálni

A pc-k... hát igen... Ayumi kiszámolta, hogy ha nem maga csinálta volna, hanem szalonban csináltatta volna, akkor a cosplayhez szükséges piercingek kábé 100 ezerbe kerültek volna..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646 ... 1610  Next

All times are UTC + 1 hour