Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 06 Wed, 1:11 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 457, 458, 459, 460, 461, 462, 463 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 May 29 Fri, 2:23 pm 
Member

leszek olyan pofátlan,hogy 3 számot is kérek:
The Brilliant Green - Ash Like Snow
http://www.youtube.com/watch?v=DqXMxIebJWc
Girugamesh - ROCKER'S
http://www.youtube.com/watch?v=fKOgBQiGZhE
Rip Slyme - Super shooter
http://www.youtube.com/watch?v=Ivgva0XdV4E

A rip slymet feltétlenül szeretném,a másik kettő nem olyan fontos.
Olyan messze van még a buli.Adjatok valami tippet,mivel üthetném el addig az időt Q.Q

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 29 Fri, 2:59 pm 
Elite Member

Én például L'arc en Ciel: Blurry Eyes-t hallgatok, jázminteát iszom és körmöt lakkozgatok :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 29 Fri, 3:02 pm 
VIP Member

giru az jöhet :D *-*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 29 Fri, 3:21 pm 
Member

lehet kérni számot? :$ akkor én szeretnék egyet ha lehetséges... DELUHI - Hybrid Truth ... köszönöm!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 29 Fri, 4:13 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
miyoko wrote:
lenne egy kérésem.. nem tudom lehet-e.. de lolita23q mikansei saphire
előre is köszönöm^o^

na megvan kiírtam!! neked is mondom buliba bökdöss meg!!
köszönöm Ji :hug:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 29 Fri, 5:21 pm 
Forum Fanatic

Buliszervezők/DJ-k: Szabival beszéltük, hogy esetleg lehetne ebben (vagy egy külön másik) topic-ban mindig buli előtt szavazást tartani, hogy pl. milyen zenei blokk legyen az aktuálisan következő buliban (pl. old-school visual, indies neo-visual, csak női előadók, oshare kei, Nagoya kei, akármi). Így fel is lehetne mérni, hogy mire van jobban igény, változatos is lenne, be is jönne a népeknek, ráadásul így többen is járnának talán ide, hogy beleszólhassanak (mégis mindenkinek a saját érdeke, hogy a lehető legjobban bulizzon :wink: ).

Na, valami ilyesmi, de csak egy felvetés. Csak mert már nagyon régen nem volt tematikus blokk, és nekem (nekünk) nagyon bejöttek, hogy volt egy adott "téma" (pl. Malice Mizer és utódjaik, Buck-Tick és projectjeik stb.). Csak egy óra kb. az egész buliból, így akinek az adott zene nem is tetszik, az legalább nem szenvedne sokáig. :lol:

Egyébként meg mindenkinek jó bulizást mára, és írjátok a beszámolókat utána!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 12:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Halott gitárosok blokk... :beaten:
Nekem tetszik az ötlet! :D

A buli nagyon jóóó volt, (annak ellenére, h elaludtam, de az a fáradtság miatt volt)!
Ji, ezer köszi a Raphael-ért!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 1:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Most keltem fel és fájok, de nem is csodálom. Az utóbbi idők egyik legjobb bulija volt! Sajnálom h nem maradhattunk a legvégéig, de majd pótolva lesz a következő alkalommal.
Köszi mindenkinek aki ott volt, jó volt látni titeket mielőtt elutazom *nagyölelés mindenkinek*
Ha jár fórumra az a lány akin világos naci volt és a Nightmare után a vége felé, amikor ismét Ji volt a pultban odajött táncolni és az aki kifelé jövet az ajtóban megállított h "Te vagy Aru ugye? A Dir en grey rajongó?", akkor légyszi, jelezzetek h tudjam kik voltatok! :roll:
Én abszolút jól éreztem magam, ment a tombolás színpadon, tánctéren, backstage xD Nem tudom hány lufi élte túl, Ginjinek és Risának köszi h felfújtátok!
A DJknek én is köszi a sok jó számot, nomeg az Adore-t külön kiemelten is! :heart:
Köszi a sok Dirut, főleg a Reiketsu-t amire olyan jót sörögtünk Risával h ihaj és ezzel egy régi álmom vált valóra (remélem Nova Rock-on is lesz annyi hely hha leadják élőben, Sayakát is meg tudjam forgatni rá 8-) - kicsit se fognak hülyének nézni de nem baj)
És Hoshinak és Kageronak köszi a Rosier-es együtt táncolást/éneklést/lábgitározást. XD
Wáh, egyszóval, nagyon jó buli volt és rég éreztem ilyen jól magam!!!
Legközelebb velem szerintem a nyári Con afteron fogtok találkozni, nem ígérem h júliusban el tudok jönni Nipon Groove-ra, de addig még meglátjuk.

Last edited by Aru on 2009 May 30 Sat, 6:52 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 1:48 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
(remélem Nova Rock-on is lesz annyi hely hha leadják élőben, Sayakát is meg tudjam forgatni rá 8-) - kicsit se fognak hülyének nézni de nem baj)

:shock: áh, dehogy fognak :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 1:51 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A zászlónkat meg majd lobogtatjuk közben. 1000% h ezzel a húzássak felkerülünk az idei Nova DVD-re :bounce:
Sőt lehet h a Diru is ír majd rólunk az újra előszedett blogjában /offoffoff

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 1:53 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
A zászlónkat meg majd lobogtatjuk közben. 1000% h ezzel a húzássak felkerülünk az idei Nova DVD-re :bounce:
Sőt lehet h a Diru is ír majd rólunk az újra előszedett blogjában /offoffoff

De akkor én zacskót húzok a fejemre @_@ /offoffoff/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 3:03 pm 
Member

Jigsaw wrote:
Buliszervezők/DJ-k: Szabival beszéltük, hogy esetleg lehetne ebben (vagy egy külön másik) topic-ban mindig buli előtt szavazást tartani, hogy pl. milyen zenei blokk legyen az aktuálisan következő buliban (pl. old-school visual, indies neo-visual, csak női előadók, oshare kei, Nagoya kei, akármi). Így fel is lehetne mérni, hogy mire van jobban igény, változatos is lenne, be is jönne a népeknek, ráadásul így többen is járnának talán ide, hogy beleszólhassanak (mégis mindenkinek a saját érdeke, hogy a lehető legjobban bulizzon :wink: ).

Na, valami ilyesmi, de csak egy felvetés. Csak mert már nagyon régen nem volt tematikus blokk, és nekem (nekünk) nagyon bejöttek, hogy volt egy adott "téma" (pl. Malice Mizer és utódjaik, Buck-Tick és projectjeik stb.). Csak egy óra kb. az egész buliból, így akinek az adott zene nem is tetszik, az legalább nem szenvedne sokáig. :lol:

Egyébként meg mindenkinek jó bulizást mára, és írjátok a beszámolókat utána!! :)

Ez egy nagyon jó ötlet! már tudom is mire szavaznék mindig:D
Am a buli nem volt rossz,de már unalmasak azok a számok amik minden alkalommal vannak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 3:26 pm 
Elite Member

uu hát nagyon jo volt a buli^^ köszi a giruhameshst meg anna tsuchiyat meg a glay is nagyon jo volt megmeg sokminden xD szóval összeségében jol éreztem magam mint mindig :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 5:06 pm 
Elite Member

Tényleg remek volt a buli! Best: IOSYS!!! :lol:

Barátaim most voltak először, nekik is nagyon tetszett a party, jönnek legközelebb is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 30 Sat, 5:53 pm 
Newbie

Számomra ez volt az egyik legjobb NS.
A lufik ó...hát igen a felfújásuk nem ment mindenkinek de akik felfújták köszi érte.:3
Rengeteget pörögtünk [főleg Hoshiékkal és Haruval] viszont a legtöbben totál bepunnyadtak, és a végén elküldtek mindenkit onnan hátulról, így azok le is léptek[nagy részt].
Ayumi köszi a szépen nézésért Case-re és h végre megtaláltuk egymást Vanilla alatt.[A végén mindenki egy sorban volt. :D ]xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 457, 458, 459, 460, 461, 462, 463 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour