Gyógyulj meg, Konomichan!
on: Voltunk hétfőn Bécsben Psychic TV koncerten. A hely, ahol felléptek, egy igazi lik volt, én még ilyen irinyó-pirinyó kricsmiben ilyen zsebkendőnyi színpadot nem láttam. XDDDD Gondoltuk, oké. Hát annyira nem volt szerintem oké, mivel tömeg volt, kellemes szardínia életérzés, és ingyenszauna. Szervezésből amúgyis csillagos egyes. XD Szóval roppant felemelő volt érezni, ahogy az izzadtság pereg a hátamon, és egy fickó meg folyton rám akart mászni, de ettől eltekintve a koncert megint tetszett, bár kicsit kevésbé, mint a tavalyi kettő. Na de nincs mit tenni, nem volt dobos, szerencsétlen lebetegedett (na nem mintha felfért volna a színpadra úgy egyébként

). Meg azt sajnáltam, hogy teljesen más volt a felállás, mint tavaly (a szőke gitáros csajszi hiányzott

). De azért így is jó volt. Gen meg még mindig <33333
Már sajnálom, hogy nem vállalkoztam a közös fotóra, de majd legközelebb... XD
Viszont koncert után kezdődött az agónia, mert nem volt szállásunk, az első busz meg reggel 06:50-kor indult haza. Az idő túlnyomó részében tehát szenvedtünk, én már hajnali egy felé el akartam aludni. XD A környéken egyébként is majdnem minden bezárt, de legalább nem volt annyira hideg. Szóval nem volt egy leányálom kiböjtölni a vonatot, de legalább guberáltunk gyönyörűszép, csillogós anyagot egy kukából. Senki ne kérdezzen semmit, mert nem tudjuk! XDDDDDDDDD De nyugi, egy zacskóban volt, tehát annyira nem volt undormány a dolog. :'DDD
A lábam meg szétment, és amióta megjöttünk, nyomi vagyok, de azért nem bánom, hogy elmentünk. ^^