Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 30 Wed, 6:36 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 18 Tue, 11:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Tokubei wrote:
most töltöm takashi miike one missed callját....valójában nem tudok róla semmit, de a rendező garancia a jó "szórakozásra" 8)

ez azert eros tulzas. csinalt jo dolgokat, de a (szerintem) legrosszabb japan filmek kozul is az o nevehez fuzodik egypár.

nekem az ichi van meg az nagyon bejött (már csak azért is mer ehhez a filmhez hasonlót sem láttam soha, és szerintem már ezért megéri figyelni rá) a többi filmjéről pedig csak olvastam, de sokan írták hogy nagyon beteg mindegyik..én pedig vonzódom az ilyesmihez :D

edit:fú ez nagyon elborultan hangzik....monnyuk inkább hogy érdekel :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 19 Wed, 9:09 am 
Site Admin

Tokubei wrote:
Case wrote:
Tokubei wrote:
most töltöm takashi miike one missed callját....valójában nem tudok róla semmit, de a rendezõ garancia a jó "szórakozásra" 8)

ez azert eros tulzas. csinalt jo dolgokat, de a (szerintem) legrosszabb japan filmek kozul is az o nevehez fuzodik egypár.

nekem az ichi van meg az nagyon bejött (már csak azért is mer ehhez a filmhez hasonlót sem láttam soha, és szerintem már ezért megéri figyelni rá) a többi filmjérõl pedig csak olvastam, de sokan írták hogy nagyon beteg mindegyik..én pedig vonzódom az ilyesmihez :D

edit:fú ez nagyon elborultan hangzik....monnyuk inkább hogy érdekel :)

ketsegtelen, hogy tobbnyire elegge betegek a filmjei, de van ami imho csak simán bünrossz. nekem az egyébként agyondicsért Audition, meg föleg a szánalmas Visitor Q volt az ami nagyon elvette a kedvem egy idöre Miike dolgaitól, de aztán a Fudoh, meg a D.O.A (az a befejezés! omfg!! xD) helyrerakta a dolgokat, de azóta is volt 1-2 amit alig birtam végigülni (Katakuris... o_o). Ichi meg imho inkább érdekes, de, hogy mennyire el lett szúrva az csak akkor derül ki, ha valaki megnézi a sztori elözményeit bemutató kis anime ova-t, mert abból sokkal jobban átjön, hogy a sztoriból, meg karakterekböl is mennyivel többet ki lehetett volna hozni. mjahh.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 25 Tue, 11:39 am 
Elite Member

A Frequency című amcsi filmnek van valami köze a koreai Ditto-hoz (Donggam)? (Ennek is asszem van két változata, az egyik talán valamikor régen készült, a másik meg egy-két éve.)
Szóval az amerikai egy remake vagy csak az alapötlet jött innen? Ja, amúgy én a Frequency-t nem láttam, csak mesélték...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 9:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

fúú pedig azt érdemes megnézni. Nem nagy szám.. meg hálívúdi stílus de azon belül nagyon jó film...még megható is tud lenni...

Na én meg Gergőnek hála megnéztem a Legend of eight samurai-t. EZ vaalmi nyolcvanas évek beli japcsi film és naaaagyon, naaaagyon tetszett. Valami híres legendát dolgoz fel a film amit ezer animében is képernyőre vittek már. Van benne sok démon, meg samurai, meg hercegnő, meg repülő kígyó, meg forró fejű fiatal szívtipró rambó aki látványosan jellemfejlődik.. nyakonöntve az akkori japán "kaland"filmekre jellemző színpadiassággal.. gyönyörű díszletekkel ..leginkább animékben megszokott hangulatú történettel stb.

nézzétek meg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 11:21 am 
Elite Member

Mona wrote:
fúú pedig azt érdemes megnézni. Nem nagy szám.. meg hálívúdi stílus de azon belül nagyon jó film...még megható is tud lenni...
nézzétek meg

Lehet akkor még rászánom magam....

BTW a Rampo Jigoku-hoz talált már valaki feliratot? Mert én még mindig nem....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 12:28 pm 
Site Admin

Mona wrote:
Na én meg Gergõnek hála megnéztem a Legend of eight samurai-t. EZ vaalmi nyolcvanas évek beli japcsi film és naaaagyon, naaaagyon tetszett. Valami híres legendát dolgoz fel a film amit ezer animében is képernyõre vittek már. Van benne sok démon, meg samurai, meg hercegnõ, meg repülõ kígyó, meg forró fejû fiatal szívtipró rambó aki látványosan jellemfejlõdik.. nyakonöntve az akkori japán "kaland"filmekre jellemzõ színpadiassággal.. gyönyörû díszletekkel ..leginkább animékben megszokott hangulatú történettel stb.

nézzétek meg

adide! :pinky2:

oolong wrote:

nem, viszont hong kong-ban kijott dvd-n es azon van angol felirat, tehat remelhetoleg hamarosan felbukkan majd valahol a sub. már csak abban kell remenykedni, hogy passzol majd a japcsi dvd-rol rippelt filmhez.. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 1:17 pm 
Elite Member

Case wrote:
oolong wrote:

nem, viszont hong kong-ban kijott dvd-n es azon van angol felirat, tehat remelhetoleg hamarosan felbukkan majd valahol a sub. már csak abban kell remenykedni, hogy passzol majd a japcsi dvd-rol rippelt filmhez.. o_O

köszi, Case!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 4:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

feliratot időzíteni nem nagy cucc ..úgyhogy reménykedjünk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 09 Wed, 4:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

lejött a one missed call....megnéztem...rakás szar(egy tipikus japó horror hosszú feketehajú fehérruhás szellemnémberrel, aki ismét egy fejlett technikai berendezésen keresztül-itt éppen mobiltelefonon-gyilkol...tele közhelyes jelenettel).most töltöm az auditiont plusz szedhetem le megin az ichit me rájöttem, hogy a cenzúrázott verziót birtoklom :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 09 Wed, 5:51 pm 
Site Admin

Tokubei wrote:
lejött a one missed call....megnéztem...rakás szar(egy tipikus japó horror hosszú feketehajú fehérruhás szellemnémberrel, aki ismét egy fejlett technikai berendezésen keresztül-itt éppen mobiltelefonon-gyilkol...tele közhelyes jelenettel).most töltöm az auditiont plusz szedhetem le megin az ichit me rájöttem, hogy a cenzúrázott verziót birtoklom :roll:

DOA!
Fudoh!
Ha Miike, akkor imho ez a kettö az ami alap. Sok masik van (Ichi, Audition, meg az überpocsék Visitor Q) ami agyon van hype-olva, ellenben ez a ketto inkabb csak nagyon elvetemult cult-movie fanok kozt nepszeru, de mint mindig itt is nekik van igazuk es ezek az igazan jok. (*izlés egoista* xD) Jah, meg a yakuza cuccai kozt van még egypár nagyon jo kis filmecske.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 09 Wed, 8:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
DOA!
Fudoh!
Ha Miike, akkor imho ez a kettö az ami alap

ígérem megfogadom a tanácsod, aztán majd értekezem :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 13 Sun, 1:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

miike: imprint http://www.youtube.com/watch?v=5OyR5xyLuuw ha megtalálja valaki az legyenszives és szóljon!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 13 Sun, 3:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a masters of horror 13. részében elvileg ezt adták ki..remélem ez az:

http://thepiratebay.org/details.php?id=3468537

ez egy tv rip de lehet ugyanaz a torrent:

http://www.mininova.org/tor/275663

ja..közben megnéztem ugyanaz a kettő: de mininováról gyorsabban találja meg a trackert.... nekem 40 perc és lejön. Kösz az ajánlást amit olvastam róla ez a leg"górabb" film amit a fickó csinlt meg amivel amúgy lehet találkozni.... kiváncsi vagyok

14 kész forrást talált.... fasza

EDIT: Mekkora barom vagyok.... most végig is néztem a linkelt youtube taesert... hehe... igen... masters of horror-ban jött ki :D:D:D ***üssetek***

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 13 Sun, 3:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ha lejött itt a felirat http://feliratok.dyn.hu/index.php?keres=imprint

sorry nincs kedvem szépen linkelni :(
akit érdekel amúgy a masters of horror anank ajánlom a sorozat többi részét iselég jó kis filmek vannak benne ahogy nézem bár jómagam nem vagyok angy rajongója a stílusnak...

http://www.mastersofhorror.net/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 13 Sun, 3:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
tv rip de lehet ugyanaz a torrent:
http://www.mininova.org/tor/275663

jor szó kájnd tenk jú!!! :D

edit: commentek a mininováról:

1.On Apr 09 2006 @ 11:07 dispacio wrote:
is this the takashi miike ep that was banned on showtime??
2.On Apr 15 2006 @ 16:26 dick122 wrote:
yep - It's pretty disturbing... watched it last night from behind a pillow.
3.On Jul 04 2006 @ 04:29 757 wrote:
truly the most disturbing thing I've ever seen......watch with caution.
4.On Jul 22 2006 @ 13:41 p_quiddy wrote:
best episode of the season. the torture scene is bad, but i've seen worse. it was the focus on abortion that got it banned in the states. must see for all miike fans, though i'd agree with 757, watch with caution.

hehe...egyre jobban érdekel 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour