Hát, úgy gondoltam, ha már regisztrálva vagyok itt és már volt néhány hozzászólásom is, akkor már összehozok magamról egy rövid bemutatkozót.....
15 vagyok, először Örkényen, majd Dabason tengettem/tengetem az életemet...Gyerekkorom óta beteges japán-rajzfilm-Szamuráj/Ninja mániában szenvedek... Mint sok másik ember, én is az animékkel kezdtem....Mint sok más embernek, nekem is a DragonBall volt az első igazi animém, azon kezdtem a ,,műszakot".....Ezt követte az Inuyasha, az A+, a UsTeam, az animevetítések, a CONok és még sok más...Kedvenc animém nincs, bár a Vampire Hunter D és a belőle készült film, a Bloodblust és a Trinity Blood nagyon közel áll a szívemhez...

....A Japán Zene iránti rajongásom már egy kicsit furcsább....Az egyik osztálytársamék egyik nap zenét hallgattak, és én rákérdeztem, hogy mi az..Erre ők felvilágosítottak, hogy ez biza Dir en Grey, ami egy Japán rockband...Mivel akkoriban is tombolt a Japán mániám, követeltem tőlük egy DVDt, amin van tőlük valami...Így jutottam el életem első Dir en Grey DVDhez, tele képekkel /valjuk be, a képek azért egy kicsit megráztak

/, zenével és videókkal....Az első számom tőlük a Garden volt, ami már egyből lehengerelet és onnantól már csak szaladtam lefelé a lejtőn...Azóta sok mindent hallgattam, mégis a Dirut tartom a legfontosabb bandámnak, hiszen rajtuk indultam el a JRock rögös útján...

...Hát, ennyi lennék én.....Szép jó napot mindenkinek