Jude wrote:
Meghallgattam a Lowbrows albumot (tudom, idõben, na de kit érdekel? XD). Annyi biztos, hogy jobban tetszett, mint az 80kidz lemez, viszont hátast azért ettõl se dobtam. Oké, van rajta pár nagyon jó kis szám, de azt nem értem, miért van szükség olyan tinglitangli fillerekre, amik kb annyira izgalmasak, mint egy átlagos, álmos vasárnap délután.

Nem tudom, de ha nekem Lowbrowst, 80kidz-t, vagy hasonlót támad kedvem hallgatni, akkor nem jólfésülten finomkodó középtempós elektroprüntyire vágyom, hanem dögös, táncolható nótákra. Biztos nekem túl magasak az igényeim.

Jah, van rajta 1-2 olyan szám ami helyett igazán lehettek volna valami Linda Is Tonight féle durvaságok, de egyébként szerintem jó kis album, bennük nem csalódtam (nem úgy mint 80kidzben ugye

). Meg az egyik kedvencem pont az egyik punnyatagabb szám (Japanese Tease), mert akkora óriási Soft Cell flash az egész, hogy nem tudok nem rajongani érte. *o* <3
hetyu wrote:
Ha minden igaz Júl. 31-én Makoto a Mokka Cukába látogat. Kicsit mézes-mázos a zene, de nem hittem volna, hogy az uraság eljön egyszer ide ^_^
Már volt itt egyszer, de rég (hmm.... olyan 2001-2002 talán?) és... Szentendrén. xD De egyébként beírom a naptárba és esélyes, hogy menés lesz, kösz az infót.