Koga wrote:
Nemesisbe nem tudom hogy fért bele egy KEREKES!!! járgány, mikor szerintem a Trekben mindig is csak repültek

Amikor meghót Kirk, az tetszett nekem. A First Contact-ban is voltak jó pillanatokat, de Picard-ot nagyon Kirk féle akciófigurává avanzsálták, pedig a sorozatban nem igazán jeleskedett e tekintetben.
Ezt most úgy mondod, mintha az a szerencsétlen autószerűség lett volna a legförtelmesebb dolog abban a filmben, amikor tudod, hogy nem. XDDDDD
Ha Kirk meghól, az csak jó lehet. Sorry.

Picard meg tényleg nem volt az a tipikus GI Joe soha. XDDD Az igazi badass captain meg akkor is Sisko, oszt pont. ^^
foodlfg wrote:
Amikor Enterprise-t néz az ember, akkor szerintem érdemes elvonatkoztatni az azelőtti sorozatok történetétől.
Az elvonatkoztatás az nekem mindig ment, végtére is az egész TOS sorozattól nem árt elvonatkoztatni, ha valaki komolyan akarja venni a többit... :'D De mondom, az Enterprise-t nem láttam, így véleményezni sem tudom, de sok rózsásat nem hallottam róla. o_O
foodlfg wrote:
DS9-ből csak olyan 10-15 rész láttam. Szerintem az lehetett a baj, hogy nem teljesen az elejéről néztem és utána is csak bele-bele nézegettem és így nem nagyon állt össze, hogy ez az állomásos sztori miről is szól.
No igen, úgy nem is állhatott össze a sztori. Egyébként a második szezon végétől indult be a DS9 nagyon brutálisan, addig inkább csak kereste a hangját. Természetesen azért ebben is akadtak olyan epizódok, amik után a fejemet vertem volna a falba, de lényegesen elenyészőbb számban, mint a többi sorozatban. Az egész teljesen más, mint a TNG vagy a Voyager, sötétebb, realistább, és hitelesebb. Ezért osztja meg olyan nagyon a fandomot.
foodlfg wrote:
Nomeg nem szeretem a ferengieket
BLASZFÉMIA!! XDDDD Legjobb fejek az alfa kvadránsban.