Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:47 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 579 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 39  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 May 10 Sun, 12:43 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A Martyrs sztori meg trailer alapján engem is érdekelne, a másikban nem vagyok biztos, ott nem szeretnék zsákbamacskát, szóval ha megnézted őket, kérünk kritikát! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 10 Sun, 1:14 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
A Martyrs sztori meg trailer alapján engem is érdekelne, a másikban nem vagyok biztos, ott nem szeretnék zsákbamacskát, szóval ha megnézted őket, kérünk kritikát! ^^

Oké, feltétlenül írok mindkettőről, amint lesz alkalmam megnézni őket, persze. xD

Asszem isohunt.com-on találtam torrentet a Martyrs-hoz, le is jött, mint a szél 1-2 óra alatt. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 11 Mon, 9:37 am 
Elite Member

Az Inside jó, bár tényleg durva, csak az nézze aki bírja. A Frontiers vagy mi vár megnézésre. Kíváncsi vagyok, sok mindent mondtak róla. A franciák egyre jobb horrorokat csinálnak. ILS, Sheitan, Calvaire aszem mind francia és jók a kritikák. Ja és az Eden Log ami itthon is megjelent DVD-n.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 10:38 am 
Forum Fanatic

Megnéztük tegnap este a Martyrs-t. Hát, az amcsi Kör és a japán Ju-on után most volt olyan először, hogy nehezen tudtam elaludni egy horrorfilm után, úgyhogy 10/10 részemről. :D Iszonyatosan durva volt, főleg az, hogy semmi fantasztikum nem volt benne, ez így (vagy hasonlóan) akár meg is történhetne a valóságban is, amilyenek az emberek... És volt benne csomó csavar, meg fordulat, hogy néztünk, hogy most WTFFF... :shock:

Nagyon borzongató film, aki bírja a kínzós/szenvedős jeleneteket és a nehezenelalvást, annak ajánlom! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 11:49 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Äz olyannyira jól hangzik, hogy már neki is álltam tölteni. Egyébként a fantasztikumot nélkülöző horrorfilmek nekem jobban bejönnek, abból a szempontból, hogy azok tényleg meg tudnak ijeszteni. Kínzás/szenvedés ahogy öregszem, egyre jobban megvisel lelkileg, de hát horrort azért néz az ember, hogy összetojja magát, és utána átkozza a fejét, hogy minek kellett ezt megnézni, tehát tökéletes lesz. ^^

Meg eszembe jutott, hogy anno, amikor a Kört néztük moziban apám tirkárnőjével, ült mellettem egy fószer, aki szó szerint majdnem szívinfarktust kapott néhány jelenetnél, néha rápislogtam, mert fura hangokat adott ki, és erősen markolászta az ülése karfáját. XDDD A film után meg az Erzsi (apám titkárnője) közölte, hogy ő nem szokott beparázni, de azért ettől most kicsit megijedt. Így hát miután hazaértem, apámmal felhívattam rejtett számról, és megkapta, hogy "hét nap múlvaaaa". A szoba másik felében tisztán lehetett hallani, mekkorát káromkodott rá válaszként. :'DDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 12:20 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
Meg eszembe jutott, hogy anno, amikor a Kört néztük moziban apám tirkárnőjével, ült mellettem egy fószer, aki szó szerint majdnem szívinfarktust kapott néhány jelenetnél, néha rápislogtam, mert fura hangokat adott ki, és erősen markolászta az ülése karfáját. XDDD A film után meg az Erzsi (apám titkárnője) közölte, hogy ő nem szokott beparázni, de azért ettől most kicsit megijedt. Így hát miután hazaértem, apámmal felhívattam rejtett számról, és megkapta, hogy "hét nap múlvaaaa". A szoba másik felében tisztán lehetett hallani, mekkorát káromkodott rá válaszként. :'DDDD

LOL, ez jóóó~!! xDDD

A Martyrs meg kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni; eddig úgy láttam nagyon megosztja az embereket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 1:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

No majd elregélem, hogy tetszett. Már lejött, de majd csak estefelé nézem meg, hogy legyen hangulat.
Meg ezzel a lendülettel nekiálltam a Jákob lajtorjáját is szedni. Végre. *1000 éve tervezi, hogy megnézi*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 3:23 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
Meg ezzel a lendülettel nekiálltam a Jákob lajtorjáját is szedni. Végre. *1000 éve tervezi, hogy megnézi*

Én is így voltam ezzel a filmmel. :lol: (mármint hogy meg akartam régóta nézni, aztán nemrég sikerült is)
Nekem tetszett, nagyon érdekes és szép volt szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 7:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Na, én is megnéztem a Martyrst. Te egyatyaúristen. T__T Ilyen iszonyatosan durva filmet még az életemben nem láttam. Megdöbbentő fordulatok voltak benne, az utolsó félóra meg egyszerűen leírhatatlan. Mint film, tényleg nagyon jó, de senkinek nem ajánlom, mert... áááh. .___."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 8:14 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
Ilyen iszonyatosan durva filmet még az életemben nem láttam.

Ugye??? :retard: Kegyetlen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 8:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Bizony az. Nagyon nyomasztó, és megrázó. Az biztos, hogy most egy darabig nagyon nem szeretnék ilyesmit látni. >__<

Aki esetleg megnézné a filmet: kizárólag erős idegzetűeknek, és ezt most tessék nagyon komolyan venni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 9:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hm.Aki ezt csinálta az nem ember.pont.
Beteg,jobb szó nincs is rá,a Kör bőven harmatgyenge mellette(meg sztem amúgysem nagy durranás XD),de általam látott mindenegyéb is úgyvélem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 06 Sat, 5:23 pm 
Forum Addict

Múlt hétvégén néztük barátnőmmel az ATP-t(koreai horror).. nem tudom ismeri-e valaki, vagy volt-e róla szó.. Nekem tetszett^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 25 Thu, 8:36 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztem a The Midnight Meat Train-t. Ez azért kritikán aluli volt. Rég láttam utoljára ennyire béna valamit, mert ez horrornak olyan gyenge volt, mint a harmat. Az már gáz, ha a belezős, fröcsögős jeleneteken önkéntelenül felröhög az ember, olyan szar, hatásvadász módon vannak megcsinálva. Szegény Vinnie Jones arcán alapból mindig felröhintettem, amikor felbukkant, és elkezdett csúnyán nézni. XDDD A sztori meg... hagyjuk, mert szót sem érdemes rá pazarolni. Nem ajánlom senkinek, egyszerűen rossz ez a film.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 25 Thu, 9:32 pm 
Forum Fanatic

^ Már a címe is roppant bizalomgerjesztő... :beaten: (pedig azalapján még megnéztem volna, de mostmár asszem inkább mégsem XD)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 579 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 39  Next

All times are UTC + 1 hour