Jude wrote:
Most kicsit bûntudatom van, mert most délutám zsíroztuk le nagyjából, hogy mikor ülünk be az új Star Trek filmre, én meg fogtam magam, és megnéztem a minõsíthetetlen kézikamerás kalózfelvételt...

De nem baj, mert most még jobban várom a mozit. *____*
Überkúlság volt, és ezt úgy mondom, hogy régi hardcore trekker vagyok... Ez nagyon-nagyon ráfért már a Trekre, és királyul sült el. Mondjuk azt is megértem, ha most fanok tömegei kezdik el a kaszát kiegyenesíteni, mert Gene Roddenberry valószínûleg forogna a sírjában, már ha lenne neki. XD Még azt is elnézem, hogy egy AKKORA kontinuitási hibát gyártott a film, mint a teljes Tejút rendszer. o_O" És nekem nagyon is tetszett benne az a bizonyos érzelmi szál.

Amikor Leonard Nimoy felbukkant, akkor meg nyüszögtem. XD <333
Elégedett vagyok. ^__^
Sokan írtak jókat róla. Valószínűleg én is moziban nézem meg.
Egyébként nem vagyok nagyon Star Trek rajongó, habár a DS9 kivételével nagyjából végig láttam az összes sorozatot. Igazából mindig az volt a bajom a Star Trekkel, hogy sablonos és ezt már kicsit untam a Voyager környékén. Úgy egyébként a Trek univerzum érdekes, csak nem kellene sablonos dolgokkal megtölteni.
Szerencsére az új Enterprise sokkal jobban sikerült, mint vártam. Jobban rámentek a karakterekre, főleg T'Pol (a vulkáni csaj) tetszett benne. Érdekes volt az a feszültség, ami körbelengte még az első évadban, hogy akkor most kihez is húzzon. Aztán még volt pár nagyon érdekes rész, amiben kicsit közelebb hozták a vulkániakat a nézőkhöz, vagy pl az a rész, ami asszem az anyjáról szólt.. (nem akarok spiolerezni).
Külön piros pont a sorozat nyitószámáért. Mérföldekkel jobb, mint a többi sorozaté.
Igazából a film traileréből csak az a rész fogott meg, amikor azt mutatták, hogy hogy épül a földön az űrhajó. Mindig is kíváncsi voltam a mérteire és ott ez jól kibukott.
Látványos és olyasmit láthatunk, amit a sorozatokban nem igazán. Bár az Enterprise sorozatban ebben a témában is újítottak kicsit.