Mona wrote:
Nálunk persze az megy hogy ezek lenézett szakmák, "proli" szakmák. Ellenben még mindig az a menõ aki sztár szakmákat tanul. Az orvosok nyomorognak, gyomorfekélyük van, vagy minden hétvégén Londonban ügyelnek hogy el tudják tartani a családjukat.. a jogász nem talál munkát vagy ha igen akkor megbolondul attól amit csinálnia kell gyakornok minõségben (és annál egy gyártósoron álló idióta is változatosabban éli meg a munka napokat)..
én kertész leszek xD fát nevelek, laborban élek ilyenek *röhög*
Amúgy legrosszabb ez a döntsd el mit akarsz.. anyám túl van a negyvenen és most jövöget rá nagyjából mivel akar foglalkozni.
amúgy hazaértem .... ma olyan szakmunkások voltak beosztva alám dolgozni, hogy felsírtam és éreztem ahogy pusztulnak az agysejtjeim és süllyedek...
basszus, nem hiszem el..
de nehogy azt higgyétek túlzok... annyi volt a feladat, hogy ki kell szedni gyökérrel (!) a növényeket a ládából... az csak hagyján hogy némelyik gyökér nélkül, némelyik ágyúgolyó méretű földdel jött ki... de bakker, gyerek pakolta a ládába, és ha nem veszem el a keze alól, addig rakja míg magasabb nem lesz nála a kupac... és mikor kivettem alóla a ládát, pakolta az asztalra maga elé... mellette volt az üres láda... ha nem rakom a keze alá, az asztalra szedi az egészet...
A másik két marha egész végig a pc-men volt fennakadva meg a pengén a fülemben én lettem a szado-mazo, aztán addig pakolták a földet, míg majdnem leégett a méregdrága ültetőgép.
Gratulálok a jövő szakmunkásainak, ez igen...
Jah és kifelejtettem, az egyik csávó strébernek tartja magát a 2,3-as átlaga miatt...