|
Nos, azt álmodtam, hogy valami nagyszabású rendezvényen voltam, hasonlatosan az animeconhoz, de mégsem az volt, hanem... nemtudommi. o_O Mindenesetre kb mindenki ott volt, akit ismerek, és az egésznek olyan iskolai teadélután hangulata volt, mert a helyiség úgy nézett ki, mint egy hatalmas osztályterem, szélekre rendezett székekkel. Mindenesetre buli volt, vagy mi, mivel berúgtam. XD És időközben elhagytam valahol a cipőmet és a zoknimat (természetesen nem ez az álom horrorisztikus része XD). Ez hamarosan elkezdett bosszantani, ezért keresésükre indultam. A zoknijaimat meg is találtam, majd hátrakeveredtem valami pinceszerű gépterembe, vagy a fene tudja, mi célt szolgált, mindenesetre nagy, vaskos masinák tornyosultak ott, meg vastag csövek kígyóztak mindenfelé, félhomály volt, és kosz. Az egyik kazánra hajazó valami tövében meg is találtam az egyik cipőmet, egy csomó másik, gazdátlan cipő, csizma, szandál mellett, benne a redvában. Kezdtem tanakodni, hol lehet a másik, amikor a kazán tetejéről megszólított egy gyanús, fehér öltönyös hapsi, és közölte velem, hogy menjek be a hátam mögött lévő vasajtón, ott lesz. Néztem rá, és elfogott valami rossz előérzet, és belémhasított, hogy "itt vannak" (:'DDDD). Vonakodva ugyan, de benyitottam az ajtón, és ott minden televolt olyan nyirkos, slájmos tojásfélékkel, á la Alien, valami füst is terjengett benn, meg mindent rozsdaszínű por borított. Szemléltem a látványt, és tudomádul vettem, hogy még nincs vége (komolyan, mint egy blőd horror sequel XD), becsaptam az ajtót, és kisiettem a nagyterembe a többiekhez (a cpőm meglett, a fehér öltönyös meg felszívódott). Éppen valami előadásféleség ment, nagy volt a tömeg, valahogy sikerült leülni egy székre, és a cipőfűzőmmel babráltam, mikor megjelent Case (szia! XD). Kérdezte, hogy hol voltam, én meg mondtam neki, hogy mit láttam abban a gyanús pincében. Erre komolyan rámnézett, és megkérdezte, hányas szint (??? :'D)? Azt mondtam, hogy középső (mint egy önmagát halálosan komolyan vevő szájenszfiksön-horrorban a szereplők közötti bennfentes duma). Akkor szó nélkül kézen fogott, és kiráncigált az épületből, és sietősen távoztunk a helyszínről, én vissza-visszapillantgattam, és csak azt láttam, hogy kinn mindenki fehér pólóban van, és elkezdték őket halomra lőni valami kommandósok. o___O" És innentől kezdve vagy felébredtem, vagy átment az álom valami másba, mert másra nem emlékszem. Mondjuk az is csoda, hogy ez így megmaradt.
Álmoskönyv, valaki? :'DDD
|