Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:27 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4339 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 290  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 21 Wed, 5:08 pm 
Forum Fanatic

Tsukasa-chan wrote:
Megjelent ma az új (és egyben utolsó :puppydogeyes: ) single. HELLO címmel. A PV-t már felrakták youtube-ra, szóval ha valakit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=-3zlqu-7NxU
*még nem nézte meg, büszke magára és nem is fogja amíg meg nem kapja a saját példányát*
Oricon charts-on 4. helyen debütált....hja... és egy vicc....Aiji a zeneszerző -.-

Nagyon köszi a PV-linket! 8)

Ahh, helyes, én se nézném meg a helyedben, de "nyugtasson meg" az, hogy közlöm veled, hogy atomkirály lett, úgyhogy megéri a várakozás. :headbang:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 21 Wed, 9:10 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Tsukasa-chan wrote:
Megjelent ma az új (és egyben utolsó :puppydogeyes: ) single. HELLO címmel. A PV-t már felrakták youtube-ra, szóval ha valakit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=-3zlqu-7NxU
*még nem nézte meg, büszke magára és nem is fogja amíg meg nem kapja a saját példányát*
Oricon charts-on 4. helyen debütált....hja... és egy vicc....Aiji a zeneszerző -.-

Nagyon köszi a PV-linket! 8)

Ahh, helyes, én se nézném meg a helyedben, de "nyugtasson meg" az, hogy közlöm veled, hogy atomkirály lett, úgyhogy megéri a várakozás. :headbang:

Áhh, Te vagy a második ember akinek ez a véleménye(2-ből 2 :3 ), szóval örülök és várok türelmesen XP ^^ Kösziii

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 21 Wed, 9:49 pm 
Forum Fanatic

Tsukasa-chan wrote:
Áhh, Te vagy a második ember akinek ez a véleménye(2-ből 2 :3 ), szóval örülök és várok türelmesen XP ^^ Kösziii

haha, akkor jó. ^^"
Tudom, hogy milyen érzés, most pl. itt van mellettem fél méterre a csomagom, ami nemrég jött CDJapantől, de csak a szülinapomon bontom ki...*önuralom, önuralom, már csak egy icipicit több mint egy hét* XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 22 Thu, 10:21 am 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Tudom, hogy milyen érzés, most pl. itt van mellettem fél méterre a csomagom, ami nemrég jött CDJapantől, de csak a szülinapomon bontom ki...*önuralom, önuralom, már csak egy icipicit több mint egy hét* XD

Jesszusom o_O Én türelmes vagyok de azt nem bírnám ki, hogy ne bontsam ki a csomagot, ami ott van a közelemben. *várvárvár* Remélem még úgy szombatig megérkezik -.- Neked meg kitartás! XP

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 22 Thu, 7:11 pm 
Elite Member

Ugyan nem visual, meg nem tudom, hány embert érdekel a hír, de én legalábbis most nagyon nagyon odavagyok tőle: A Head Phones President limitált DVD-t jelentet meg, valamint Anza, az énekesnő szólócuccal is jelentkezik augusztus elején. Az előbbi 1000 db-os limitált DVD, tartalmaz majd nyilván live felvételeket, meg ha jól értelmeztem, akkor De ja Dub PV-t. Az utóbbi, az Anza-szóló meg azért lesz nagyon "jajszerezzebemindenki" darab, mert egyrészt ugye Anza már lazán 10 éve énekelget (most éppen pl. a Nyomorultak japán verziójába ^^), de szólója még nem jelent meg, tehát ettől mindenki nagyon sokat vár, ráadásul a CD-hez jár majd egy extra DVD is live-okkal meg Anza titkor blogjával. Tehát a nyáron tessék nézelődni a letöltögetős helyeken, és beszerezni mindkettőt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 23 Fri, 2:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem is van kötelezően beszerzendő dvd news~ Egy kompliációs CD és DVD, indies zenekarokkal. A lényeg elég szembetűnő lesz ~ klikk. ~ http://www.egoiz.com/label/pc/ (igen, az emmurée rész) <3.
^_^.

u.i.: csak kicsit ijesztő, hogy milyen (számomra) semmitmondó indie zenekarokkal pakolták őket össze egy lemezre. O_o~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 07 Fri, 8:39 pm 
Forum Fanatic

Jesszusmariska, ez a Sadie tiszta Dir en grey!! :yk: Nagyon beteg. :D Nem is beszélve az énekes hangjáról, főleg a Psycho Culture-ben teljesen olyan, mintha Kyo énekelne, félelmetes! :shock: Most hallgatom tőlük ezt a The Trend Killer mini albumot (kíváncsi lettem, miután mindenki olyan elismerően nyilatkozott róla), és nagyon-nagyon bejön idáig, nem úgy mint a Diru legutóbbi munkái... :roll: Naszóval nagyon jó, csak fura, hogy hm-olyan-mint-a-Diru-teljesen-szinte. XD XD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 15 Sat, 11:08 am 
Forum Fanatic

Igazából nem tudom, hogy ez angura keinek vagy visual indiesnek számít, de az új Deathgaze album nagyon csúcs lett!!! Csak picit hosszú sztem, ebből a zenéből úgy 15-20 perccel kevesebb is elég lenne (persze egyáltalán nem baj, hogy ilyen hosszú :twisted: ).
De maga a zene és az előadásmód nagyon ottvan, egy percre sem pihennek szinte! Amúgy ez az egyetlen banda amit idáig hallottam, ahol ennyire elkülönülnek a dallamos részek a zúzosaktól, és mégis valahogy egységesen tud hangzani az egész (nem is beszélve arról, hogy kevés énekes tudja olyan könnyed szárnyaló dallamossággal énekelni, hogy "fuck you, kiss my ass", mint ahogy a Mr Freakben teszi). :D :D :D
*repeat-esélyes lemez* ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 15 Sat, 11:13 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Igazából nem tudom, hogy ez angura keinek vagy visual indiesnek számít, de az új Deathgaze album nagyon csúcs lett!!! Csak picit hosszú sztem, ebből a zenéből úgy 15-20 perccel kevesebb is elég lenne (persze egyáltalán nem baj, hogy ilyen hosszú :twisted: ).
De maga a zene és az előadásmód nagyon ottvan, egy percre sem pihennek szinte! Amúgy ez az egyetlen banda amit idáig hallottam, ahol ennyire elkülönülnek a dallamos részek a zúzosaktól, és mégis valahogy egységesen tud hangzani az egész (nem is beszélve arról, hogy kevés énekes tudja olyan könnyed szárnyaló dallamossággal énekelni, hogy "fuck you, kiss my ass", mint ahogy a Mr Freakben teszi). :D :D :D
*repeat-esélyes lemez* ^__^

jajj basszus mindig elfelejtem hogy ez van... na gyorsan letöltöm én is..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 15 Sat, 1:19 pm 
Forum Fanatic

Hmmm, ha valaki rábukkanna a neten akárhol az új Doremidan albumra (Kaleidoscope, július 5-én jelent meg) letölthető formában, az kérem szóljon, 'mmkay? :rainbowafro:
Előre is köszi. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 18 Tue, 8:49 pm 
Forum Addict

Új Kirito PV, akit érdekel ^^ (még jó, hogy épphogy csak megjelent XP)

http://www.youtube.com/watch?v=AxZDsfRSe10

Részemről egyelőre olyan: hmmm... :roll: *nemtuddöntenihogytetszike*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 20 Thu, 10:16 pm 
Forum Fanatic

Biztos mindenki tudja már, de azér' a biztonság kedvéért ^^""

Lesz a Gilgamesh-nek (vagy Girugamesh-nek, ahogy teccik) albuma szeptember 27-es megjelenéssel, a címe: 13's Reborn. *alig várja már* :spin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 22 Sat, 7:41 pm 
Forum Fanatic

Jézusom, most tudtam csak meg, de július 5-én a Candy Spooky Theaternek jelent meg új kislemeze, The Bedroom címmel!!! :shock:

. . . megvan ez valakinek? :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 22 Sat, 10:08 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Jézusom, most tudtam csak meg, de július 5-én a Candy Spooky Theaternek jelent meg új kislemeze, The Bedroom címmel!!! :shock:

. . . megvan ez valakinek? :twisted:

nem, sajna egyenlore még sehol nem bukkantam rá. én is csak onnan tudom, hogy egy hete vagy mikor slsk-n kérdezgete valaki, hogy van-e má' rip belöle. idövel csak felbukkan ez is. o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 23 Sun, 12:51 pm 
Forum Addict

DOREMIdan

Sajnos azóta sem bukkantam rá az albumra, viszon találtam 2 számot róla:

01. Tokei shikake no Lesedrama
02. The Faust
03. Kibou Toshi – album version
04. Tsugunai refrain
05. Decadence GO! GO!.mp3
06. Tsuisou no Shinkirou
07. Higanbana - album Version.mp3
08. Sangatsu (new version)
09. Down by low – album version
10. Gekkou
11. Memories ~ yuuen no kaze ni akogarete

+ a The Faust, amit szintén rajta van az albumon, csak ott a második, úgyhogy ez gondolom a single:

01 Za Fausto.mp3

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4339 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 290  Next

All times are UTC + 1 hour